Kody zniżkowe, rabaty, promocje

W Biedronce chusteczki nawilżane Dada Aqua 2+2 gratis

Serio? Dzisiaj byłam w Hm i jakoś nie rzuciły mi się w oczy promocje :face_with_diagonal_mouth:

Moze nie u wszystkich jeszcze sa ale napewno sie pojawia

Na str jest że końcówka wyprzedaży więc pewnie tam gdzie coś pozostawało to takie jest

W Rossmanie dziś w “zdmuchnie pianę” jest upominek gratis - płatki hydrożelowe pod oczy.

2 polubienia

A to trzeba sobie samemu zabrać i pokazać kartę ?

Przy kasie dają :slight_smile:

Trzeba podejść do kasy i poprosić o upominek :slight_smile: nie trzeba robić zakupów jak coś :slight_smile:

Oj a byłam dzisiaj niedaleko rossmana i zapomniałam o tym

Mam ! Dzieki !

1 polubienie

Jak coś to do odbioru jest do 24.10, ale “zdmuchnąć pianę” musisz dzisiaj :slight_smile:

2 polubienia

Oo dzięki :smiling_face: myślałam , że tylko dzisiaj

1 polubienie

Ja zaczelam dmuchac i wlasnie wczoraj tez to dostalam :smiley:

1 polubienie

Kolejny upominek gratis w “zdmuchnie pianę”. Teraz do odebrania jest lodowy masażer do twarzy :grin: odebrać można do 27.10 przy kasie :slight_smile:

2 polubienia

Dobrze, że przypominasz o dmuchaniu :see_no_evil: bo gdyby nie ty to bym dawno o tym zapomniała

3 polubienia

Dokladnie ja dzisiaj mialam odebrac te platki i zapomniałam :smiling_face_with_three_hearts: a ten masazer super :slight_smile:

1 polubienie

Super że piszesz ja zapomniałam dmuchać ta pianę ale jak wchodzę i widzę że piszecie to od razu to robię, na razie zawrotną suma 2 zł mi się uzbierała :smile:

1 polubienie

Mi też się tyle uzbierało i fajnie, że @Ann codziennie o nas pamięta i przypomina :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Haha nie ma problemu, będę tutaj Wam przypomina :smiley: mi się całe 6 zł uzbierało haha :smiley:

Jeszcze jakies losy sie zbieraja tak ?