Korzystacie już z produktów marki LOVI? A może dopiero czekają na przyjście na świat Waszego maleństwa? Napiszcie, dlaczego wybraliście produkty naszej marki. Czekają na Was wspaniałe zestawy nagród.
Jestem teraz w 35 tygodniu ciąży i wyprawka dla mojej córeczki jest już praktycznie gotowa, w tym smoczki i butelki Waszej firmy, ale borykam się jeszcze z wieloma dylematami, jakie produkty będą najodpowiedniejsze dla mnie i malutkiej. Głównym jest decyzja zakupienia laktatora. Na rynku dostępnych jest wiele produktów, ale jako młoda mama nie bardzo orientuje się co będzie odpowiednie. Jednak Wasza firma jest tak popularna i polecana, że zdecyduję się na Lovi Protect, zwłaszcza że poleca go Szpital Ujastek w Krakowie, w którym mam zamiar rodzić. Pozdrawiam
Naszą przygodę z Lovi zaczęliśmy prawie 12 miesięcy temu. Jeszcze będąc w ciąży zakupiłam pierwsze “moniusie” z kolekcji Retro - i tak zostały z nami Wasze smoczki. Później spotkaliśmy się z butelką i synek nie chce żadnej innej. Kształt smoka w butli jest super, nie ścierają nam się nadruki.
Wiedziałam że chce postawić na Lovi, super firma i polecana, piękne wzory, wytrzymałe jakościowo. A mój synek? To po prostu Lovi boy Na pamiątkę zostawiamy stare smoczki i mamy niezłą kolekcje.
Jestem w 27 tygodniu ciąży i z przyjemnością uczestniczę w różnych warsztatach typu Świadoma Mama. Właśnie na jednym z takich spotkań zapoznałam się z Państwa produktami
W dzisiejszych czasach, gdzie czlowiek kazda wiedze czerpie ze stron internetowych, ja rowniez sledzilam internet w poszukiwaniu, ktore smoczki sa najlepsze dla karmiacych piersia mam. Wokol slyszalam tylko, ze smoczki zaburzaja laktacje i ze nie powinnam dzidziusiowi go podawac. Jednak po 3tyg placzu i nerwow postanowilam przestac sluchac zlotych rad i podac Malenstwu Wasz smoczek uspokajajacy- dynamiczny (day&night). Okazalo sie to cudownym rozwiazaniem. Piers mamy ciagle jest na pierwszym miejscu,ale smoczek ratuje nas w wielu kryzysowych sytuacjach-na spacerze, w nocy czy gdy Dzidzia zostaje sama z tata. Teraz, po 3 miesiacach przymierzam sie do zakupu laktatora Lovi by i tata mial okazje pokarmic Malenstwo a mama wyjsc czasem na kawe z kolezanka
Spotkałam się z waszą marką jakis czas temu gdy moja siostra karmiła córeczkę, właśnie Waszymi butelkami. Jak sama mówiła były idealne dla malutkiej i od razu strzał w dziesiatke przy pierwszym zakupie. Smoczki pasowały idealnie i były mega wygodne buteleczki. Teraz kiedy ja oczekuje swojego dziecka od razu pomyślałam o waszej firmie. Czytałam już na wielu sttonach internetowych o waszych produktach, nie tylko butelki ale tez smoczki i laktatory. Kupiłam już jeden smoczek dla noworodka i mam nadzieję, że będzie idealny dla mojej córki. Po za tym kompletujemy juz resztę, wiec jedna butelka jest. Nawet położna polecala mi Waszą marke. Także jestem na was z przyjemnością skazana i mam nadzieję, ze tak jak ja polubilam LOVI tak i polubi Was i moja kruszynka !
