KONKURS "Mój przyjaciel Miś" (Zakończony)

Witamy serdecznie,

Bardzo tutaj słodko:-) Redakcja Lovi będzie miała super trudne zadanie-wcale nie zazdroszczę :slight_smile: dzieciaczki i ich przytulanki wyglądają wspaniale. Pozdrawiamy wszystkie mamy i ich pociechy. Oczywiście życzymy powodzenia :-*

Nasza córeczka Lilianka od początku jest bardzo zadowolona ze wszystkich przytulanek, jednak najbardziej zaprzyjaźniła się z “Panem B”- przytulanką/termoforkiem. Jest on w kolorach, które od razu przypadły jej do gustu. Pierwsze uśmiechy słała właśnie do niego, a on w zamian za to, że spotkał go taki zaszczyt, postanowił być przy niej na dobre i na złe. Towarzyszy jej podczas zabawy, podczas snu, przyjemnie ogrzewa jej bolący brzuszek i nawet czasami pozwala sobie podgryzać uszka :slight_smile: Przyjaźń trwa więc w najlepsze i sądzimy, że to dopiero początek ich wspólnej, wspaniałej przygody :slight_smile:

Tak lubię moją przutulankę że nawet oddaję jej mój smoczek lovi i chciałbym wygrać prezenty dla mojej wyczekiwanej kuzynki, która jest jeszcze w brzuszku cioci a jest ona wyjątkowa ponieważ mam 6 kuzynów i ani jednej kuzynki więc chciałbym aby ona także miała cudowne produkty lovi tak jak ja :slight_smile:

Ignas że swoim fotelem z którym nie chce się rozstawać :slight_smile:

Ale świetny konkursik :slight_smile:

Jestem Olafek i uwielbiam mego misia hipcia
Wasz zestaw jest super i bardzo ładny niestety nie mogę znaleźć swojej ulubionej butelki i z chęcią bym wypróbował wasz zestaw.
Wygląda ślicznie i bardzo bym go chciał wypróbować
Pozdrawiam z moim Hipciem i trzymam kciuki

Nazywam się Emil, miesięcy mam cztery.
W nocy wywijam rodzicom numery-
nie śpię, krzyczę, bawić się chcę…
Przez co oni nie wysypiają się.

Z piersi mamy chętnie piję mleczko,
Kocham swoje białe łóżeczko
A do snu kładę się z owieczką !

Ulubionym Przyjacielem Misiem mojej córeczki Neli jest szary Króliczek, z którym się praktycznie nie rozstaje :slight_smile:

Jestem Elenka, mam dopiero 2 miesiące i mało jeszcze mnie interesuje, ale lubię biedroneczke, którą mamusia przyczepiła do wózka ,jest kolorowa i miękka i czasem ją dotykam. Jak będę większa będę mieć inne ulubione pluszaki ,ale muszę jeszcze nauczyć się chwytać i wiele innych czynności.

Króliczek szmacianka jest nie zawodny, a misiu do kompletu

Mamy w domu bardzo dużo misiów. Nowiutkich, kolorowych, grających, świecących, takich z zawieszkami, gryzakami, personalizowanych, mamy nawet misia ratownika :slight_smile: Ale Janek ma je za nic. Jego najlepszym przyjacielem jest stary, połatany, kudłaty miś, który kiedyś należał do jego Taty :slight_smile: Miś musi być obecny przy usypianiu, jedzeniu, wizytach u rodziny. Na zdjęciu dwójka przyjaciół zaraz po pobudce. Bo wiadomo że najpierw trzeba się przywitać ze swoim ukochanym kumplem :wink:

Córcia śpi i przytula się się do pieluszki tulisia. Są nierozłączni❤

Fabianek i jego szumiś

Nasz kotek Tuwiś od pierwszych dni życia Frania, towarzyszy mu krok w krok:) więc śmiało mogę napisać, że to jest właśnie jego ukochana żywa przytulanka, natomiast na spacerach zastępuje go ośmiaorniczka :slight_smile:

Jej przyjaciel SŁOŃ. Tuuu ruuu!

Z wielkim psiakiem za pan brat
Syn codziennie poznaje świat
Wszedzie razem bo łączy ich przyjaźń wielka -
Nikodema i maskotki Felka :slight_smile:

Pamiętam jak dziś kupiłam go dwa tygodnie przed porodem i nie sądziłam ,że zwykły kocyk stanie się najlepszym przyjacielem mojego synka .Mały nie wyobraża sobie wyjścia bez niego .A w każdej stresującej sytuacji jest nieodzownym pocieszycielem .I choć kocyk po takiej eksploatacji już nie wygląda tak pięknie to synuś kocha się do niego przytulać

Mój Najkochańszy Króliczek za swoim kumplem

Jaś z misiem szumisiem :slight_smile:

Miś najlepszy przyjaciel

Zuzia z ukochaną sówką od Maylily. :slight_smile: