Ketchup w diecie dziecka

Mazia ale moje tez będzie jeść bo ja też jem ☺dla mnie to normalne ze są Parowki i się je spożywa☺

Ja za parowkami nie przepadam zrazilam sie chyba do nich jak sie seredlki z nich robily po gotowaniu;(

No ja długo byłam na nie by nei dawac ,ale znalazłam z dobrym składem i zaczęłam dawać. Choć te bez glukozy w składzie jakoś mi nie odwiadają . Teraz różnie je, ale lubi parówki nie oszukujmy się :D 

Mazia parówki są popularne że daje się dla dzieci i wiele z nich uwielbia je. Jednak wiamdo że mogą się też przejscni odmieni się i nie będą chciały jeść 

No tk u dzieci to jest stale, że ciągle zmieniają upodobania :)

moja czasami sama woła ze chce parówkę ...choć nie podaje czesto...zreszta sama tez je lubie 

Moj bratanek je dużo i zdrowy jak kon ☺

no u nas to jedna z tych rzeczy, która zawsze zje niestety to taki pewniak . Nie wiem czemu dzieci lubią parówy 

Mazią to u nas parówki nie są takim pewniakiem 

Mazia bo są nafaszerowane wszystkim co zakazane ☺ ja też bardzo lubię 😂

A jakie parówki podajecie? 

My jeszcze nie wprowadzaliśmy przetworów mięsnych do diety, syn ma 9msc. 

Kverve głodniaki kupowane w Biedronce

parówki goodvalley

parówki tarczyński naturalne 100% z kurczaka

parówki biedronka nature

One mają dobre składy 

U mnie bylo tak samo, więc razem z mężem ograniczyliśmy jedzenie kechupu 

nati bo zakazane smakuje najlepiej...

Kverve drobiowe z kurczaka najlepsze i najzdrowsze dla dzieci 

No da siw kupić parówki z dobrym składem,więc nikomu nie powinny zaszkodzić,ale to jest posiłek hejterski hahah

Mazia dokładnie wystarczy poszukać z dobrym składem. Tak samo jeżeli chodzi o wędliny 

Mazia no da to tak jak kupujesz szynke jedna ma 40 %mięsa a druga 90 %

Ja znam chłopca u znajomych który  nie chciał jeść nic poza  parowkami na śniadanie czasami w grę wchodziła również jajecznica i to właściwie tyle na obiad jadł rozne inne rzeczy kolację tez ale na śniadanie nie było mowy jakichś kanapkach itp koniec końców musieli to zaakceptować poprostu kupowali mu parówki z dobrym składem teraz mały skończył 4 lata i dopiero powoli zaczyna przekonywać sie do innych smakolykow z rana