Nie, spokojnie
karmilam 2 butelkami i piersi dziecko nie odrzucilo
wiadomo, ze czasem trzeba gdzies wyjsc dlatego dobrze czasem tak podac.
Dla nas ta butelka miała trochę za duży przepływ , moja jest małym glodomorem i mocno się krztusiła aż zaczęłam karmić piersią bo bałam się . Teraz chcę spróbować znowu tej butelki , lub będę musiała szukać innej
To wspaniałe wieści
najważniejsze , że sytuacja jest opanowana a Wy cieszycie się soba wzajemnie ![]()
A jak się czujesz na chwilę obecną ?
Nie wiadomo tak naprawdę
na początku miał problemu z wysikaniem i wydaje się nam że prawdopodobnie to wszystko się wzięło od tego…ale miał zrobione wszelkie badania i nie wyszła żadna bakteria, nic
także noo cieszymy sie że mamy to już za sobą ![]()
@P.Iwanicka ja się czuję dobrze, naprawdę połóg jest dla mnie łaskawy, synek trochę mniej ale dajemy radę ![]()
dziękuję
Najważniejsze że już jesteście w domu zdrowi. Leci ten czas. Jeszcze niedawno pisałaś jak kompletujesz rzeczy i czekasz a teraz już po
Ja po moim synku widzę jak ten czas nieubłaganie śmiga.
Najważniejsze , że Ty się dobrze czujesz bo możesz się zajmować maluszkiem. Często połóg jest trudny i funkcjonowanie jest słabe ;(
Bardzo się cieszę , że u was wszystko dobrze
ten nowy etap w życiu jest wyjątkowy
Nasza ulubiona butelkę ![]()
![]()
![]()
@Kiniawes tak, to najpiękniejszy czas
ja wstając w nocy nawet nie odczuwam zmęczenia ani braku snu
tylko mój maluszek w tej kwestii jest łaskawy dla matki
usypia koło 21 a później wstaje po 3, wypije mleczko i od razu usypia, później pobudka koło 6 i drzemka do 8-9 zazwyczaj ![]()
O to masz podobniejsi ja. Mały je tak miedzy 20-21, zasypia ok 21, budzi is ok 24-1 w nocy. Karmienie i zasypia. Odkładam i śpi do 6. Potem 2,5h-3h aktywności i drzemka
. A mamusia może się wyspać bo 9h snu to już jest naprawdę luksus
Oh to u nas tak łaskawy nie jest
mały zasnął o 20 i pobudki miał o 22, potem o 1 , potem o 3 i o 4:30 postanowił wstać ![]()
![]()
Ale twój to jeszcze malutki jest…… mój też tak miał
A ile twój już ma ? Bo ten czas tak leci ![]()
Taak, ale @mamamalwi1 ma chyba maluszka jeszcze młodszego niż mój
u nas 1,5 msc @magdallenka08971 nie wiem kiedy to minęło!![]()
Dokładnie, mój ma miesiąc ![]()
Ooo Jezu ale maleństwa , dużo zdrówka dla dzieciaczków !
Tooo samo jak byś opisywała mojego syna , oby u ciebie było lepiej bo mój mały to jak już zaczął stawać na nóżki to o 3 potrafił wstać w łóżeczku że on wyspany i do 5-6 trzeba było się z nim bawić bo ani mowy o spaniu było ![]()
![]()
Ja nie wiem skąd one mają tyle siły
Mój od paru nocy gorzej śpi, wybudza się z płaczem …… może jakoś regres snu ?
Pół żartem pół serio - słyszałam, że nie można się chwalić że dziecko dobrze śpi bo potem właśnie się dzieją różne kwiatki ![]()
![]()
Ale tak! Obstawiałabym na jakiś regres snu
dużo siły dla was ![]()
Też tak slyszałam
u nas już było nieźle a teraz znów nieco gorzej