AmiAga najlepsze ale jedynie biale bo zielone fresh i naturals nie powalaja na kolana
Mozesz kupic te dada cotton sprawdzisz sobie sama moim zdaniem sa za suche ja je kupywalam kiedys i byly takie jak pampers biale teraz to istna porazka co oni z nimi zrobili…
A do wycierania blatu w kuchni sa idealne Bo sa lekko nawilzone i po przetarciu blatu nie pozostawiaja smog i szybko wysycha
Dokładnie takie samo mam zdanie też nie kupuję innych pampers chusteczek jak te białe całe zielone i te zielone z pomarańczowym nie są tak dobre…
Zresztą nawet wziąść do ręki opakowania i porównać białe są cięższe lepiej nawlizone a zielone już mniej i zapach inny… taki mój test
Te naturals pachna bardzo ladnie ale te fresh nie za bardzo no i wogole chusteczki sa takie jakies cienkie i przezroczyste, gdybym wiedziala pewnie wzielabym same opakowania bialych a ja chcialam wyprobowac i wzielam tylko zielone i zielone z pomaranczowym.
Czlowiek uczy sie na bledach na drugi raz bede wiedziala a maz tak nalegal zeby wziasc tylko biale a ja nie posluchalam bo mowilam ze sprawdzimy jakie sa te zielone bo biale juz mielismy
Jak nie patrzeć i tak to lepszy wybór niż Dada także się “przemęczysz” bo aż tak złe nie są też wszystkie przerobiłam
Też często chce być madrzejsza i się nie posłucham a później się nie przyznaję żeby nie słuchać gadania “a nie mówiłem”… heh
To słyszę macie niezły zapas
Ja na bierzaco kupuję… gorzej jak żadnej promocji nie ma (raz mi się tylko tak zdażyło).
Tez sie staram na promocji kupowac a teraz chusteczek i pampersow idzie jak woda masakra
AmiAga to akurat prawda ze sa lepsze od dada Az tak straszne nie sa
Daja rade
Ja jak widze promocje to robie zapas bo daleko nam do sklepow takich jak auchan czy tesco, stokrotka i lidl. Dlatego jak juz jestesmy to robie zapas.
ja mam dość blisko tylko teraz auto u mechanika a mąż często wyjeżdza więc sama nie mam jak się dostać. najbardziej mnie denerwują chusteczki huggies bo jak wyciągam to potrafią się rwać
Dominika ja tak mam z tescowymi pieluchami, jak odciagasz rzep to sie czesto rozrywaja i pielucha do wywalenia… Masakra!
To słabo z tymi piluchami z Tesco
Taka sytuacja z urwanym rzepem przytrafila mi się raz z Dadami hmm ale może wtedy za mocno pociągnęłam…
mi sie raz z happy tak trafiło, a jaka byłam wsciekła, bo to Kacper jeszcze taki malutki, zaryczany bo głodny a tu sie rzep urywa. miałam ochote tam zadzwonić do nich i opieprzyć ich porządnie
Jednymi słowy, dobrze mieć przy sobie taśmę samoprzylepną, gdyby urwał się rzep jednej z ostatnich pieluch.
Ostatnio w Tesco kupiłam chusteczki nawilżane Tesco Loves Baby, te o których pisałam, że dostaliśmy i są super, że muszę kupić kolejne opakowanie i wypróbować białe i niebieskie z tej firmy. No więc tak, nie kupiłam białych i niebieskich, bo jak dla mnie mimo iż podobno bezzapachowe to jednak jakiś tam zapach od nich zalatuje i nie przypadł mi do gustu… A co do tych zielonych to kupiłam i teraz żałuję… Nie wiem czemu wcześniej tego nie zauważyłam, przy końcu paczki, jest sama woda! Wyciskać można. Nie pasują mi.
W szpitalu dostałam chusteczki pampers sensitive białe bardzo mi spasowały
Lenka u nas są nr 1 więc podzielam twój zachwyt
Na promocjach nie wychodzą dużo za opakowanie więc można sobie pozwolić
tak tak pampars to pampers te białe też dostałam i faktycznie były super, nie kupuje ich, bo są po prostu drogie dla mnie, no chyba, że trafia się promocja to jak najbardziej
ja mam na razie cleanic, są ok, kupiłam w promocji, za paczkę 3,25zł, przeważnie staram się kupować w promocji i biorę wtedy ok 10 paczek :-))))
Pampersy u mnie jak zawsze pomarańczowe pampers :-))), no chyba, że na zielone czy białe trafia sie promocja to tamte kupuje, ale pomarańczowe są dla mnie genialne, dobra cena i dobra jakość
Ja się teraz zastanawiam nad tymi Fitti z Biedronki, była ostatnio fajna promocja, nie rozumiem dlaczego nie kupiłam ich wtedy.
Maleenka nie pakuj się w zakup chusteczek Fitti mają bardzo negatywną opinię. Tu dzewczyny stronę wcześniej pisały że są poraszką niska cena niska jakość…
Zdecydowanie coś innego poszukaj
to muszę wieczorem usiąść i w spokoju przeczytać parę stron wcześniej dzięki!
ale w tych sensitive to moze cena ta sama ale chyba ilosc jest mniejsza? bo nie pamietam czemu ich nie kupuje… a mialam już kilka razy i zaprzestałam. najczesciej biore zielone i o dziwo jeszcze mi zapach nie zbrzydł
Dominika dokładnie ja ich nie kupuje dlatego ze mi śmierdzą
niby lepsze a jednak najbardziej mi nie pasują