Jestem tu nowa

U nas po około 3 tygodniach, ale pojawia się i znika

@Michaska a czyli u nas raczej nie będzie, mały jutro skończy 3 tygodnie :wink:

1 polubienie

U nas chyba jakoś koło 4 tygodnia wyszła - trochę na główce i trochę na brwiach. Ale tak najgorzej zaczęło się robić koło 3 miesiąca. Bo wcześniej szło ją opanować

1 polubienie

Tak, jest spora szansa że jak już nie masz takich symptomów u maluszka to że nie będzie miał z tym problemu

U nas też zaczęło się od brwi później trochę jeszcze na czubków głowy ale relatywnie wydaje się już to być opanowane

Moja mała ma 4 miesiące , i nie mamy z tym problemu bo jest ciągle łysa .

1 polubienie

Hahhahahaha , pomału będą rosły włoski mój jeden syn też był długo łysy , do dziś nie ma jakiejś bujnej czupryny

1 polubienie

NIK synek ma coraz wicej i coraz ciemniejsze :face_with_peeking_eye:

Mój ma teraz dlugie z przodu na czubku głowy a reszta jak kiwi :joy: no i standardowo tył wytarty :see_no_evil:

Pewnie niedługo zaczną rosnąć włoski :smiling_face::smiling_face:

Syn w tym czasie miał dłuższe włoski jak córka :rofl:

Zobaczysz że raz dwa zleci i będzie miała do pasa :smiley:

Wystarczy żeby chociaż małego kiteczka szło zrobić :face_holding_back_tears::cherry_blossom:

1 polubienie

Z córką też tak miałam :joy: pamiętam, jak kiedyś w przychodni Pani powiedziała „o jaki śliczny chłopczyk” :joy:

Ja jeszcze jak starsza się urodziła to jak miałam jakieś takie neutralne ciuchy to je zostawiłam a nawet bardziej takie chłopięce ciuchy jak młodsze okazały się że jest dziewczynką No to Boże drogi dokupiłam bardzo niewiele. A też mam ulubione kombinezon właśnie w takie kolory że dużo osób mam początku czy to nie jest chłopiec w takie kolory że dużo osób mam początku czy to nie jest chłopiec

1 polubienie

Hej! Z pewnością czeka Cię wspaniała przygoda! Często niełatwo, stresująca, ale warta naprawdę wszystkiego! Uważam, że grunt, to się nie nastawiać w danym temacie jednokierunkowo, bo można się rozczarować. Rośnijcie zdrowo! :star_struck:

@Anetteso_gmail.com ja też uwielbiam beze, brązy, szarości i biel u dzieci :smiling_face_with_three_hearts: ale przy córce szalałam z różem :stuck_out_tongue_winking_eye:

Hej :slight_smile: jestem Iza :slight_smile: ma 32 lat i jestem mamą 2 dzieci :slight_smile: majowa 2 latka i 2 miesięczny szkrab :stuck_out_tongue: mam 170 cm i ostatnia waga pokazywała 67 kg. Jestem ciemna szatynka :smiley:

Oo to u nas też ciężej było pozbyć się ciemieniuszki właśnie przez sporą ilość włosków :wink: ale twarda szczotka, olejek z Linomag na ciemieniuche i dokładne wyczesywanie po kąpieli i ładnie nam ustąpiło :smiling_face_with_three_hearts:

@mamamalwi1 u nas pojawiła się około miesiąca dopiero, wcześniej nic nie wyglądało że będzie i już się cieszyłam że będzie oki to wyszła :face_with_peeking_eye: najsilniej około 2 miesiąca się rozkręciła i walczyliśmy do pół roczku :face_holding_back_tears:

2 polubienia

Moja to wygląda jak bliźniaczka w tym samym czasie co 8 lat temu syn :sweat_smile:

1 polubienie