Jasna kupka u dziecka

Pszczółka u nas tez nie zawsze rozpuściły się te czopki, ale ja byłam zadowolona że  córeczka zrobiła kupkę  bo bez tego miała bardzo napięty brzuch

To faktycznie nietypowe żeby się nie rozpuszczały, ale możliwe, w szoku jestem że po 4 dniach wyszedł w całości z kupka. 

Moniczka, kolejne kupki były już w porządku, więc to od jakiegoś innego jedzenia najwidoczniej. Trochę się bałam jak to będzie ale na szczęście wszystko dobrze ;)

Mamameg to całe szczecsie, ze to jednorazowe. 

Mamameg no to dobrze, ze tylko jednorazowo tak. Widocznie to od jedzenia i wszystko jest wporzadku ;).

mamameg to super że się nie powtórzyło...

Mamameg to dobrze.ze tylko raz tak się zdarzyło że już się nie powtórzyło 

Najważniejsze że już możesz odetchnąć. Jedzenie na duży wpływ na to co potem wyjdzie z naszych dzieci. U mojego synka jak dostał zatwardzenia to była masakra nawet czopki nie bardzo mu pomagały. Przez pewien czas robił tylko kupę przez sen po czopku aż był cały mokry od potu tyle go to wysiłku kosztowało.

Mamameg, to super, że to jednorazowy incydent. Jednak dobrze, że czuwasz.

Biała pierwsze słyszę, nie mam zielonego pojęcia od czego tak mogło być. U nas częste były żółte jak słońce. 

Patrycja nie wyczailam od czego, tak się zdarzyło jeden jedyny raz (całe szczęście) bo juz się martwiłam

Mamameg dobrze, że już więcej się to nie powtórzyło i jesteś już spokojna :) 

Najważniejsze że się nie powtórzyła. 

Dobrze ze to tylko jedno razowe sytuacja ale wiadomo że musisz zwrócić na to uwagę i kontrolować czy aby się nie powtórzy za jakiś czas 

Może coś zjadła? A nie była dzień wcześniej lb tego dnia płaczliwa ?

Beata to było  już dość dawno, sytuacja już się nie powtórzyła na szczęście.