W czerwcu zostałam szczęśliwą mamą. Zazwyczaj ubranka kupuję w Sinsay i Pepco, bo kuszą ceną, jakość nie jest najgorsza, a dzieci zazwyczaj zakładają te ubranka 3 razy. Gdy są wyprzedaze chętnie zagladam do 5.10.15
Moze macie jakies swoje ulubione sklepy ??
A moze jakis sklep Was rozczarował co do materiału/jakości/ceny/obsługi klienta ??
Sinsay, pepko jeśli coś kupię albo chiński a tak to dostaję, biorę za darmo od osób prawnych, caritas (ostatnio z caritas za darmo bardzo ładne rzeczy i czyste widziałam nawet z H&M, smyk i inne to takie trzy siatki ostatnio przyniosłam do domu) Warto jest zaglądać na stronę https://shopngo.pl/ MOżna zobaczyć sobie promocje na ubrania dziecięce w sklepach.
Ja często kupuje w Sinsay, ze względu na to, że ubranka tam są ładne i tanie, a córka i tak przychodzi ze żłobka tak ubrudzona, że ciężko mi je potem doprać. Przynajmniej nie jest mi wtedy żal, że kolejna rzecz zostaje " na po domu". Natomiast z lepszych jakościowo rzeczy to lubię z Cocodrillo. Na promocji można kupić tanio, a jakość mają super. Kupuję też w ciucholandzie, mam jeden wypatrzony, gdzie są ubranka dobrej jakości, bez problemu można znaleźć coś z Nexta czy H&M.