Jakie konkursy lubicie najbardziej

O tak, konkursy to fajna sprawa, jednak zazwyczaj konkurencja jest duża i nie jest łatwo coś wygrać aczkolwiek jestem zdania, że warto probować. Ostatnimi czasy preferuje Instagram ale jakby pojawił się konkurs na fc to również bym wzięła udział. Na razie jeszcze nie mam jak chwalić się maleństwem więc opisowe są lepszą opcją (jedynie wchodzą w grę zdjęcia brzuszkowe), poza tym mam lekką rękę do pisania i nie stanowi to dla mnie problemu. Jak już urodzi się synek to na pewno będę chciała się chwalić nim całemu światu i konkursy zdjęciowe będą też dobrą opcją :) 

Mamy lubicie konkursy? Jakie najbardziej? W serwisie na Fb czy może IG? Lubicie opisowe, czy wolicie chwalić się maleństwem i pokazywać zdjęcia? :-) 

Ja uwielbiam konkursy (chociaż nic jeszcze nie wygrałam) bo można wykazać się np wymyslajac ciekawe wierszyki lub wstawiając jakieś ciekawe zdjęcia. Fajnie jest też pooglądać takie rzeczy. A ulubiona forma myślę że są zdjęcia :)) 

Lubię konkursy na Instagramie opisowe a tu mogą być na zdjęcia, ale coś kreatywnego.Nie jestem za wstawianiem zdjęć dziecka by wygrać bo dziecko to nie przedmiot i cenie jego prywatność więc FB czy Instagram odpada

Wolę osobiście opisowe ♥

Ja lubie konkursy gdzie można dodać coś od siebie niż tylko udostępnienie zdjęcia czy hasła - coś kreatywnego ;) Zawsze można poczytac wypowiedzi innych. 

Ja lubię konkursy opisowe. Jeśli chodzi o takie ze zdjęciem, tym bardziej ze zdjęciem dziecka, to mam trochę opory i nie biorę w nich udziału.

Ja zdecydowanie wolę opisowe bo można wykazać się jakaś kreatywnością i to zwycięża . Dodawanie zdjęć jest zbyt proste a konkursy troszkę polegają na tym żeby wymyślać coś niebanalnego i taki właśnie kreatywny pomysł zwycięża :)

Jeśli chodzi o moje zdanie - również lubię konkursy opisowe myślę że warto się trochę potrudzić że się mogło napisać coś fajnego Chociaż mi nigdy nie zdarzyło się wygrać może nie mam takiej dobrej ręki do pisania jak inne dziewczyny. 

Ale myślę że warto próbować kiedyś się na pewno uda, przyjdzie na to czas. 

Myślę że fajnie by było jakbyscie zrobili jakiś konkurs zimowy czy jesienny w którym do wygrania były np. Bidon termiczny, opakowanie termiczne, smoczki z wzorami zimowymi, buteleczki też z takimi wzorami edycja limitowana lub cos z takich rzeczy na pewno by to przyciągnęło wiele osób do wzięcia udziału w takich konkursie a dla mamy zdecydiwanie kubek z kolekcji stardust bo jest piękny i przydałby się na takie dni. Tak aby nagrody też się nie powtarzały. 

Takie są moje pomysły :) 

Dla mnie opisowe są całkiem ok, trzeba trochę użyć inwencji twórczej do napisania czegoś fajnego :) Najaktywniej biorę udział w konkursach na instagramie, jakoś częściej tam dostaję reklamy takich akcji. Chociaż bywa, że jest tam kilkaset chętnych, to mnie to troszkę zniechęca i odpuszczam. Wygrana na podstawie aktywności jest bardzo fajna moim zdaniem - tak jak na tym forum.

Oczywiście, że lubimy konkursy, a tym bardziej konkursy Lovi, gdzie można wygrać takie wspaniałe nagrody. Zarówno na fb, instagramie czy tutaj na forum warto brać udział. Wiadomo, że zasięg jest bardzo duży i konkurencja również, ale zawsze warto próbować. Ja zdecydowanie wolę konkursy opisowe, gdyż mam trochę opory udostępniać zdjęcia mojego maleństwa. 

Ja wolę opisowe ,lubię te na Instagramie  . Natomiast nie lubię takich na FB w postaci pokaż zdjęcie. Jest to tak prosty konkurs,że zgłoszeń jest od groma i w sumie przez to,że nie jest on kreatywny jest spora konkurencja. Wolę konkursu kreatywne raz wygrałam tako, w którym trzeba było nakręcić film. Z reguły jest tak,że jak już trzeba pomyśleć to sporo osób nie bierze udziału bo trzeba się wykazać 

Każdy wart jest uwagi ;) Jednak uważam podobnie jak dziewczyny ,że te opisowe są trudniejsze, ale lepsze.

Nie biorę udziału w  konkursach ze zdjęciami;)

A jakie lubie konkursy ?

Takie w których cos uda się wygrać;)

Takie właśnie są najlepsze ;) a czy to pisane czy rysowane  czy quiz to nie ma znaczenia ;D

Opisowe są trudniejsze ale też myślę że jedna osoba inspiruje sie wtedy wypowiedzią innych osób sa one fajne ale np na takiej zasadzie ze odpowiedzi wysylaly bysmy na jakiegoś podanego maila bo wtedy nie ma możliwości zeby każdy pisał to samo a nawet jesli to wiaodmo ze jest to jego indywidualna wypowiedź 

Konkursy ze zdjęciami bardzo lubię uważam że nawet jeżeli jakas mama nie chce pokazywać twarzy dziecka w konkursie na zdjęciu to jak troche pokombinuje jest w stanie zrobić super zdjęcie bez widocznej twarzy a tylko sylwetkę samego dziecka opisując dodatkowo na fotce temat konkursu 

Mamy być jasne można pokombinować i twarzy nie widać. Sama biorę udział w konkursach z fotkami,ale w takich nie wygrywam. Wolę takie kreatywne bo tu mam szanse większe. Na Instagramie udaje się wygrać w takich ze zdjęciami,ale to w tedy są u mnie na profilu a nie jako komentarz . Z tym, że te że zdjęciami na insta też muszą coś mieć zazwyczaj więcej też muszę się wykazać robiąc zdjęcie . Kiedys w HiPP wygrałyśmy zresztą tam często wygrywamy co bierzemy udział to nagrodę zgarniamy ,ale tam mają takie właśnie kreatywne konkursy ze zdjęciem, czy filmem.

No ja właśnie nie.lubie udostępniać zdjęć dziecka i często rezygnuje jak są takie konkursy :D 

Ja różnież. 

Raz wzięłam udział w konkursie bobovity pisało że duża aktywność wygrywa dziewczyna miaka ponad tysiąc lajkow, wygrało zdjęcie z 15 :D także no triche nie hallo. 

Więcej nie bralam udziału w konkursie w którym dodaje się zdjęcie dziecka chyba o ile dobrze pamiętam. 

Ja też nie lubię udostępniać zdjęć mojego dziecka, można oczywiście kombinować, ale ja z takim maleństwem to nie mam za dużego manewru😁

Monia być może te lajki były wykupione i została zdyskwalifikowana. Mój kolega kiedys brak udział w konkursie i tak wlasnie zrobił, myślał że jest cwany a przejrzeli go.