Karmienie piersią

Nie, spokojnie :slight_smile: karmilam 2 butelkami i piersi dziecko nie odrzucilo :slight_smile: wiadomo, ze czasem trzeba gdzies wyjsc dlatego dobrze czasem tak podac.

Dla nas ta butelka miała trochę za duży przepływ , moja jest małym glodomorem i mocno się krztusiła aż zaczęłam karmić piersią bo bałam się . Teraz chcę spróbować znowu tej butelki , lub będę musiała szukać innej

1 polubienie

To wspaniałe wieści :slight_smile: najważniejsze , że sytuacja jest opanowana a Wy cieszycie się soba wzajemnie :slight_smile:
A jak się czujesz na chwilę obecną ?

Nie wiadomo tak naprawdę :woman_shrugging: na początku miał problemu z wysikaniem i wydaje się nam że prawdopodobnie to wszystko się wzięło od tego…ale miał zrobione wszelkie badania i nie wyszła żadna bakteria, nic :woman_shrugging: także noo cieszymy sie że mamy to już za sobą :purple_heart:

@P.Iwanicka ja się czuję dobrze, naprawdę połóg jest dla mnie łaskawy, synek trochę mniej ale dajemy radę :sweat_smile::hugs:dziękuję

Najważniejsze że już jesteście w domu zdrowi. Leci ten czas. Jeszcze niedawno pisałaś jak kompletujesz rzeczy i czekasz a teraz już po :smiling_face_with_three_hearts: Ja po moim synku widzę jak ten czas nieubłaganie śmiga.

1 polubienie

Najważniejsze , że Ty się dobrze czujesz bo możesz się zajmować maluszkiem. Często połóg jest trudny i funkcjonowanie jest słabe ;(
Bardzo się cieszę , że u was wszystko dobrze :slight_smile: ten nowy etap w życiu jest wyjątkowy

1 polubienie

Nasza ulubiona butelkę :baby_bottle::baby_bottle::baby_bottle:

@Kiniawes tak, to najpiękniejszy czas :heart: ja wstając w nocy nawet nie odczuwam zmęczenia ani braku snu :hugs: tylko mój maluszek w tej kwestii jest łaskawy dla matki :joy: usypia koło 21 a później wstaje po 3, wypije mleczko i od razu usypia, później pobudka koło 6 i drzemka do 8-9 zazwyczaj :smiling_face_with_three_hearts:

O to masz podobniejsi ja. Mały je tak miedzy 20-21, zasypia ok 21, budzi is ok 24-1 w nocy. Karmienie i zasypia. Odkładam i śpi do 6. Potem 2,5h-3h aktywności i drzemka :grin:. A mamusia może się wyspać bo 9h snu to już jest naprawdę luksus

Oh to u nas tak łaskawy nie jest :smiley: mały zasnął o 20 i pobudki miał o 22, potem o 1 , potem o 3 i o 4:30 postanowił wstać :sweat_smile::smiley:

:sparkling_heart: Ale twój to jeszcze malutki jest…… mój też tak miał

A ile twój już ma ? Bo ten czas tak leci :face_holding_back_tears:

Taak, ale @mamamalwi1 ma chyba maluszka jeszcze młodszego niż mój :smiley: u nas 1,5 msc @magdallenka08971 nie wiem kiedy to minęło!:face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Dokładnie, mój ma miesiąc :heart:

Ooo Jezu ale maleństwa , dużo zdrówka dla dzieciaczków !

Tooo samo jak byś opisywała mojego syna , oby u ciebie było lepiej bo mój mały to jak już zaczął stawać na nóżki to o 3 potrafił wstać w łóżeczku że on wyspany i do 5-6 trzeba było się z nim bawić bo ani mowy o spaniu było :pleading_face::pleading_face:

Ja nie wiem skąd one mają tyle siły

Mój od paru nocy gorzej śpi, wybudza się z płaczem …… może jakoś regres snu ?

Pół żartem pół serio - słyszałam, że nie można się chwalić że dziecko dobrze śpi bo potem właśnie się dzieją różne kwiatki :sweat_smile::sweat_smile:

Ale tak! Obstawiałabym na jakiś regres snu :smiley: dużo siły dla was :heart:

Też tak slyszałam :wink: u nas już było nieźle a teraz znów nieco gorzej

1 polubienie