Karty rabatowe

Drogie mamusie w jakich sklepach możemy wyrobić sobie karty rabatowe, które choć ciutkę odciążą nasz portfel?
Ja proponuję w:

• Rossmanie -karta rossnę- rabat naliczany z upływem czasu i zależny od ilości wizyt. Co prawda trochę uplynie zanim konkretny upust się dostanie, ale z kartą są też większe promocje na artykuły dziecięce.
  • Hebe - oznaczone produkty są tańsze, czasem nawet sporo
  • Carefour- karta seniora- tu mozemy poprosić rodziców bądź dziadków o zniżkowe sprawunki, no i rodzinka przy której możemy zyskać bony za punkty
  • Super pharm
  • Apteki DOZ, ale to nie na wszystkie produkty są zniżki
    Czy macie jeszcze jakieś pomysły?

Auchan ja zawsze daję kartę, ostatnio byłam strasznie zdziwiona bo przy płaceniu okazało się,że na karcie nazbierało się prawie 50 zł

O proszę, o tej karcie nie słyszałam. I to jest kasa wymienna na bony rozumiem?

CCC - rabaty do 30% na wszystko
Akpol Baby - nie we wszystkich miastach jest sklep, 10% stałej zniżki na niektóre marki
W.Kruk - 10% na wszystko
Sephora - w zależności od aktualnych promocji
Tesco- mam kartę, ale nie wiem dokładnie na czym polega :slight_smile:

O to do ccc muszę koniecznie taką kartę sobie zalatwić!

W Aparcie można mieć jeszcze kartę :slight_smile:
A kartę do CCC polepam,naprawdę warto. No i przez Sms-a dodatkowo jesteś informowana o promocjach.

W Tesco podawaj kartę zawsze przy płaceniu za zakupy a co jakiś czas dostaniesz do domu kupony zniżkowe np 4 , 5 zł lub kupony zniżkowe na zakup jakiegoś konkretnego produktu np . 5 zł taniej za zakup proszku XYZ. Ja dostaję takie kupony na produkty które najczęściej tam kupuję lub podobne np woda mineralna, soki, itd. Do tego coraz częściej dla posiadaczy karty są inne ( niższe) ceny na niektóre produkty( różnica jest odejmowana przy kasie).

Fajny wątek, ja korzystam z karty Rossnet i to chyba na tyle…:slight_smile:

No tak z tym tesco! Ja zmieniłam adres zamieszkania dlatego mi one nie przychodzą. Olśnienia dostałam!

Można też założyć kartę na stacji paliw BP Payback i podczas każdego tankowania naliczane są punkty które można później wymienić na nagrody lub np na kawę lub jakieś ciastko. Na każdej stacji Bp mają katalog produktów za punkty i niektóre są naprawdę fajne.

Tesco ma clubcard - naprawdę fajne zniżki, kupony itd.
no CCC koniecznie,
o Auchan nie słyszałam, ale też rzadko robie tam zakupy…
Rossmann jest super.

W doz najlepiej zamawiac z internetu, ceny w aptece w realu i necie się znacząco róznią. W ccc karty mają tylko pracownicy i sprzedają je na allegro. 3 % w rossmannie to bardzo niewiele, lepiej kupowac te rzeczy w necie. Polecam zapisac się do klubu Esotiq, Sa duże zniżki np. na bieliznę dla mam.

W 5-10-15 tez można sobie kartę założyć. A ta rossnet jest fantastyczna

Ja mam kartę Rossmann, tesco, payback, hebe, ccc, douglas, do klubu Esotiq też jestem zapisana.

donnavito to muszę obczaić czy są jakieś limity kwotowe w doz internetowym. i można w tedy też z karty rabatowej skorzystac?

Daria od 20 zł możesz zamówienie złożyć i odbiór w aptece jest za darmo. Jest lista aptek - w Opo jest kilka do wyboru. Opłaca się nawet bardzo czasami :slight_smile:

Dziękuję Zosiu! To by mi się opłacało, bo zazwyczaj moje zakupy przekraczają 20 zł, bo to się i dla wszystkich domowników zbierze. Super!

sklep 5,10,15
tesco karta na punkty, potem przychodzą żniżki na ich produkty

Sprawdziłam ceny w tej aptece, o której piszecie. Jeżeli macie w swojej miejscowości aptekę Alba to ceny na każdym produkcie, który sprawdziłam są niższe.

Dziewczyny kartę Auchan dostałam przy kasie. Robiąc zakupy za jakieś tam określone produkty idzie zawsze parę groszy na kartę np. w dzień dziecka zabawki są tańsze przykładowo o 20 % i te 20 % idzie na kartę. Zebrane piniądze (możesz zbierać przeż cały rok ) wykorzystujesz płacąc za zakupy. Mówisz kasjerce żeby wyzerowała ci kartę :slight_smile: Zawsze to jakaś oszczędność, a zakupy i tak trzeba robić