Konkursowy czarny piątek

Hej :) 

Dziewczyny, na fb jest organizowane coś takiego jak konkursowy czarny piątek. W ramach tego wydarzenia można wygrać mnóstwo książek, gier, figurek, biletów etc. Wydarzenie startuje w listopadzie, ale od ilości osób, które "wezmą udział" uzależniona jest liczba nagród i sponsorów. Dodatkowo są organizowane różne konkursy przedeventowe :) Na prawdę warto brać udział! :) 

Klikajcie "wezmę udział" i czekajcie na konkursy - jest duża szansa na wygranie fajnych rzeczy :) 

Pchela nie widzę żadnego linku q chętnie bym zajrzała  :) 

Mnie też link żaden się nie wyświetla.

To na FB cz Instagramie?

Podaj link ;)

Podpinam się :D

Coś może wtedy się uda wygrać, bo coś szczęścia nie mam na tym fejsie :D

Też chętnie wezmę udział tylko porosze o link :)

Na fb jeszcze nigdy nic nie wygrałam tam za dużo chętnych :) ale chętnie zobaczę 

A ja na FB właśnie sporo wygrałam :) ale wcześniej brałam udział w konkursach twórczych gdzie coś trzeba było napisać. A teraz biorę też udział w losowych. Więc z losowania udało mi się wygrać sesję zdjęciową :) 

Ja też na FB nic nie wygrałam aż w końcu przestałam tam brać udział w konkursach

Pod hasłem "konkursowy czarny piątek" nic mi się nie wyświetla na Fb. Jak to znaleźć?

Kurcze... jestem przekonana, że dawałam link :) Ale namieszałam. To daję jeszcze raz :) 

https:// www.facebook.com/events/269875653589026/

Linki nie chcą się dodawać :( Spacje usuńcie po ukośniku :) 

O super pchela dzięki chętnie wezmę udział:D 

No właśnie  z jakiegoś powodu linki z fb nie chcą się dodawać. Ja po roku nie wygrywania w końcu zaczęłam wygrywać na fb, trzeba trochę cierpliwości, chętnie zajrzę przy chwili 

Ja też mam problem z wygrywaniem. W ogóle nie biorę już udziałów. Nie mam głowy do wierszyków i rymowanek, a konkursów na zasadzie: polub, udostępnij i zaproś znajomych nie lubię. Bo to zwykłe losowanie jest, które btw. jest niezgodne z regulaminem fb i podlega pod ustawę o grach hazardowych. Tylko ludzie tak sobie polubienia stron załatwiają. 

W tym czarnym piątku w poprzedniej edycji chyba 3 razy wygrałam (konkursów jest kilkaset). Dziewczyny czasami chcą jakieś zdjęcia, czasami ciekawą odpowiedź, czasem jakąś historię. Na prawdę jest w czym wybierać :) 

Ochela a tw konkursy beda na tej grupie ? I wiesz może kiedy bo nie ogarnęłam tego ale nacisnelam że wezmę udział:) 

Ja jak klikam link to mi wyskakuje jakiś klasztor :(

Może ktoś mi na fb bezpośrednio wysłać? 

Ktoś kto mnie ma ;p

Aisa, cała oficjalna akcja jest na przełomie listopada/grudnia, ale już teraz powoli zaczynają się pojawiać jakieś konkursy. Te konkursy będą na tym wydarzeniu widoczne :)   Podaję link do poprzedniej edycji, abyś zobaczyła jakie były konkursy czy nagrody: https://www.  facebook.com/events/272974143325964/?active_tab=discussion

Zamarancza - ja Cię nie mam na fb to nie pomogę :( chyba, że napiszesz do Mammy Pcheły na fb to wtedy się pododajemy i Ci podeślę :D 

WYSLIJ  LINK 

Chętnie wezmę udział ☺️