Moja przygoda bycia mama rozpocznie się w Święta Bożego Narodzenia czekamy z mężem z niecierpliwością na nasz najcudowniejszy w życiu prezent świąteczny. Już kilka miesięcy wcześniej zastanawialam się dużo czytam co muszę kupić dla dzidziusia. Buszujac w Internecie na Facebooku wśród postow przewija się bardzo często Marka Lovi mnóstwo znajomych poleca ja i lubi jej produkty. Weszłam dzis na wasza stronę internetową z ciekawością aby zapoznać się z waszymi produktami. Myślę, że na początek wypróbuję Wasze produkty mają swietne opinie są chwalone i często kupowane przez inne mamy co mnie najbardziej przekonuje a i ceny są przystępne. Pozdrawiam.Justyna
Witam, jestem w 32 tygodniu ciąży. Już teraz od pewnego czasu zaczęłam się interesować pierwszymi zakupami dla mojej dziewczynki. Na mojej liście znalazły się smoczki i butelki LOVI przeznaczone dla maluszków od pierwszego dnia życia. Nad wyborem długo się zastanawiałam, szukałam pomocy wśród znajomych, czytałam opinie na różnych forach internetowych, doradzałam się u mojej położnej, która prowadzi szkolenie dla kobiet w ciąży. Decyzję podjęłam, gdy rozmawiałam z moją najlepszą przyjaciółką. To ona poleciła mi wasze produkty, z których jest bardzo zadowolona. Dla mnie liczy się przede wszystkim bezpieczeństwo mojego skarba, ufam mojej przyjaciółce bezgranicznie, stąd moja decyzja. Na pewno nie ograniczę się do zakupu smoczków czy butelek LOVI, a wygrany produkt pozwoliłby mi cieszyć się początkiem wspaniałego okresu życia jakim jest macierzyństwo:)
Pozdrawiam.
Używałam produktów marki LOVI ponieważ zawsze starałam się otaczać moje dziecko tym co najlepsze, co dawało mi pewność, że dziecko zaakceptuje czy to smoczek do butelki, czy butelkę czy inne potrzebne do opieki nad dzieckiem przedmioty. Nie miałam wątpliwości dokonując wyboru marki LOVI ponieważ nigdy się nad nią nie zawiodłam a mój maluszek miał najlepszą opiekę.
Jestem tatą 10-miesięcznej córki Olimpii od samych narodzin korzystamy z butelek i skoczków firmy Lovi . Butelka z smoczkóe waszej firmy jest świetna chodzi o butelkę z s moczkiem antykolkowa , córka do tej pory korzysta z tych butelek.Po sprawdzeniu bulelek Lovi zakupiliśmy smoczki i buteleczki nie kapki. Bardzo cenię sobie wasze butelki i smoczki i polecam innym. Pizdrawiam
A ja nie mam nic z Państwa firmy,nie znam waszych produktów,więc bardzo bym chciała poznać,mój maluszek na świat przyjdzie 7 października,więc miło nam będzie kiedy otrzymamy takie niespodzianki od Lovi…chętnie napisze opinię o Państwa produktach po przetestowaniu…
Po raz pierwszy będę mamą,
Mam nadzieję, że wspaniałą.
Co dzień myśli w głowie pełno,
Kiedy Córcia będzie ze mną?
Czy już wszystko mam dla Ciebie?
Byś się czuła tu jak w niebie.
Choć gotowa juz wyprawka,
To nie łatwa to jest sprawka.
W torbie są produkty LOVI,
Wszystkie w paczkach, całkiem nowe.
Smoczek będzie nam potrzebny,
By ukoić Lenki nerwy.
W razie problemów piersi osłonki,
Aby pełniły formę ochronki.
Butelka Medical+ jest zakupiona,
By Córka była wciąż nakarmiona.
Nasz wybór padł właśnie na firmę LOVI,
Bo tak polecali nam wszyscy znajomi.
Chętnie inne produkty przetestuje,
Następnie na forum je zopiniuje.
Markę Lovi znałam już wcześniej, za sprawą znajomych i rodziny, ktorzy używali produkty tej firmy. Dlatego kiedy zaszlam w ciążę bez zastanowienia inwestowalam w Lovi i nie żałuję. Kolorystyka smoczkow okazała sie najbardziej bogata na rynku, sa nie tylko piekne ale i bardzo dobrze wykonane, trwałe i solidne. Butelki są przystosowane aby nie zaburzyc odruchu ssania u maluszka dlatego bez zastanowienia używalismy ich przy karmieniu mieszanym. Bardzo dobrze sprawdza sie u nas takze podgrzewacz, jeszcze nigdy nas nie zawiódł. Mamy wiele innych produktow marki Lovi, które super się u nas sprawuja, dlatego bardzo goraco polecam te firmę innym mamom:) A Wam dziękuję za to że tworzycie tak dobre produkty, które ulatwiaja nam życie i dzięki nim opieka nad dzidziusiem jest przyjemniejsza i łatwiejsza:)
A co ja będę owijać w bawełnę. Najpierw to ja się zakochałam ale w cenie tych butelek. Była jakaś promocja w rossmannie czy innym supermarkecie. I to był strzał w 10! Jestem wierną fanką marki lovi już od ponad 4 lat! Wszystkie produkty lovi są SUPER! A dowodem na to jest fakt, że przy trzecim dziecku również sięgam po produkty tej marki. Jestem bardzo zadowolona z jakości produktów, no i oczywiście moje dzieci też, a ten nowy smoczek z elementami świecącymi w ciemnościach to po prostu super sprawa! Dziękuję ci Lovi że jesteś ze mną!!! Nie zamienię cię na nic innego!
