Zapraszam do udzia艂u
https://atrakcyjne-wakacje-z-dziecmi.blogspot.com/2018/09/konkurs-z-canpol-babies.html?m=1
Witaj na forum #teamLOVI!
Forum dla rodzic贸w to miejsce, w kt贸rym rodzice dziel膮 si臋 swoim do艣wiadczeniem. Wejd藕 na polskie forum rodzic贸w, poszukaj informacji wa偶nych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodzic贸w to kompendium wiedzy i miejsce, w kt贸rym mo偶na poplotkowa膰. Znajdziesz to radu zwi膮zane z ci膮偶膮 i porodem oraz wychowaniem, piel臋gnacj膮 i diet膮. Jeste艣 rodzicem malucha? Forum rodzic贸w to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodzic贸w w zak艂adce ma艂e dziecko znajdziesz cenne informacj臋 i wskaz贸wki. To miejsce, w kt贸rym mo偶esz publikowa膰 i dzieli膰 si臋 wiedz膮 oraz zadawa膰 pytania i korzysta膰 z umieszczonych wcze艣niej porad innych rodzic贸w. Forum dla rodzic贸w Canpol babies to bezpieczna strefa, w kt贸rej ka偶de opublikowane pytanie dotycz膮ce rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie mo偶esz porozmawia膰 z innymi mamami na tematy zwi膮zane z macierzy艅stwem. Rejestruj膮c si臋 na forum dla mam, mo偶esz uczestniczy膰 w rozmowach i dyskusjach, zadawa膰 pytania bardziej do艣wiadczonym mamom i samej radzi膰 bazuj膮c na w艂asnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykaj膮 si臋 r贸wnie偶 kobiety, kt贸re planuj膮 ci膮偶e. Forum dla przysz艂ych mam, skupia kobiety, kt贸re same nie maj膮 do艣wiadczenia, ale chc膮 si臋 dowiedzie膰 jak najwi臋cej na temat rodzicielstwa. Dzi臋ki obecno艣ci na forum dla przysz艂ych mam zdobywaj膮 wiadomo艣ci z pierwszej r臋ki od kobiet, kt贸re same w艂a艣nie zasz艂y w ci膮偶e lub urodzi艂y. Na Forum mam Canpol babies mo偶esz wybra膰 interesuj膮ca Ci臋 kategori臋, 艣ledzi膰 konwersacj臋, w艂膮czy膰 si臋 do rozmowy w ka偶dym momencie i zadawa膰 pytania na wa偶ne dla Ciebie tematy. Spodziewasz si臋 dziecka, odwied藕 kategori臋 ci膮偶a i por贸d, karmisz piersi膮, wyszukaj interesuj膮ca Ci臋 sekcje. Forum mam to miejsce dla rodzic贸w maluch贸w i starszych dzieci, kt贸rzy szukaj膮 rad na temat piel臋gnacji, rozwoju i wychowania, chc膮 podzieli膰 si臋 sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowo艣ci do menu dziecka, pisz膮c w zak艂adce dieta lub po prostu porozmawia膰 odwiedzaj膮c stref臋 ploteczki. Rodzicielstwo to temat, kt贸ry Ci臋 interesuje? Fora dla mam skupiaj膮 osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informacj臋 i wymieniaj si臋 pogl膮dami. Na Forum dla mam mo偶esz dzieli膰 si臋 wiedz膮 i wygrywa膰 nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy maj膮 szans臋 na udzia艂 w comiesi臋cznych testach produkt贸w Canpol babies.