Kaszak u psa

Jak w tytule mój pies ma jakiegoś kaszaka pod skórą , na początku to była taka jedna kropka i myślałam że to rodzaj pieprzyka bo najmłodszy ten mój piesek już nie jest , ale w sobotę zrobiła się nagle taka wielka gula , weterynarz nie przyjął go w ten sam dzień ponieważ miał szkolenie , zanim się spotkaliśmy to pękło ja wyczyściłam mu tą rankę , dostaje zastrzyki . Podobno musi mieć zabieg usunięcia . Cyz któreś z was się takie coś przytrafiło ? Jak pies się czuł po takim zabiegu i czy problem nawracał ?

U nas nie kaszak a guz… wyvieli mu to wyczyscili wszystko i bylo ok. Po narkozie dochodzil do siebie 2 dni byl ospaly i duzo pil. Rana calkowicie zagoila sie po 2m

1 polubienie

Niestety nie posiadam psa nie pomoge , moze warto zapytac weterynarza

1 polubienie

My nie mieliśmy żadnych kaszakow ale mój psiak przeżył operacje łapki. Miał śruby w rzece a później mu je wyciągali. Jeżeli na całkowitym znieczuleniu to piesek jest później bardzo nienaturalny, piszczy, sika, jęczy ale to trwa 2-3 godziny po calkowitym przebudzeniu i naszemu było bardzo zimno. Leżał pod 3 kocami. Później dochodzi do siebie o jest ok. A jeżeli dostanie tylko ten zastrzyk ogłupiający to jest taki że a ogóle nic go nie interesuje :rofl: na gdzieś wszystko mu przeszliśmy całkowite uśpienie i też ten zastrzyk. Pies siedzi i patrzy się na ciebie jak naćpany :rofl: no ale tak czy siak jak trzeba to trzeba. Dacie radę.

O jej mam nadzieję że już wszystko z nim ok ?

Nie ma go z nami juz od 2m… :frowning: ale po operacji zyl jeszcze 12lat :slight_smile: