U nas po około 3 tygodniach, ale pojawia się i znika
@Michaska a czyli u nas raczej nie będzie, mały jutro skończy 3 tygodnie ![]()
U nas chyba jakoś koło 4 tygodnia wyszła - trochę na główce i trochę na brwiach. Ale tak najgorzej zaczęło się robić koło 3 miesiąca. Bo wcześniej szło ją opanować
Tak, jest spora szansa że jak już nie masz takich symptomów u maluszka to że nie będzie miał z tym problemu
U nas też zaczęło się od brwi później trochę jeszcze na czubków głowy ale relatywnie wydaje się już to być opanowane
Moja mała ma 4 miesiące , i nie mamy z tym problemu bo jest ciągle łysa .
Hahhahahaha , pomału będą rosły włoski mój jeden syn też był długo łysy , do dziś nie ma jakiejś bujnej czupryny
NIK synek ma coraz wicej i coraz ciemniejsze ![]()
Mój ma teraz dlugie z przodu na czubku głowy a reszta jak kiwi
no i standardowo tył wytarty ![]()
Pewnie niedługo zaczną rosnąć włoski ![]()
![]()
Syn w tym czasie miał dłuższe włoski jak córka ![]()
Zobaczysz że raz dwa zleci i będzie miała do pasa ![]()
Wystarczy żeby chociaż małego kiteczka szło zrobić ![]()
![]()
Z córką też tak miałam
pamiętam, jak kiedyś w przychodni Pani powiedziała „o jaki śliczny chłopczyk” ![]()
Ja jeszcze jak starsza się urodziła to jak miałam jakieś takie neutralne ciuchy to je zostawiłam a nawet bardziej takie chłopięce ciuchy jak młodsze okazały się że jest dziewczynką No to Boże drogi dokupiłam bardzo niewiele. A też mam ulubione kombinezon właśnie w takie kolory że dużo osób mam początku czy to nie jest chłopiec w takie kolory że dużo osób mam początku czy to nie jest chłopiec
Hej! Z pewnością czeka Cię wspaniała przygoda! Często niełatwo, stresująca, ale warta naprawdę wszystkiego! Uważam, że grunt, to się nie nastawiać w danym temacie jednokierunkowo, bo można się rozczarować. Rośnijcie zdrowo! ![]()
@Anetteso_gmail.com ja też uwielbiam beze, brązy, szarości i biel u dzieci
ale przy córce szalałam z różem ![]()
Hej
jestem Iza
ma 32 lat i jestem mamą 2 dzieci
majowa 2 latka i 2 miesięczny szkrab
mam 170 cm i ostatnia waga pokazywała 67 kg. Jestem ciemna szatynka ![]()
Oo to u nas też ciężej było pozbyć się ciemieniuszki właśnie przez sporą ilość włosków
ale twarda szczotka, olejek z Linomag na ciemieniuche i dokładne wyczesywanie po kąpieli i ładnie nam ustąpiło ![]()
@mamamalwi1 u nas pojawiła się około miesiąca dopiero, wcześniej nic nie wyglądało że będzie i już się cieszyłam że będzie oki to wyszła
najsilniej około 2 miesiąca się rozkręciła i walczyliśmy do pół roczku ![]()
Moja to wygląda jak bliźniaczka w tym samym czasie co 8 lat temu syn ![]()