Produkty Lovi sa z nami juz od samego początku. Zarowno teraz przy 2 dziecku jaki i przy córeczce, która urodzila się jako skrajny wcześniak w 26tc. Po wielu próbach nauczenia picia córeczkę z butelki i wypróbowania kilku butelek i skoczków trafilismy na Lovi i nasz swiat sie zmienił. To byla butelka ktora towarzyszyla nam juz caly czas. Jest ona lekka latwo sie ja trzyma zarowno mamie jaki i dziecku,jest wytrzymala latwa do utrzymania w czystosci. A smoczek byl jedynym ktory moja corka po kilku miesiacach karmienia sondą zakceptowala bez plkarmieniajak i smoczek uspokajacz. Pozniej doszedl kubek niekapek i tez bylo wszystko ok.Sprostal mojm i coreczki oczekiwaniom.Dlatego teraz przy synku również postawilam na markę LOVI i poraz kolejny jestem zachwycona. Nowe szklane buteleczki sa zaskakujaco lekkie i maja super modne motywy. Pozatym smoczki uspokajacze sa jedynymi jakie moj synek akceptuje inne wyplówał i plakał. Do tego są mega kolorowe dostepne tez w wersji mini i w wielu warjantach czy to marynarskiej czy folk. Sa bardzo dobrej jakosci.Wszystkim mamom z szczerym sercem moge polecic produkty Lovi. Od butelek przez smoczki jaki i laktator ręczny ktory miałam okazje testować i zdał test na 5+. A wkładki laktacyje towarzyszyły mi przy nawałach pokarmu. Lovi trzymajcie tak dalej.
moja córcia ma 2,5 miesiąca był problem ze smoczkami załapała dopiero Lovi smoczek uspokajający etno więc i butelka tylko z LOVI - słuchajmy naszych dzieci oni wybierają najlepsze - najlepsze okazało sie LOVI - tak trzymać!
Mam już dwójkę starszych Brzdąców czekamy na trzeciego Skarba który ma się pojawić początkiem grudnia
Nie miałam okazji przy starszych korzystać z Waszych produktów, aczkolwiek bardzo bym chciała spróbować przy trzecim Waszych produktów - ba, nawet jestem przekonana że wypróbuje, ponieważ Siostry Synek po urodzeniu miał stale kolki, ciągle źle i źle, i dopiero Wasz smoczek uspakajający oraz butelka pomogła, nie mogłam wręcz w to uwierzyć! Dlatego za niedługo będę brała się za wyprawkę i na pewno zaopatrzę się w Wasze produkty!
Są niezastąpione!
Będąc w ciąży kompletowalam wyprawkę dla synka. Wszystko było dla mnie nowe,jeszcze nie odkryte. Nie wiedziałam co kupić, w jakich ilościach, jakiej marki… Wtedy właśnie natknęłam się na LOVI. Te słodkie smoczki, z różnymi motywami, butelki, opakowania termoizolacyjne , jest tego tak wiele, że oczywiście jak to kobieta biorę wszystko Mój synek od pierwszych dni pokochał Lovi, więc i mama love Lovi <3 . Pastelowe kolory zdobiły mojego synka, od smoczka po kubki do dnia dzisiejszego. Jesteśmy oczarowani kubkiem 360 stopni, kropelka nie wyciekla ani razu a przy takich upadkach kubeczek nawet nie pękł o dziwo innej firmy wymienialismy trzy razy
… Tak więc zostajemy z Lovi na długo i kolejny maluszek będzie też obdarzony artykułami Lovi
Witam. Produkty Lovi są z nami od pierwszej ciąży więc już 15 lat. Próbowaliśmy różnych butelek i smoczków z różnych firm jednak tylko Lovi pasowało moim dzieciom. Obecnie jestem w 3 ciąży 34 tc i już mamy zakupioną butelkę Lovi i smoczek także. Mam nadzieję, że także podpasuje maleństwu. Buteleczki są dokładnie zapakowane wszystko jest w komplecie, smoczek dobrze wyprofilowany dostosowany do wieku maleństwa. Karmiłam piersią i teraz też mam zamiar, ale buteleczka zawsze musi być . Poleciłabym wszystkim. Wkładki Lovi też na pewno się sprawdzą, ale tą opinią podzielę się jak już maleństwo się urodzi.Bardzo dobra firma, atrakcyjne i dobre produkty godne polecenia dla każdego maleństwa i każdej mamy która zawsze wie co dla swojego maleństwa najlepiej kupić i czego używać dla siebie. Dzięki pozdrawiam.
