Jakie żele intymne polecicie? Które najlepsze?

Próbowaliśmy wiele. Pytam się tutaj głównie o żel zwiekszający doznania. Niestety ale te rozgrzewające zupełnie mi nie przypadły do gustu. Pieką.

Co polecicie?

Nie powielamy watkow. O lubrykantach juz byl watek

5 polubień

Tutaj wątek o żelach intymnych

Dziewczyny polecały tam libi gel.

1 polubienie

Moim zdaniem problem może być właśnie w psychice. Może nastawiasz się zbytnio na orgazm i tak do niego dążysz,ze po prostu nie jesteś w stanie go osiagnąć? Tak właśnie bywa. Presja nie jest niczym dobrym i na pewno nie pomaga w seksie. Tak poza tym to propnuję:
ładną bieliznę
jakiś fajny nastrój
ewentualnie kup sobie coś podniecającego. Fajne są zele intymne, które poprawiają odczucia w łechtaczce. Ale nie piszę tutaj o durex o bo ten moim zdaniem jest kiepski, ale zdecydowanie lepszy jest libi gel

Jakiego konkretnie żelu uzywałaś? Bo sama ostatnio kupiłam sobie durex czerwony i równiez mi nie podpasował własnie z tego powodu. Bardzo mnie piekło jak używałam ;/ Nie było to zbyt przyjemne. Unimile są moim zdainem lepsze chociaż ten czerwony również piecze. Nie wiem kto ich używa. Aktualnie stosuję libi gel. Fajny, zwieksza doznania jest o wiele milszy ponieważ ładnie pachnie. No i opakowanie ma lepszą pompkę ( jest wieksze). Kupiłam bo byłam ciekawa czy rzeczywiście bedzie zwiekszał odczucia podczas seksu i zwieksza

Wypróbowałam kilka ich żeli. I ten czerwony i ten zielony i durex o i tylko ten zielony w miarę…Ten libi gel współpracuje z prezerwatywą?

My używamy żelu Unimil. Jest on głównie na bazie wody, więc nie piecze.

Jak najbardizej, używamy gumki i bez problemu można go stosować. Jeszcze mi się przypomniało o BeLover. Mam wersję forte ( z taką fioletową etykietką). Nie zwiększa odczuć ale daje mega poślizg tak więc jest o wiele przyjemniej. O wiele bardizej wydajny niż typowe zele. Poza tym nie ma zapachu.

unimil na bazie wody u nas również

Gdzie kupowałaś?

W internecie.Kiedyś wydawało mi się, że widzialam również w którejs naturze ale ostatnio się tam przeszłam i same unimile i durexy stały.