Jakiej firmy pampersy i chusteczki nawilżające?

My używamy i pampersów i chusteczek z Rossmanna i jestem z nich bardzo zadowolona.

Chusteczek z Rossmana chyba jeszcze nigdy nie próbowałam, chyba muszę się skusić, choć chwalę sobie FITTI.

Nam znowu Fitti nie pasowały,bo jak dla nas były za mokre i ciężko się je wyciągało z opakowania.
A w Rossmanie jakie są chusteczki?

Asienka, pewnie chodzi o babydream :slight_smile:

tak babydream :slight_smile: na pewno o te! my używałyśmy tych niebieskich! pachną pięknie,jak nivea :slight_smile: ale właśnie jak dla mnie były zbyt suche :slight_smile: no i często są w promocji… ostatnio kupiłam 4 opakowania po 12 złotych… czasem je kupuję,przez właśnie zapach,ale potem mnie wkurzają :slight_smile: heheh wolę dada albo fitti :slight_smile:

M.Napierała, w pełni się z Tobą zgadzam - zapach prześliczny, szkoda że za mało nawilżone.

A próbowałyście chusteczek Taki z rosmanna są bardzo fajne i skład też mają bardziej naturalny.

Alicjas ja jeśli chusteczki są zbyt mało wilgotne dolewam do opakowania przegotowanej wody - to również świetne rozwiązanie dla zbyt długo otwartego opakowania.

Na początku testowałam i używałam pieluszek m.in. Pampers, Babydream, Happy i Dada i te ostatnie zwyciężają jak dla mnie. Cienkie jak Pampers, super się zapinają, Mała nie miała żadnych podrażnień, nie przeciekają, no i CENA. Babydream parę razy mi przeciekły, a córka była na tyle Mała, że się prawie w ogóle nie ruszała, więc nie wiem co byłoby teraz.
Jeżeli chodzi o chusteczki to też Dada. Babydream ładnie pachną, ale są zdecydowanie za suche. Musiałabym wypróbować patent z wodą. Chusteczki Fitti też używałam, ale drażni mnie zapach.

pieluchy: początkowo Pampers, później Happy, a teraz jak mały jest już w 7 miesiącu to DADA, są tansze niz poprzednie a tez moim zdaniem dobre jakosciowo:)
a chusteczki Pampers lub Fitti (z biedronki)

A ja jeszcze mimo dwójki dzieci nie miałam jeszcze przyjemności uzywać tych pieluszek Dada, tyle pozytywnych opinii tu widzę i słyszę od znajomych, że w końcu chyba je zakupię:)

Chusteczki Pampers Sensitive, sa bardzo mokre i łagodne dla skóry, szczerze polecam, pieluszki Pamper premium Care, ale nie jest to rewelacja, po prostu na razie nie trafiłam na lepsze.

Kupiłam wczoraj chusteczki Kindii New Baby Care (podobno jakaś nowość). Na opakowaniu napisane jest, że nie mają parabenów, PEG’ów, alkoholu i są hipoalergiczny. Przetestuję sprawdzę i napiszę czy są ok.

A ja, a właściwie synek od mojej cioci dostał chusteczki w opakowaniu specjalnym z Babydreama ExtraSensitive (różowe) i byłam sceptycznie nastawiona, ale zdziwiłam się bardzo, bo były dobrze nawilżone, nasączone, a spodziewałam się czegoś zupełnie odwrotnego. Dziś kupiłam takie same, tylko bez opakowania i zobaczymy, czy będą równie dobrze nawilżone.

Justyna chodzi Ci o te chusteczki? Jak dla mnie one są strasznie suche. Ciekawe, bo może w tym opakowaniu, o którym mówisz są bardziej mokre.

ja uzywam pieluchy pampersa kupilam raz w biedronce i raz w lidl ale mi nie odpowiadaja bardzo te lidloskie to mala tylko troche nasiusiala i juz wszyystko bylo czuc. a chusteczki tez babydream te rozowe jak dla mnie sa najlepsze i nie kosztuja duzo

z lidla takie mokre chusteczki sa tez fajne… ostatnio miałam przez przypadek je przetestowac…pachna cudownie i sa naprawde bardzo nawilżone… nie sa sztywnee i suche… kosztuja z jakies 3 zł?

Grendream faktycznie z lidla chusteczki bardzo fajne. Również pieluchy tej firmy są dosyć dobre. Ja je bardzo lubiłam jak starszy syn używał pieluch - jak bedziesz miała możliwość spróbuj.

Muszę pamiętać, żeby w takim razie przetestować te chusteczki z Lidla.

A jakie w LIdlu są chusteczki? Bo my teraz używamy tylko chusteczek z Dady,ale chcemy też poszukać tańszych,może akurat się sprawdzą inne niż Dada.