Kiedy dowiedziałam się o drugiej ciąży od razu wiedziałam , że butelka jaką wybiorę dla mojego dziecka to będzie właśnie LOVI , mamy także laktator z którym sobie trochę nie radzimy niestety ale butlka spisuje się świetnie , córeczce łatwo złapać smoczek , mamy także przypinkę do smoczka , wybrałam akurat ją firmy Lovi mimo swojej ceny ponieważ wiedziałam , że będzie ładnie trzymać się ubranka lub pasów fotelika a później spacerówki i , że będzie trzymać smoczek tak aby nam się nie odpiął , jesteśmy zadowoleni mimo wszystko z marki LOVI uważam , ze jest to marka od serca dla maluszka , jestesmy na etapie szukania smoczka uspokajacza także z Lovi , dlaczego ta marka ? ponieważ jest przyjazna dla dziecka a rodzic ma pewność , że wybrał najlepiej a do tego piękny wygląd produktów cieszy nie tylko serce ale i oczy a dodatkowo buteleczka nie zaburza ssania piersi mojemu maluszkowi
poleciłabym tylko ta markę moim przyjaciółką
Witam Obecnie jestem w 35 tyg. ciąży i kończę kompletować wyprawkę dla córci.
Jeszcze nie będąc w ciąży wiedziałam, że jeśli chodzi o smoczki to tylko Lovi. Jestem w nich po prostu zakochana. Zresztą wielu znajomych poleca mi produkty Waszej firmy.
Mam już zakupione smoczki nie zaburzające odruchu ssania, 0-2 m-ce oraz butelkę o tych samych właściwościach.
Jednak w całym tym ambarasie nie możemy zapomnieć o sobie mamusie, o tym jak my damy sobie radę po urodzeniu dziecka.
Zgłębiam więc temat karmienia piersią i wszystkich rzeczy mogących mi w tym pomóc. M.in. laktator, nakładki czy podkłady. W rankingu skuteczności, praktyczności i opinii zwycięża oczywiście Lovi, laktator elektryczny
Jednak zakup laktatora przy obecnych wydatkach odkłada się na później, gdy stwierdzimy, że będzie on na pewno niezbędny. Warto mieć już wtedy podjętą decyzję, który wybieramy.
Ps. Produkty Waszej marki zawsze kupuję w prezencie dla dzieciaków w rodzinie i znajomych
Pozdrawiam.
Będąc jeszcze w ciąży w 37tyg zastanawiałam się jaką firmę wybrać laktatorow smoczków butelek.Cztery dni później urodzilam coreczke i na szybko kompletowalam wkładki i kupowałam laktator.Od nie dawna zaczęłam używać państwa produktów.Wybrałam lovi ponieważ wkładki laktacyjne są najlepsze jakie miałam.A buteleczke która kupiłam dla małej odpowiada jej bardziej,chetniej z niej pije niz z innych.Mam mniej kłopotu by ja dokarmiac.Może będę miała możliwość wykorzystania państwa laktatora elektrycznego,bo z obecnego innej firmy nie jestem zadowolona rani piersi i kosztował sporo,nie ściąga mleka zadowalajaco
Jestem w 36 tygodniu ciąży z waszą stroną również tyle się znam :). Gdy dowiedziałam się ze jestem w ciąży byliście pierwszą stronę którą odwiedziłam. I tak tydzień po tygodniu ucze sie z wami co dziej się ze mną i z moją córeczką. Ogrom wiedzy przkazywany przez specjalistów, opinie innych mam i mnóstwo inspiracji sprawia, że z każdym dniem niemogę doczekać się kiedy przytule moją małą córeczkę . Wyprawka jeszcze nie gotowa a to wszystko dlatego, że chce dać swojej córeczce wszystko co najlepsze. Mam zakupiony spomek i buteleczkę waszej firmy. Cieżko mi powiedzieć czy sie sprawdzi ale wiem jedno na tym zakupie się nie skończy Cieszy mnie to że oglądając i kupując wasze produkty podchodzą mamy i potwierdzają że to dobry wybór a to chyba najlepsza opinia! Nie ma na co czekać biegę na zakupy po resztę rzeczy
Spośród produktów marki LOVI korzystałam jedynie ze smoczka uspokajającego w wersji mini przeznaczonego dla dzieci do 2 miesiąca życia. Smoczek, wraz z butelką niezaburzającą odruchu ssania, otrzymałam na zajęciach w szkole rodzenia. Z butelki jednak nie miałam okazji korzystać, ponieważ karmię córkę wyłącznie piersią. To jednak najprawdopodobniej niebawem się zmieni - w związku z tym, że córka jest coraz starsza (obecnie 3 miesiące), planuję zacząć korzystać z laktatora abym mogła zostawić ją na dłużej pod opieką innej osoby. A zatem butelki z mlekiem mamy pójdą w ruch Co do smoczka - sprawdził się rewelacyjnie, córka jako noworodek miała problem z utrzymaniem w buzi większości smoczków i zwyczajnie jej wypadały, natomiast LOVI trzymał się z nich wszystkich najlepiej - stąd też planuję zakup kolejnych. Byłoby mi bardzo miło gdybym mogła przetestować dzięki Państwu zarówno butelki i laktator, jak i smoczek dla dzieci od 3 miesiąca życia. Pozdrawiam!
