Nie wiem czy, te pre testy są jakieś dziwne, czy co, ale na żywo coś tam widać, nie wiem jak na zdjęciu. Miała któraś z Was doświadczenie z tym testem?
Niestety ale nic nie widzę :(
Ja również nic nie widzę. Po prostu powtórz test lub zrób badania z krwi.
Ja też nic nie widzę. Takiego testu nie robiłam. Jeśli coś widzisz najlepiej zrobić test z krwi betaHCG i będzie miała pewność ;)
Ja nic nie widzę nie używałam tego testu
Niestety nic :(
Polecam test z apteki DOZ - są 2 w paczce, jakoś im ufam nie wiem czemu... sprawdziły mi się przy Synu i przy córce.
Sama ostatnio miałam "fazę" że jestem w ciąży - mam już dwójkę i nie planuje więcej.
Ale polecam zrobić jeszcze BetaHcg jak pisze olaleksandra94.
Powodzenia, na pewno się uda! ♥
Niestety ja też nic nie widzę. Dla pewności możesz zrobić betaHcg tj. piszą dziewczyny.
Powodzenia <3
Jak dla mnie kreski nie ma może faktycznie felerny test idź kup kolejny albo wykonaj dla pewności badanie z krwi :) czasami test jest popsuty warto kupować dwupak tam jestem jeden mocniejszy i jeden słabszy test :)
Też nic nie widzę. Tak jak dziewczyny piszą, powtórz test ale może innej marki, a jak nie to betę
Kochana spróbuj powtórzyć test Tylko kup z innej firmy Mnie się wydaje że ja widzę tam jakiś delikatny cień kreski ale mogę się mylić i nie chce robić ci nadziei ja miałam kiedyś podobną sytuację z jakimś testem nie pamiętam teraz firmy ale również było widać taki delikatny cień ja widziałam go gołym okiem natomiast jak zrobiłam zdjęcie to na zdjęciu było to praktycznie niemożliwe do uchwycenia kolejnego dnia powtórzyłam test z innej firmy i było już widać wyraźniejszą kreskę
Ja używałam tego testu, ale niestety na twoim nie widać drugiej kreski. Najlepiej poczekaj jeszcze kilka dni i wtedy powtórz test lub zrób badania z krwi będzie odrazu miała pewność
Nie widzę drugiej kreski. Najlepiej zrobić badania z krwi by mieć pewność.
Moim zdaniem nie ma sensu powtarzać testu. 2-3 dni zrobić bo spóźniającym się okresie i jeżeli wyjdzie pozytywny to będzie ledwo widoczna kreska. Na tym nie ma wcale. Ja przez pół roku starań zrobiłam bardzo dużo testów i dzień po terminie okresu miałam ledwo widoczna kreskę. Po 2 dniach była lepiej widoczna.
Przy drugiej ciazy zrobiłam test po 4 dniach po spóźniającym się okresie bo miałam straszne mdłości i wyszedl pozytywny bez wątpliwości;)
Moim zdaniem nie ma sensu powtarzać testu. 2-3 dni zrobić bo spóźniającym się okresie i jeżeli wyjdzie pozytywny to będzie ledwo widoczna kreska. Na tym nie ma wcale. Ja przez pół roku starań zrobiłam bardzo dużo testów i dzień po terminie okresu miałam ledwo widoczna kreskę na najtanszym teście. Po 2 dniach była lepiej widoczna ale na tym co na zdjęciu jest.
Przy drugiej ciazy zrobiłam test po 4 dniach po spóźniającym się okresie bo miałam straszne mdłości i wyszedl pozytywny bez wątpliwości;)
Dokładnie, lepiej zrobić test po terminie okresu lub betę z krwi wtedy mamy większą pewność co do wyniku. Choć rozumiem, że każdy chciałby wiedzieć jak najszybciej, ja też tak szybo test robiłam :)
Może najlepiej zrobić badania z krwi
Moim zdaniem negatyw
Robiłam test ciążowy z pre -testem kilka dni po spóźniającej się miesiączce pokazała się ledwo widoczna kreska . Ciążę potwierdził ginekolog . I właśnie on powiedział mi że takie testy wykonywane wcześnie nie zawsze wykażą pozytywne mocno barwione kreski dlatego lepiej wykonać badanie z krwi .
Czasami te testy nie są tak czule jak podają i musi minąć chwila zanim jednak wskażą pozytywnie ciążę.
Ja robiłam dwa razy ten test i na dwa razy mam dodatni, jutro mam ginekologa, kilka miesięcy wcześniej też go robiłam i była jedna kreska