Jestem mamą dwumiesięcznego Jasia. Urodził się wcześniej niż powinien co było zaskoczeniem i ogromną obawą jak to się skończy. Uwielbia ssać więc smoczek to podstawa został mi ostatni rok studiów więc czeka mnie bardzo dużo pracy. Chcę jak najdłużej karmić piersią, więc muszę odciągać pokarm również na uczelni.
Chciałam synka nauczyć pić z butelki. Kupilam innej marki i niestety same niepowodzenia. Jedynie butelka LOVI i smoczek LOVI są akceptowane były pod ręką i sprawdzają się w 100%
W kompletowaniu wyprawki wybieram produkty Lovi, ponieważ chcę zapewnić mojemu największemu Szczęściu wszystko, co najlepsze.
Za mną już 25 tydzień ciąży.
Ciąża to zdecydowanie najpiękniejszy okres w życiu każdej kobiety.
Jestem w trakcie przygotowania wyprawki. Jesli chodzi o pierwsze spotkanie z firmą Lovi to było na zajęciach szkoły rodzenia w moim szpitalu, kolejne na zajęciach z pierwszej pomocy, następne przy nowo otwartym sklepie w Naszym mieście- dostałam od nich mini wyprawkę w ktorej był smoczek uspokajający Waszej firmy .
Dzięki Waszemu katalogowy lovi szkoła karmienia piersią zainteresowałam sie Waszymi laktatorami i innymi naprawde dobrymi produktami ktore oferujecie, ale również otworzył mi oczy na tak istotne rzeczy i fakty przy karmieniu piersią, co rownież mnie uspokoiło!
Jestescie firma ktora nie konczy na sprzedaży, tylko bardzo angażujecie sie w nasze zycia
Firma Lovi <3 jest ze mną i synkiem juz dwa lata, zaczęło się od smoczka-syn go uwielbiał, teraz ze względu na wiek 2 lata, juz go odstawilismy, ale ujęły nas takze butelki, a moze i butelki i smoczki które są zestawione z butelkami. Synek był karmiony piersią przez 8 miesiecy, ale butelki lovi <3 czekały na niego juz od narodzin, była z nami jeszcze inna butlka konkurencyjnej fimy ale szybko się okazało, ze to wlasnie lovi pokochał. Są ergonomiczne, zgabne,przyjazne i doskonałe w utrzymaniu. I tak oto Wasza firma jest z Nami do dzisiaj, kolejne produkty, smoczki i butelka czekają juz na brata mojego synka. Chętnie sprawdziłabym takze laktator lovi<3, poprzedni nie zdał egzaminu;/
Mój synek ssał smoczek od pierwszych dni życia (sposób na uciszanie noworodków na patologii), ale po powrocie do domu potrzeba ssania nie szła w parze z miłością do smoczka… Próbowałam różnych smoczków, które on po kolei wypluwał… Chętnie za to “ciamkał” piersi, co w dużym natężeniu w pierwszych tygodniach było raczej mało komfortowym doświadczeniem…
Aż dostał od swojej cioci smoczki LOVI - ulubione smoczki swojego brata ciotecznego. A teraz również nasze Ratują nas gdy chcemy “pociamkać”, a mama jest chwilowo niedostępna
Po urodzeniu córeczki wszystko było jak z bajki no wszystko oprócz jej karmienia. Gabrysia miała problem ze ssaniem. Do szpitala wzięłam ręczny laktator i jakoś dałyśmy radę jednak po powrocie do domu nie było tak pięknie. Odciąganie pokarmu co dwie-trzy godziny stało się udręka w tedy na pomoc wkroczył laktator Lovi! Odliczał za mnie czas między posiłkami oraz czas odciągania pokarmu co dla mamy niemowlaka stało się bardzo pomocne. W chwilach gdy mama szykowała jedzonko moja córeczka rozkoszowała się smoczkiem Lovi dzięki któremu uniknęliśmy płaczu sytuacja ta trwała pól roku wtedy mój organizm odmówił współpracy z laktatorem ale smoczki towarzysza nam nadal i mamy całą Lovi-ową kolekcję. Za pól roku pojawi się kolejne maleństwo i myślę że będziemy razem z wami w kolejnych pięknych chwilach. LOVi was!
