Karmiłam synka piersią, ale dostałam zapalenia piersi i musieliśmy przejść na mleko modyfikowane, szukaliśmy butelki jaka będzie odpowiednia dla naszego miesięcznego synka i żadna nie spełniała jego oczekiwań, aż któregoś dnia położna powiedziała spróbujcie z butelki z firmy lovi. Synek od razu zaczął jeść mleczko przez butelkę lovi. My jako rodzice jesteśmy bardzo zadowoleni że znaleźliśmy butelkę z której z chęcią je nasz synek.
Kamila super że synek je z butelki lovi. Te butelki są naprawdę fajne. Moja córka też je tylko z tych butelek od małego. Ja jeszcze ja kp ale ciągle jakieś mm podaje właśnie z butelek LOVI. Smoczki też u nas z LOVI się sprawdziły
Butelki lovi są genialne tak jak smoczki i inne akcesoria :)
U nas też sprawdziły się przy każdym dziecku ;)
Moje córki tak samo jadły z butelek LOVI i potwierdzam że butelki są super. Nigdy nie mieliśmy problemu żeby dziecko nie chciało jeść albo n się dławilo.
u nas od poczatku tylko butelki lovi są i były :)
U mnie przy pierwszym synku bylo
lovi od początku. Teraz przy drugim to samo się zaopatrzenia ;) Fakt syn pierwszy dopiero zaczął pozno z nich korzystać, ale od razu mi podpasowały ;)
U Nas Miki tez akcepuje butelkę lovi, karmimy się piersia ale wode czasem tez podaję, smoczki to oczywiście lovi
Ja przy starszej corce starwtowalam z aventem, bo doqtalam taka butelke od swojego lekarza i w sumie stad taka decyzja potem byly rozne canpol babie czy wlasnie lovi i na nich zostalysmy;) u mlodszej juz glownie butelki lovi i canpol;)
U mnie obie córki też używały LOVI :) Zarówno butelki jak i smoczki ;)
Ja myślę że większość mam tutaj właśnie używa tych butelek LOVI ewentualnie Canpol bo to dobre butelki i ja osobiście nigdy nie słyszałam żeby ktoś się na nie skarżył
Ja u pierwszej córki też na chwilę miałam butelki Avent ale szybko zmieniłam na lovi i jakoś bardziej byłam z nich zadowolona
Ja karmiłam piersią ale na początku odciągałam pokarm i podawałam też z butelki moja córka też akceptowała właściwie tylko lovi później jak odstawiłam pierś i przeszliśmy na modyfikowane to też nie było żadnego problemu z zaakceptowaniem butli nie było . Polecam serdecznie
Ja smoczki to tylko z lovi używałam;) butelki to z.lovi i aventu ;) innych nie miałam;)
My głównie też skupiamy się na odciąganiu pokarmu i podawaniu go z butelki oczywiście na przystawieniu do piersi również skupiamy się w miarę możliwości na ile to możliwe i na ile mamy czas Natomiast po wyjściu ze szpitala właśnie i lekarze i pani położna zalecili nam aby ze względu na żółtaczke którą mała przechodzi i przez którą dłużej musieliśmy zostać na oddziale jednak w miarę możliwości bardziej odciągać ten pokarm i podawac z butki bo wtedy na bieżąco mamy pewność ile malutka zjadła aktualnie w domu posiadamy butelki zarówno Canpol jak I lovi I jak na razie wszystkie u nas się sprawdzają
My mieliśmy jedną butelkę z nonobebe ale wiadomo, że trzeba je wymieniać często więc później prześlismy na lovi i canpol i są z nami do dzisiejszego dnia:D
4 bobasy i zawsze butelki lovi ale szklane nie plastikowe. I smoczki również mamy z lovi
szklane;) lubie te butelki mimo iż już jest jedna mniej;) ale naprawdę sa dobre;)