Na pewno wielu tatusiów jest zadowolonych, że również mogą karmić maluszka
My tak od.poczatku czyli juz od 2 miesiecy… karmic piersia udaje sie karmic raz dziennie wieczorem przed snem. W ciagu dnia odciagam laktatorem i podaje butelka… ale u nas delikatna asymetria i wzmozone napiecie miesniowe…
Oj tak! Wspaniałe doświadczenie, ale myślę że jest jeszcze więcej zadowolonych mam, które w tym czasie mogą odsapnąć
Gorzej jak w nocy spac nie mozesz bo trzeba odciagnac pokarm bo np. Piersi Cie bola to maly spi najedzony a Ty siedzisz i sciagasz… i tak jak ja teraz siedzisz o 3:33 na forum bo tylko wtedy masz czas dla siebie:)
Nooo bywa i tak
Pamiętam jak mnie wkurzało, jak mąż akurat wstał do małej ją nakarmić, ja miałam się nacieszyć snem, a trzeba właśnie było i tak mleko ściągać
U nas mieszane było podczas nawału pokarmowego i przy przekazaniu niemowlęcia dziadkom . Sprawdzalo się super! Butelka Mammafeel godnie służyła przez miesiące .
U nas tylko cyc
Wlasnie dostalam ja do testowania, mlody zachwycony
próbowałam, bo byłam zmuszona, mały początkowo nie przybierał na wadze prawidłowo, jednak ja odciągałam i podawałam swoje mleko, a nie mm. jak tylko udało nam się ustabilizować wagę odstawiłam butelkę i zostaliśmy przy piersi, bo jednak odciąganie, karmienie, było dla mnie męczące.
Oj tak, bycie KPI potrafi niestety wykończyć
racja było to nieraz kłopotliwe , ale nieraz wiele pomogło mogłam choć na chwile wyjść z domu bez dziecka jak ściągnęłam pokarm
Jak każdy sposób karmienia ma swoje plusy i minusy, trzeba wybrać najwygodniejszą formę dla siebie