Czy któraś z Was posiada ? Sprawdza się ? Od jakiego wieku?
My nie mamy ;) uzywamy taboretu, albo krzesełka ;)
Ale fajna sprawa z tym pomocnikiem.;))
Może w przyszłości się nad tym zastanowie teraz to trochę za wcześnie ale wygląda bardzo interesująco
My nie mamy ale zastanawiam się mocno nad zakupem syn staje na krześle i muszę tez mieć oko na niego, a tak to taki pomocnik kuchenny na pewno by się sprawdził nie musiałabym az tak go kontrolować . Myślę że zależy od dziecka czy jest zainteresowane pomocą jedno będzie szybciej, drugie w ogóle nie będzie się interesować, mój ma 2,5 i wcześniej interesował się tak teraz, wiedze że im jest starszy to zainteresowanie jest dużo większe
My nie posiadamy ale wygląda fajnie, może za jakiś czas trzeba będzie sobie sprawić ponieważ jak gotuję to mała caly czas jest przy mnie.
Nie mam i raczej nie kupię. Ogólnie mam dużo miejsca w domu, jednak na to cudo nie koniecznie. Mam już dość tych gadżetów bo zalały mi pół domu. Radzimy sobie dobrze bez tego 🙈
Dla nas jescze za wczesnie ale bardzo mi sie podoba taki gadzet. Tylko tak jak nizej.. Gdzie to wszytko pomiescic :D
Ja się poważnie zastanawiam bomoja córcia nie odstępuje mnie na krok i prawie zawsze gotuje z nią na rękach z przerwami kiedy ja stawiam bo muszę użyć dwóch rak i jest płacz . Nie jest to ani wygodne ani bezpieczne tak wiec zastnAwiam się czy taki pomocnik załatwił by sprawę
Fajnie i praktycznie wygląda, ale dużo miejsca zajmuje :(
Ja mam w piwnicy, jeszcze nie używamy. Wygralismy w konkursie. Jest to piekny mebel . Bardzo chciałam go mieć więc napewno byśmy kupili
Nie mamy i nie planuje kupwac. Nie mamy na niego miejsca
no jak ktos mam mala kuchnie to on jest zbedny, to porzadny klocek :)
My też nie mamy miejsca mamy stół metr od blatów także nawet się nie przejdzie jak by się wstawiło, no chyba że do tej pory zmienimy mieszkanie
Fajna sprawa jak dziecko interesuje się i chce pomagać mamie czy tacie w kuchni. Z pewnością bardziej bezpieczny od zwykłego taboretu czy krzesła na którym często staje dziecko. Kwestia miejsca bo jednak sporo zajmuje a nie każdy ma gdzie go trzymać.
Magda_i_lena moja córka za kimś kto idzie do kuchni od razu leci pomoc .
To tak słodko. Kojarzy mi się taka mała dziewczynka z koteczkami odrazu :D
Odnowie wątek.
Syn uwielbia być z nami w kuchni, na początku sadzałam go na blacie, potem przestał się mieścić pod szafkami więc stawał na swoim stopniu z Ikei. Ale widzę że czasem mu nogą spadnie itp.
Rozglądam się za takim kitchen helperem niekoniecznie z Ikei, bo jest ich wiele.
Syn ma 4 lata.
Macie jakieś sprawdzone ?
Nie mam , ale mogłabym mieć . Jednak metraż mi na wszytsko nie pozwala 🤣
Mam dokładnie tak samo.. Jest tyle fajnych gadżetów ale gdzie to trzymac;(.. Moja starsza córka zawsze stawała na swoim krzeselku;)..
Fajne takie są składane, bo wtedy nie zajmują tyle miejsca.