Chciałabym sie mniej wiecej dowiedzieć i uspokoić upewnic mniejwiecej ze mnie to nie dotyczy
No mysle ze takie same jak normalnego porodu tylko ze za wczesne. Nie wiem co tu mozna pisac, mam wrazenie ze temat na sile zalozony.
Koniec miesiąca się zbliża…
Ja również jestem zdania, że nie ma co tu tak na prawdę napisać, bo przedwczesny poród wygląda tak samo jak ten w terminie i nie ma czegoś takiego, że to kogoś dotyczy lub nie - każda z Nas tak na prawdę może urodzić szybciej a objawia się to skurczami, krwawieniem lub odejściem wód…
Katarzyna, widziałam, że założyłaś jeszcze inny wątek o bolach brzucha w ciąży. Najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji jest skonsultowanie się z lekarzem, tylko on może rozwiać Twoje wątpliwości i (mam nadzieję) uspokoić Cię, że wszystko jest ok, a także zalecić, co powinnaś robić, by dzidziuś urodził się zdrowy i o czasie.
Zgadzam się z dziewczynami , owszem koniec miesiąca się zbliża hehhe , a tak na serio to Katarzyno , takie same jak normalnego porodu , silne skurcze , odejście wód płodowych , pobolewania podbrzusza -wszystko jak przy zbliżającym się porodzie tylko termin nie ten co trzeba :).