Witam. Z produktami marki Lovi zapoznawałam się będąc jeszcze w ciąży. Dostałam dużo artykułów od położnej opracowanych w współpracy z Lovi,w tym również otrzymałam pierwszy smoczek dla noworodka i butelkę właśnie z Lovi. Ze smoczkiem strzał w dziesiątkę- piękny miętowy- mój ulubiony kolor Synkowi od razu podpasował, bardzo pomagał w uspokajaniu. Nie dość,że naprawdę działa uspokajająco i kojąco na maluszka to w dodatku smoczki Lovi zachwycają różnorodnością kolorów i wzorów. Już zaopatrzyliśmy się w dwa kolejne z seri folky- miętowe sówki i granatowy lisek-są śliczne
dodatkowy plus wg mnie- mają dziurki i jest przepływ powietrza. Jeżeli chodzi o butelki,synek tak się przyzwyczaił do butelki Lovi,że nie chce pić z żadnej innej. Kolejna z Lovi jest już kupiona;) Pokochaliśmy Lovi oboje-ja i mój synek
Każdej mamie mogę śmiało polecić produkty marki Lovi,bo uważam,że są dobrej jakości a wiadomo,że każda mama chce dla swojej pociechy wszystko to co najlepsze. a Lovi to jest właśnie to- wszystko co najlepsze dla maluszka, pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamy
I love Lovi .
Z produktami marki lovi spotkałam się przypadkiem, a właściwie była to decyzja mojego męża. Gdy urodziłam pierwsze dziecko byłam jeszcze niedoświadczoną mamą, W drugiej dobie miałam bardzo dużą laktację będąc w szpitalu mogłam liczyć tylko szczęście że mąż kupi jakiś dobry laktator i ku mojemu zdziwieniu tak się stało. Kupił laktator lovi który jest ze mną do dziś super się sprawdza, w zestawie były także butelki, ktore także często używałam.Teraz gdy urodziłam drugie dziecko naszą wyczekaną córeczkę, także postawiliśmy na butelki i smoczki lovi. Zakupiliśmy także podgrzewacz do butelek z lovi ponieważ jest z termostatem i utrzymuje odpowiednią temperaturę mleczka dla niuni, a następnie będzie służył jak podgrzewacz do obiadków.
Ja dowiedziałam sie o marce LOVI od koleżanki. Wcześniej miałam butelkę Avent. Ale stwierdziłam ze muszę kupic inna,większa. Kolezanka doradziła mi wlasnie LOVI. Zakupiłam butelkę,bardzo mi przypasowała,małej także. Najlepsze było to ze nie zaburzała odruchu ssania (miałam mały problem z moim pokarmem wiec musiałam ja dokarmiać mm). Korzystamy juz z tych rewelacyjnych butelek i smoczków 10 miesiący myślimy także nad zakupem kubka 360.
Z produktów Lovi korzystamy praktycznie od pierwszych dni życia naszej coreczki. Butelki, zawieszki, smoczki, laktator i wiele innych akcesoriów ułatwiło mi macierzyństwo… Wasze “gojki” - bo tak smoczki nazywa moja Lili, pomagają nam zasnąć, wyciszyć się i zapomnieć o właśnie zdartym kolanie czy nabitym guzie… Pomagają znosić trudy ząbkowania. Są nieodłącznym elementem Jej dzieciństwa. Ciężko będzie się z nimi rozstać ale na razie nie planujemy Uwielbiam ten uśmiech zza tych ślicznych, kolorowych obrazków!! Dzieki łańcuszkowi przestaliśmy odbywać kilometrowe powroty w poszukiwaniu zgubionego gojusia. Dziękujemy za pomoc w codziennym życiu!!
Jestem w 20 tyg ciąży i przymierzam się do wyprawki dla mojego dzidziusia Duzo czytając na temat ciąży trafiłam na waszą stronę. Bardzo przypadła mi do gustu ponieważ dbając o dobro mojego dzidziusia które jest oczywiście dla mnie najważniejsze staram sie wybierać produkty bardzo dobrej jakości jaka wy proponujecie w swojej fantastycznej ofercie. Tak więc robiąc wyprawkę na pewno skorzystam z produktow firmy LOVI.
Jestem w 29 tygodniu ciąży. To moja pierwsza ciąża i nie mogę się doczekać kiedy będe trzymała moją córeczkę w ramionach. Mam zamiar karmić ją piersią, bo wiem jakie to ważne dla dziecka jak i dla mnie. Co prawda jeszcze nie korzystam z takich produktów jak smoczki, butelki czy laktator. Mam zamiar używać te sprawdzone, pewne i takie które inne mamy polecają. Dużo czytam teraz o firmach które produkują akcesoria do karmienia dzieci i najbardziej podobają mi sie z firmy LOVI. Jak narazie mam butelke i smoczek dynamiczny i jestem zadowolona z jakośći tych przedmiotów Mam nadzieje że będe miała okazje z nich korzystać. O laktatorze też myśle, chce żeby dziecko piło moje mleko nawet kiedy nie będę mogła jej karmić z piersi. Również przyda się kiedy będe miała za dużo lub za mało mleka. Miło mi będzie przetestować wasze produkty a później polecać je innym:). Pozdrawiam