Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

AmiAga najlepsze ale jedynie biale bo zielone fresh i naturals nie powalaja na kolana :slight_smile:
Mozesz kupic te dada cotton sprawdzisz sobie sama moim zdaniem sa za suche ja je kupywalam kiedys i byly takie jak pampers biale teraz to istna porazka co oni z nimi zrobili…
A do wycierania blatu w kuchni sa idealne :smiley: Bo sa lekko nawilzone i po przetarciu blatu nie pozostawiaja smog i szybko wysycha :slight_smile:

Dokładnie takie samo mam zdanie też nie kupuję innych pampers chusteczek jak te białe :slight_smile: całe zielone i te zielone z pomarańczowym nie są tak dobre…
Zresztą nawet wziąść do ręki opakowania i porównać białe są cięższe lepiej nawlizone a zielone już mniej i zapach inny… taki mój test :smiley:

Te naturals pachna bardzo ladnie ale te fresh nie za bardzo :slight_smile: no i wogole chusteczki sa takie jakies cienkie i przezroczyste, gdybym wiedziala pewnie wzielabym same opakowania bialych a ja chcialam wyprobowac i wzielam tylko zielone i zielone z pomaranczowym.
Czlowiek uczy sie na bledach na drugi raz bede wiedziala a maz tak nalegal zeby wziasc tylko biale a ja nie posluchalam :slight_smile: bo mowilam ze sprawdzimy jakie sa te zielone bo biale juz mielismy :slight_smile:

Jak nie patrzeć i tak to lepszy wybór niż Dada także się “przemęczysz” bo aż tak złe nie są :slight_smile: też wszystkie przerobiłam :slight_smile:
Też często chce być madrzejsza i się nie posłucham a później się nie przyznaję żeby nie słuchać gadania “a nie mówiłem”… heh
To słyszę macie niezły zapas :slight_smile:
Ja na bierzaco kupuję… gorzej jak żadnej promocji nie ma (raz mi się tylko tak zdażyło).

Tez sie staram na promocji kupowac :slight_smile: a teraz chusteczek i pampersow idzie jak woda masakra :slight_smile:

AmiAga to akurat prawda ze sa lepsze od dada :slight_smile: Az tak straszne nie sa :slight_smile: Daja rade :slight_smile:

Ja jak widze promocje to robie zapas bo daleko nam do sklepow takich jak auchan czy tesco, stokrotka i lidl. Dlatego jak juz jestesmy to robie zapas.

ja mam dość blisko tylko teraz auto u mechanika a mąż często wyjeżdza więc sama nie mam jak się dostać. najbardziej mnie denerwują chusteczki huggies bo jak wyciągam to potrafią się rwać

Dominika ja tak mam z tescowymi pieluchami, jak odciagasz rzep to sie czesto rozrywaja i pielucha do wywalenia… Masakra!

To słabo z tymi piluchami z Tesco :frowning:
Taka sytuacja z urwanym rzepem przytrafila mi się raz z Dadami hmm ale może wtedy za mocno pociągnęłam…

mi sie raz z happy tak trafiło, a jaka byłam wsciekła, bo to Kacper jeszcze taki malutki, zaryczany bo głodny a tu sie rzep urywa. miałam ochote tam zadzwonić do nich i opieprzyć ich porządnie :smiley:

Jednymi słowy, dobrze mieć przy sobie taśmę samoprzylepną, gdyby urwał się rzep jednej z ostatnich pieluch. :smiley:

Ostatnio w Tesco kupiłam chusteczki nawilżane Tesco Loves Baby, te o których pisałam, że dostaliśmy i są super, że muszę kupić kolejne opakowanie i wypróbować białe i niebieskie z tej firmy. No więc tak, nie kupiłam białych i niebieskich, bo jak dla mnie mimo iż podobno bezzapachowe to jednak jakiś tam zapach od nich zalatuje i nie przypadł mi do gustu… A co do tych zielonych to kupiłam i teraz żałuję… Nie wiem czemu wcześniej tego nie zauważyłam, przy końcu paczki, jest sama woda! :frowning: Wyciskać można. Nie pasują mi. :frowning:

W szpitalu dostałam chusteczki pampers sensitive białe bardzo mi spasowały :slight_smile:

Lenka u nas są nr 1 więc podzielam twój zachwyt :slight_smile:
Na promocjach nie wychodzą dużo za opakowanie więc można sobie pozwolić :smiley:

tak tak pampars to pampers :slight_smile: te białe też dostałam i faktycznie były super, nie kupuje ich, bo są po prostu drogie dla mnie, no chyba, że trafia się promocja to jak najbardziej :slight_smile:
ja mam na razie cleanic, są ok, kupiłam w promocji, za paczkę 3,25zł, przeważnie staram się kupować w promocji i biorę wtedy ok 10 paczek :-))))
Pampersy u mnie jak zawsze pomarańczowe pampers :-))), no chyba, że na zielone czy białe trafia sie promocja to tamte kupuje, ale pomarańczowe są dla mnie genialne, dobra cena i dobra jakość :slight_smile:

Ja się teraz zastanawiam nad tymi Fitti z Biedronki, była ostatnio fajna promocja, nie rozumiem dlaczego nie kupiłam ich wtedy. :frowning:

Maleenka nie pakuj się w zakup chusteczek Fitti mają bardzo negatywną opinię. Tu dzewczyny stronę wcześniej pisały że są poraszką niska cena niska jakość…
Zdecydowanie coś innego poszukaj :slight_smile:

to muszę wieczorem usiąść i w spokoju przeczytać parę stron wcześniej :slight_smile: dzięki!

ale w tych sensitive to moze cena ta sama ale chyba ilosc jest mniejsza? bo nie pamietam czemu ich nie kupuje… a mialam już kilka razy i zaprzestałam. najczesciej biore zielone i o dziwo jeszcze mi zapach nie zbrzydł :smiley:

Dominika dokładnie :slight_smile: ja ich nie kupuje dlatego ze mi śmierdzą :smiley: niby lepsze a jednak najbardziej mi nie pasują