moze być jescze zbyt wczesnie ;/ warto poczekać a jak ci sie te szklane podobają?
moja córka jak była zmiana to akceptowała smoczek według wieku, ale syn z każdego pił dłużej i te szybsze przepływy były dla niego zdecydowanie za szybkie
Lea może nie za wcześnie tylko musi się nauczyć dopiero z takiej pić i szybciej łykać. Bo jak się nie krztusił to też dobrze
Śmieje się z emocje urodziły się z butelką bo zawsze jajka dostały to piły bezproblemowo.
Zastanawiam się nad tymi smoczkami , mała ma 2 miesiące , mamy przepływ 0+ , ciekawe kiedy będzie się denerwować, że leci jej mało i że się już męczy tym powolnym przepływem
Wszystko wyjdzie w praniu. Ja teraz mam taki zapas smoczków, że nie wiem kiedy je dam radę wykorzystać
Aniss a bardzo mi się podobają. Wykorzystałam je ostatnio do zamrożenia mleka i mam nadzieję, że dzięki temu mały chętniej wypije odmrożone mleko, bo kiedyś mi takim pogardził.
Właśnie ciekawe Lea czy po mrożeniu w szklanej butelce ci wypije. Daj znać
W sumie to jakoś umknęło mi żeby może kupić inny smoczek, a oglądałam. Mam butelki z LOVI bo ten smoczek (butla z laktatora) odrazu podpasowaŁ. Ostatnio mi nie chciała pić z butelki mojego mleka co mnie zmartwiło bo musiałam wyjechać. A ostatnio przez ząbki potrzebuje bliskości mamy wiec wypadlo mi z głowy że są romiary smoczkówi moze to. Ale gdzieś mi się obiły różne rodzaje tych smoczków i znowu sobie pomyślałam wtedy kolejna czarna magia do ogarnięcia najpierw....
Moja pije z kapturków a tam wydaje mi sie mleko dość szybko wypływa. I dając jej butle ze smoczkiem 0-3 ona się zawsze wkurzała, że tak wolne jej leci :) Mam już przygotowane większe i myślę, że sobie poradzi