KONKURS "Mój przyjaciel Miś" (Zakończony)

Zapraszamy Was do wzięcia udziału w konkursie, w którym do wygrania czeka aż 30 zestawów akcesoriów LOVI z naszej najnowszej kolekcji Buddy Bear!

Zadanie konkursowe:

Pokażcie na zdjęciu Wasze dziecko z jego ulubioną przytulanką. Nagrody czekają!

Pamiętajcie, że zgłoszenia bez uzupełnionych danych w serwisie, nie będą brane pod uwagę.

Kolejny super konkurs. Lovi, dziękujemy.
Do kiedy trwa konkurs?

U nas zdecydowanie króluje Świeżak z Biedronki - Pan Rzodkiew :slight_smile:

Rozpieszczacie nas LOVI <3 :slight_smile:

Staramy się Was rozpieszczać :wink: Cieszymy się, że nam się udaje. Konkurs trwa do 31 maja, a 8 czerwca ogłaszamy wyniki!

U nas zdecydowanie króluje szczeniaczek uczniaczek ! synek kocha z nim chodzić i się tulic do niego nawet z nim spi ! :heart:

Podusia z nogami w sam raz do zabawy i gryzienia, przytulania i kochania!

W naszym domku zagościł na dobre Miś Szumiś. Nasz Tymuś nie rozstaje się z nim. Na zdjęciu również smoczek lovi

Domiś i jego króliczek

Ps. Oczywiście z waszym smoczkiem :slight_smile:
Przydadzą się nowe z misiem

oj do tego czasu to moje dziecię może jeszcze nie mieć ulubionej zabawki, jeszcze się nie spieszy, żeby przyjść na świat a do terminu 2 dni, więc pewnie nie uda mi się wziąć udziału w konkursie chyba że mnie zaskoczy i od samego początku będzie się interesować czymś :slight_smile:

Córka 31 maja skończy 3 latka i dopiero teraz zaczyna bawić się pluszakami. Na zdjęciu z braciszkiem i misiami-ten w zielonym kubraczku to pierwszy miś, którego dostała po urodzeniu, a ten drugi to prezent, który sama wybrała dla braciszka.

Super konkurs, uwielbiamy Was:)i te super nagrody:)
Jacuś ze swoją kaczuchą-prezent od chrzestnej:)

Moja Amelcia ma 2 przytulanki króliczka długouchy i podusia bez których się nie rozstaje :smiley: Wszędzie z nimi chodzi i jezdzi , nie wiem co by było gdyby zgubiła . Nie pójdzie spać bez nich :smiley:

Witam, kolejny świetny konkurs i mam nadzieję, że w końcu uda nam się z Antosia wygrać

Nie ważne gdzie, zawsze musi mieć przy sobie swoje najukochansze dwa króliki

Gdzie wysyłać zdj :wink: ?

Szczeniaczek Uczniaczek oraz Truskawa z Biedronki :slight_smile: córka i te dwie maskotki są nierozłączni. A po prawej Miś Aleksander z przedszkola, którego ma pod opieką w tym tygodniu :slight_smile:

Nasza Amelka kocha swojego szumisia :slight_smile:

Mój 7-latek śpi od małego z zieloną poduszką z owieczką, od pewnego czasu z Świeżakami. W sierpniu pojawi się na świecie Laura dla której kompletujemy wyprawkę :slight_smile:

Moj synek uwielbia wszystko co jest mięciutkie i miłe w dotyku jego ulubiona zabawka jest pluszowy piesek ale najukochańszy jest kocyk bez niego i smoczka lovi nie ruszamy się z domu