Wybieram produkty marki Lovi bo są najlepsze dla mojego dziecka. 2 lata temu urodziłam swojego synka przez cesarskie cięcie. W szpitalu byłam sama a mąż byl w delegacji na drugim końcu polski… Pocieszał mnie telefonicznie w tym trudnym momencie przepełnionym bólem ale i miłością.
Urodziłam synka we wtorek, a mąż przyjechał w sobotę. Oprócz bukietu pięknych kwiatów przywiózł nam dwa piękne smoczki “I love mummy, I love daddy”, pamiętam jak bardzo się wzruszyłam! Stałam się prawdziwą mamą, a ten niepozorny, a zarazem piękny napis na malutkim smoczku uświadomił mi, że od teraz jestem dla tej delikatnej istoty najważniejszą osobą w życiu. Jestem mamą, jestem opatrunkiem na bolące rany, jestem nauczycielką życia, przyjaciółką i wsparciem w trudnych chwilach. Mam ten smoczek po dziś dzień i gdy przychodzą trudniejsze dni wyciagam go z pudełka i wspominam piękne chwile, które razem przeżyliśmy.
Ja również polecam Lovi. Mamy prawie wszystko z Lovi i każda z tych rzeczy się sprawdziła, na żadną nie narzekałam, żadna nas nie zawiodła. Są to produkty wysokiej jakości. Nie sprawdziły się u nas inne firmy, które były tak polecane, czy to w szpitalu, czy przez położne:(
Syn nie chciał pić z innych butelek, smoczki mu nie pasowały, wypluwał je, wyglądało to czasem tak jakby kształt smoczka mu nie pasował:(A Lovi spasowało od razu:) A już szklana butelka to chyba najlepsze co mogło nam się przytrafić. Ma super wygląd, jest lekka, łatwo się myje, ma widoczną miarkę. mleko szybciej się studzi, bądź też soczek szybciej ogrzewa niż w plastikowych butelkach. Uwielbiamy również smoczki Lovi. Jest ich bardzo duży wybór, maja super wygląd, fajne animacje, żywe kolory. Pasują nam do wszystkiego, bo jako mama małego strojnisia dbam, żeby wszystko miał fajnie dobrane kolorystycznie:)
Na razie mamy jednego małego rozrabiakę, ale jeśli zdrowie pozwoli nam cieszyć się kolejnym dzieciątkiem na pewno nie będziemy szukać innych artykułów-TYLKO LOVI
Jestem w 37 tyg ciązy, czekam na narodziny mojego synka. Wybralam produkty waszej firmy ponieważ dużo czytalam, takze slyszalam opinie znajomych ze dla maluszka produkty waszej firmy sa najlepsze. Gdyz mam obawy co do karmienia piersia, uwazam ze buteleczki lovi sprawdzą się znakomicie juz na samym początku i nauczą go odpowiedniego ssania i kolki beda dla nas czyms malo znanym.
Jesteśmy z trakcie oczekiwania na przyjście na świat naszego Największego Skarbu- będzie synek! Jako że dopiero zaczynamy przygodę z wszelkimi akcesoriami dziecięcymi ( jesteśmy z mężem w tym kompletnie ‘zieloni’) to przy kupnie pierwszych rzeczy dla dzidziusia kierujemy się opiniami przeczytanymi w internecie, podpowiedziami mam spotykanych w kolejce do lekarza, radami bliskich, bardziej już doświadczonych z tymi milionami rzeczy które taki mały szkrab potrzebuje. Prawie wszyscy doradzają kupno smoczka, butelek czy laktatora Waszej firmy. Smoczek i buteleczkę kupiliśmy sami, podgrzewacz do pokarmu obiecała kupić siostra - wszystko oczywiście firmy LOVI Do porodu jeszcze trochę czasu, ale liczmy że nasz synek jeszcze przed przyjściem na świat wygra swój pierwszy konkurs i będzie szczęśliwym posiadaczem, któregoś z zestawów możliwych do wygrania.
Liczymy na Was!!