Ooo, pamiętam że też kiedyś jak byłam dzieckiem to tak robiłam
Daj znać co zrobicie! Jestem ciekawa waszego pomysłu ![]()
Że skarpety będzie miało dużo dzieci bo to właśnie najbardziej oczywiste , a jak konkurs to trzeba się jakoś wyróżnić
Genialne macie pomysły dziewczyny serio ![]()
Super pomysł!
Moze i oczywiste, ale dodatkami mozna to bardzo fajnie dograć i wykazać się kreatywnością
@Klaudia.wrona moze coś takiego z rękawiczki ;
Jeśli dziecko musi to zrobić samemu to trzeba czegoś bardzo prostego ale nie banalnego żeby wyróżnić się na tle innych prac
Mi sie podoba ten pomysl na myjce. Fajna baza. Najlepiej podpytac dziecko jaka postac z bajki lubi i wybrac cos prostego
Autorka pisała że dziecko chce rycerza co do prostych nie należy ![]()
![]()
Zbroje Moza zrobić z druciaka do mycia garnków
Jasne, ale prostota nie wyklucza kreatywności i czasem właśnie z najprostszych pomysłów wychodzą najlepsze prace i w doborze dodatków można bardzo fajnej to dograć ![]()
Duzo ciekawych pomyslow wazne aby dziecko potrafilo jednak wiekszosc z tego wykonac same
ostatecznie wyslij zdj co fajnego zrobiliscie ![]()
Druciak mega pomysl
albo pocielabym szanownemu mezowi oslonke na szybe od mrozu. I od srodka wypchalabym jakimis skarpetami zeby zrobic pacynke albo naciagnelabym na lyzke drewniana ![]()
BTW wczoraj dowiedzialam sie ze dzisiaj w przedszkolu jest Bal Dyni ![]()
![]()
Wszystkim mamom polecam miec pudlo z bibula, tasmami i materialami
Bibula uratowala nam zycie:orange_heart:![]()
zrobilam corce spodnice z bibuly i musialam poswiecic swoja koszule, ale czego sie nie robi dla swietego spokoju ![]()
Każda przyszła mama powinna mieć takie pudło z bibelotami, tasiemkami, bibułami i starymi ubraniami bo nigdy nie wiadomo jaki będzie dzień w przedszkolu i co trzeba będzie na szybko wymyślić ![]()
![]()
Zrób ze skarpetki
przyszyj guziki jakieś nitki i masz stworka
proste a i efektowne
No to rycerz faktycznie moze byc problematyczny😁
Właśnie problem jest w tym że dziecko musi zupełnie same zrobić pracę konkursową
Tylko że tak jest tylko u niektórych. Rodzice wyręczają dziecko we wszystkim a później widać przecież że nie dziecko to robiło. Takie dziecięce nie do końca równe i idealne prace są najpiękniejsze
Nie tylko przyszła ![]()
ja od zawsze mam na strychu takie pudło hihi