Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Teraz o wiele lepsze przeceny niż na black friday :grinning:

Bo teraz każdy chce się pozbyć towaru :smiley: a tak wiedzieli , że ludzie i tak kupią na święta

Racja , teraz to z nowości będzie się pojawiał wiosenny towar powoli :smiling_face:

W końcu! Teraz byle do wiosny i lata :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Już też nie mogę się doczekać :smiling_face: najbardziej wiosennych spacerków z córką :blush: nie lubię tych zimowych :melting_face:

1 polubienie

Ja też nie, nie lubię kurtkę , szalików , czapek , tego ubierania …

1 polubienie

I nagłego siku jak juz ubrana od stóp do glowy :joy::joy::face_with_peeking_eye:

3 polubienia

Właśnie o tym myślę , nie lubię tego zima tyle ubrań aby wyjść na dwór :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

Albo jak się jeszcze za kimś czeka a tu już gorąco w tym :rofl:

Moze nie jest to promocja, ale wszedzie jest duzo drozej.
Wiec na empik za 30zl jest super turno Astronauta projektor. No jestem nim zachwycona !

2 polubienia

Moje dzieci dostaly pod choinke i jest super;)

1 polubienie

Też go mamy jest super , i dorośli zachwyceni jak im na wieczór włączyłam :rofl:

1 polubienie

Ja tez mam problem bo ten suwak mi laduje nowe posty po kilka i dlugo sie czeka niestety na najświeższą odpowiedz😕

https://allegro.pl/oferta/dwustronna-mata-piankowa-180x120-cm-skladana-magiczny-las-boho-r17-15328395694

2 polubienia

Widziałam u Matki Promocji i kupiłam :smile: akurat po starszej córce mata się zużyła, a wzięłam jeszcze na prezent :smile:

W Tedim wyprzedaż świątecznych artykułów za 1 zł

No i super! Gdyby nie to że już jedną mam to też bym brała , ale Teraz patrzę to już cena 50 zł :see_no_evil:

1 polubienie

Swietne sniegowce przecenione z 199.99 na 69.99.
Zostaly rozmiary 37 i 38.
Ja juz kupilam i sa przecudowne !

1 polubienie