Butelka Mammafeel świetnie odwzorowuje pierś matki, butelka jest aksamitna w dotyku a smoczek wyprofilowany jak piers. Może spróbujcie z tą butelką. U nas sprawdza się wybitnie! A mała w 95% jest na kp ;) tylko czasem na butelce, kiedy trzeba :)
Butelka mammafeel jest super ale pytanie czy jak wypycha wszystko z buzi zaakceptuje właśnie ją bo mnie się wydaje że on chyba nic oprócz piersi nie chce z tego co piszesz. Próbowałaś podać chwilę pierś i szybko zmienić na butelkę ?
do wszystkie potrzeba czasu i cierpliwości :) Powodzenia życzę i baardzo dużo siły :)
powiem szczerze, że butelka mammafeel zrobiła na mnie ogromne wrażenie. kiedyś używałam tylko philips avent, a teraz na pewno zacznę od mammafeel.
jakie macie sprawdzone i dobre sposoby na podawanie mleka z zamrażalki? jak je rozmrażacie? potrzebuje podgrzewacz zakupić? czy jakieś inne sposoby są? jak z mikrofalówka?
Ja wyjmuje na noc z zamrażarki mleko do lodówki i rozmrożone podgrzewam w podgrzewaczy lovi ale można też podgrzewać w kąpieli wodnej
Cześć Jestem ciekawa jak skonczyla sie ta historia. Obecnie mam taka sama sytuacje. Syn konczy 5 miesięcy za kilka dni i chcialabym nauczyć go pic z butelki, niestety od poczatku nie tolerował smoczka wiec go nie uzywamy. Natomiast koncza mi sie pomysly jak ma przebiegac ten proces z butelką. Troszke wypije mojego mleka z 10 czy 15ml a czasami na widok butelki to jest histeria, mysle o zakupie butelki mammafeel ale z kolei poczytalam, ze mozna poczekac i wprowadzic kubek ze slomka. Co radzicie dziewczyny? Czerwcowa92 czekam z niecierpliwością, mam nadzieję, ze jestes jeszcze na forum
Pozdrawiam wszystkich!
U mnie to było kilka dni histerii i synek przyjął butelkę. Niestety musiałam zakonczyć kp w wieku 6 miesięcy. Z głodu w końcu zaczął pić. A po kilku dniach zaakceptował butelkę.
Czasem jedynie drastyczne metody działają jak nie ma innego wyjścia