Konkurs przedszkolny

Ooo, pamiętam że też kiedyś jak byłam dzieckiem to tak robiłam

1 polubienie

Daj znać co zrobicie! Jestem ciekawa waszego pomysłu :slight_smile:

1 polubienie

Że skarpety będzie miało dużo dzieci bo to właśnie najbardziej oczywiste , a jak konkurs to trzeba się jakoś wyróżnić

1 polubienie

Można też zrobić taką gąsienicę lub inne zwierzątka z wytłaczanek po jajkach. Można dokleić patyk :slight_smile:

1 polubienie

Genialne macie pomysły dziewczyny serio :slight_smile:

Super pomysł!

Moze i oczywiste, ale dodatkami mozna to bardzo fajnie dograć i wykazać się kreatywnością

@Klaudia.wrona moze coś takiego z rękawiczki ;

1 polubienie

Jeśli dziecko musi to zrobić samemu to trzeba czegoś bardzo prostego ale nie banalnego żeby wyróżnić się na tle innych prac

2 polubienia

Mi sie podoba ten pomysl na myjce. Fajna baza. Najlepiej podpytac dziecko jaka postac z bajki lubi i wybrac cos prostego

Autorka pisała że dziecko chce rycerza co do prostych nie należy :rofl::rofl:

Zbroje Moza zrobić z druciaka do mycia garnków

1 polubienie

Jasne, ale prostota nie wyklucza kreatywności i czasem właśnie z najprostszych pomysłów wychodzą najlepsze prace i w doborze dodatków można bardzo fajnej to dograć :slight_smile:

1 polubienie

Duzo ciekawych pomyslow wazne aby dziecko potrafilo jednak wiekszosc z tego wykonac same :blush: ostatecznie wyslij zdj co fajnego zrobiliscie :star_struck:

Druciak mega pomysl :slight_smile: albo pocielabym szanownemu mezowi oslonke na szybe od mrozu. I od srodka wypchalabym jakimis skarpetami zeby zrobic pacynke albo naciagnelabym na lyzke drewniana :disguised_face:
BTW wczoraj dowiedzialam sie ze dzisiaj w przedszkolu jest Bal Dyni :woman_shrugging::woman_shrugging::woman_shrugging: Wszystkim mamom polecam miec pudlo z bibula, tasmami i materialami :joy: Bibula uratowala nam zycie​:orange_heart::orange_heart::orange_heart: zrobilam corce spodnice z bibuly i musialam poswiecic swoja koszule, ale czego sie nie robi dla swietego spokoju :disguised_face:

1 polubienie

Każda przyszła mama powinna mieć takie pudło z bibelotami, tasiemkami, bibułami i starymi ubraniami bo nigdy nie wiadomo jaki będzie dzień w przedszkolu i co trzeba będzie na szybko wymyślić :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Zrób ze skarpetki :slight_smile: przyszyj guziki jakieś nitki i masz stworka :slight_smile: proste a i efektowne

No to rycerz faktycznie moze byc problematyczny😁

Właśnie problem jest w tym że dziecko musi zupełnie same zrobić pracę konkursową

Tylko że tak jest tylko u niektórych. Rodzice wyręczają dziecko we wszystkim a później widać przecież że nie dziecko to robiło. Takie dziecięce nie do końca równe i idealne prace są najpiękniejsze

Nie tylko przyszła :rofl::rofl: ja od zawsze mam na strychu takie pudło hihi

1 polubienie