Witajcie,
chcąc zaspokoić zgłaszane przez Was potrzeby i oczekiwania kolejne sekcje naszego forum zostały objęte pomocą ekspertów:
sekcja Zdrowie - lek. med. Danuta Chrzanowska-Liszewska lekarz pediatra, neonatolog
sekcja Zabawy - mgr Marta Cholewińska-Dacka psycholog
To nie koniec 
Poszukujemy ginekologa do sekcji Ciąża i poród.
Zapraszamy!
Pytania zadawajcie dodając nowy wątek lub w wątkach już istniejących, by nie powielać tematów, poproście o wypowiedź eksperta.
Pozdrawiamy 
Serdecznie witamy na naszym forum specjalistów 
Bardzo się cieszymy z nowych ekspertów, na pewno ułatwią na życie:)
Ale się cieszę! Dziękuje! : ))))))))
Redakcjo! Jak ma się sprawa z ginekologiem? Przyznam, że troszkę mi zależy…; )
Czy coś się ruszyło w kwestii Eksperta ginekologa na forum ? : )
Niestety nie udało nam się na ten moment nawiązać współpracy z ginekologiem. Będziemy nadal szukać osoby, która obejmie opieką ekspercką sekcję „Ciąża i poród”.
Ja w takim razie wciąż czekam; ) Dziękuję za odpowiedź : )
O super pomysł ! by Ginekolog obserwował bacznie sekcję Ciąża i poród i udzielał wskazówek. mam nadzieję, że znajdzie się za niedługo 
Tak sobie myślę, gdzie zamieszczać pytania czy tez wątki odnośnie wsparcia psychologicznego takiego duchowego?
Orientuję się że na sali jest mgr Marta Cholewińska-Dacka psycholog specjalistka w psychologii tylko i wyłącznie zabaw czy ogólnie? Jest może jeszcze taki ogólny psycholog ?
Nie ukrywam, że wiele matek po prostu zmaga się z trudnościami duchowymi, mają chwile załamania w tym ja . Może warto by było zacząć osobną sekcję odnośnie tego Delikatnego tematu?
Witam serdecznie Wszystkich
Jestem świeżą mamusią i chcę bardzo być tutaj z Wami i dzielić się informacjami…emocjami…bo to jest największy cud i szczęście posiadać dzieci. Pozdrawiam 
W jaki sposób prosić o odpowiedz, radę eksperta? wydaje mi się, że raz prosiłam o radę i ekspert w moim wątku się nie odezwał. Nie mogę sobie przypomnieć jednak czego dotyczył wątek
MAM gdy bierzesz opcję utwórz nowy wątek masz po prawej stronie w 2 linijce kwadracik pytanie do eksperta, musisz go zaznaczyć. Tej opcji przy komentarzu nie zauważyłam. Czasem trzeba troszkę dłużej poczekać na odpowiedź, bo wydaje mi się, że eksperci mają dyżury i nie zawsze wstrzelisz się w termin danego działu.
Super dzięki za odp, szkoda. że eksperci nie dostają powiadomień na maila to wtedy może szybciej byłaby odpowiedz od nich i w ogóle byłaby, bo w jakimś moim wątku raczej odpowiedzi brak do tej pory