Kocyk czy rożek

Szczerze nie miałam kocyka ażurowego ale jakbym dorwała za 10 zł to bym kupiła. :slight_smile:
Ja latem kładłam do gondoli pieluszkę flanelową i też ją przykrywałam.

Dziewczyny musze Wam powiedziec, ze mialam okazje pochodzic po roznych forach, ale jestem powielkim wrazenime kazdej z Was! Jestescie niesamowicie pomocne i mam wrazenie ze z kazda z Was moglabym sie zaprzyjaznic. Zero hejtu, glupich komentarzy, dla mnie to naprwde wielkie wsparcie, tym bardziej, ze to moja poerwsza ciaza! Dziekuje Wam wszystkim bes wyjatku!!

kocyk jest lepszy

Joanna na metce jest napisane Tesco po prostu :slight_smile: dołączam zdjęcie kocyka :wink: w rzeczywistości jest bardziej błękitny :wink:

Marta, bardzo fajny. I nie ma duzych dziurek, więc dziecku na wpadną paluszki. Ja pokusilam się na polarkowy z 51015 za 25 zl. i bardzo żałuję. Jest strasznie sztuczny. Juz chyba w ogóle nic tam nie kupię, bo to kolejny fatalny zakup w tym sklepie. Tak to czasem bywa z zakupami przez internet

Joanna miło usłyszeć takie słowa, a raczej przeczytać :slight_smile:
A kocyk śliczny

Marta tem kocyki bardzo fajne ja ja pamiętam z Anglii jak tam pracowałam wszystkie dzieciaczki je miały
Ja kupiłam sobie taki dużyna łóżko jako kapa i bardzo fajnie mi się sprawdzała
Fajnie się tobie że nic się z tym nie robi także dobry zakup

Joanna-1, cieszę się, że dobrze tu czujesz się i w imieniu pozostałych dziewczyn dziękuję za miłe słowa. Jeśli chodzi o kocyk to szczerze powiem, że wcześniej nie widziałam takiego, nawet jet dość ciekawy.

Och jak mi się marzy narzuta na łóżko patchworkowa mmmmmm tak mi się wzięło jakoś jak napisałaś Aleks o swojej narzucie :wink:

Znalazłam kocyk ażurkowy w kappahl. Jest trosze drogi (79zł), ale jeśli komuś by się spodobał to wklejam link:

Granatowy:
https://www.kappahl.com/pl-pl/kappahl/kids/baby-accessoarer/130856

Różowy:
https://www.kappahl.com/pl-pl/kappahl/kids/baby-accessoarer/130849

Joanna fajna no ale cena też dosyć wysoka jak na kocyk,niestety
MAM narzuta fajna ale muszę jedynie uważać bo przy pierścionku zaręczynowym czasem mi się HAczy bo mam taki trochę wystający więc muszę uważać żeby jej nie zahaczyć żeby nie było wystających nitek ale ogólnie fajnie się układa Fajnie wygląda jak ją wypiorę przy fajnej pogodzie to za chwilę jest sucha

Marta piękne te kocyki

Marta, dzięki. Te kocyki są super! I o ile tańsze… chyba skuszę sie na miętkę

Ja mam kape mietke,sliczna…
Mnie tez kusza a tyle kocykow w domu buuu

nie ma co dzieci przegrzewac moim zdaniem wystarczy pieluszka zwykla albo flanelowa na zimniejsze dni

Joanna nie ma za co :wink:
Aleks skąd ja to znam? :wink: ja mam 3 kocyki i jeden taki specjalny do fotelika z dziurami na pasy ;D

U nas w domu też kocyków mnóstwo ale i ja się chyba skuszę na ten miętowy. Śliczny jest :slight_smile:

Marta ja mam ten do fotelika z dziurami tez a dostałam kiedyś od szefowej w pracy
i najpierw myślałam że się nie przyda
A na wakacje jak jechaliśmy nad morze to byl idealne I na drogę i nad morzem fajnie sie nim przykrywała on miał jeszcze taki ściągacze że oprócz tego możesz jeszcze ściągaczem naokoło go zwijasz i dziecko jest fajnie przykryte
a na drogę był idealny mały nie pocił mi się bezpośrednio od fotelika bo leżał w nim a on taki z bawełny więc super

Wiesz ja tez się zastanawiałam czy jest mi potrzebny ale siostra męża oddała po swojej córce wiec wzięłam może się przyda :slight_smile: kolor ma żółty wiec spoko :slight_smile:
Kasia mi mięta tez się podoba w ogóle całkiem spory wybór kolorków :slight_smile:

Wczoraj kupiłam do fotelika pokrowiec frotte bo małej Siw strasznie główka i plecki grzeją