Jakie imię dla dziecka?

No to przede mną dopiero bunty na ten moment. Walczyli raczej ze skokami rozwojowymi

1 polubienie

Bunty chyba są dużo gorsze jak dla mnie , niż skoki rozwojowe :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Hahah wolałam jednak te skoki rozwojowe bez wątpienia🤣 to bunty jeszcze przed tobą @Michaska :rofl:

1 polubienie

Moja córeczka nazywa się Pola ale rozmyślałam też Iga Blanka

U nas jest Diana i Maciej :heart:

U mnie w maju będzie Amelia :heart_eyes:

3 polubienia

Mam 2 znajome co mają Amelki :stuck_out_tongue:

To ja nie znam dzieci z tym imieniem

U mnie imię Amelia również mało popularne :slight_smile: Nie znam żadnej :slight_smile:

Ja też nie znam żadnej Amelii :smiley:

@daruniax33 na którego maja mas termin ? Też mam majową córeczkę :heart:

Mi Amelia kojarzy się z czekoladą u nas w sklepie jest :smile: ale Amelka to imię u nas dość powszechne było w przedszkolu i to sporo ich było :see_no_evil:

@mamamalwi1 na 14 maja mam termin. Dzisiaj mam wizytę i zobaczymy ile waży. Bo ciągle jest o jakieś dwa tygodnie za duża i lekarz mówił, że jak dalej tak będzie przybierać to być może dostanę skierowanie na indukcję w 38 tygodniu.

1 polubienie

Daj znać po wizycie co tam u was :smiling_face:

1 polubienie

Daj znać ile waży, bo jestem bardzo ciekawa :slight_smile:

1 polubienie

Mi też :stuck_out_tongue: pamiętam tą czekoladę z dzieciństwa :stuck_out_tongue:

Ja tez nie znam mało spotykane imie ale Ładne podoba mi sie :wink:

1 polubienie

I jak po wizycie? Co lekarz powiedział?

@daruniax33 o to na weekend majowy by Ci wtedy wypadało :hugs: czyli tak naprawdę na już :see_no_evil: ile malutka teraz waży ?

Wczoraj na wizycie ważyła 3200g. Lekarz mówi, że może trochę waga być przekłamana bo tak wychodzi przez pomiar nóżek i rączek bo są długie. Póki co czekamy . Wizyta kolejna za dwa tygodnie i wtedy zobaczymy jaka będzie waga dalej.