Jakie buty zimowe dla dziewczynki

Dziewczyny pomocy !
Jakie buciki zimowe dla dziewczynki 1,5 roku .
W Mrugała niestety stopy nie włoży - za wysokie podbicie .

Moja córa ma teraz 2,5 i mamy śniegowce z Lidla i trapery Lasocki :) W zeszłym roku również trapery Lasocki i kozaczki z CoolClub :)

My kupujemy dla prawie 2latki buty dwóch firm - primigi i renbut. Swoje kosztują, ale jakość świetna. Zimowe też kupiliśmy właśnie primigi. Wydają się bardzo wygodne, bo córeczka lubi w nich chodzić. Polecamy �

Mnie temat jeszcze nie dotyczy, bo są butów nie potrzebuje ale na instargramie jest konto "sensifi" oraz "fizjomama" polecam serdecznie. Pokazują dokładnie jak dopasować bucik do stopy dziecka, szczególnie zimowy oraz gdzie można kupić dobre buty i z jakiej firmy. Warto zerknąć.

My kupujemy z lasockiego teraz sporo modeli ma certyfikat zdrowej stopy, więc wybieram te z tym oznaczeniem :) w ccc też jest primigi i to bardzo polecana marka , a ze zniżkami wychodzi dużo taniej : ale nie w każdym sklepie stacjonarnym są , ewentualnie online można zamówić  i zwrócić. 

ps: W końcu zwroty robią na kartę ,a nie oddają gotówkę :)

My kupiliśmy buciki firmy PRIMIGI (nie najtańsze, bo 250zl, ale na prawdę warto) w sklepie Krasnal https://e-butydladzieci.pl/i4-Profilaktyczne.html Synek też ma wysokie podbicie, a nóżka w te buciki wchodzi beż żadnego oporu. Plecami sklep i Panią, zawsze dobrze doradzi przy wyborze .

Zamawiałam pierwszy raz przez internet, trochę się obawiałam ale dobrze wymierzyłam stopę mojego dziecka, tak więc na szczęśćie wszystko było w porządku. I nie musiałam bucików odsyłać. 

Mnie też jeszcze ten temat nie dotyczy, ale właśnie na sensifi widziałam jak pokazywała jakie buty wybrać:)

No właśnie u nas to chyba takie niechodki bardziej bo dziecko nie chodzi. Także w tym temacie się nie wypowiem niestety 

Lasocki kids teraz niskie ceny można próbować. Jak coś darmo odesłać 

A ja z pytaniem

Które będą lepsze dla niechodzącego bobasa?

https://www.eobuwie.com.pl/kozaki-nelli-blu-cm211112-69-pink.html  czy może te   https://babyblanca.pl/produkt/buty-dla-dziewczynki-zimowe-z-futerkiem/ 

jak bobas nie chodzi to jest mu to potrzebne? ja nie zakładam nic teraz córce oprócz ubranek 

ja też nie zakładam bo to są jeszcze maluszki 

Kupiłam ostatnio lasocki kids i bardzo lekkie i ciepłe buciki 

Ola jak nie chodzi to nie potrzebne. Są takie niechodki, ale jak dla mnie są one niewygodne i zakładam albo grubsze skarpetki albo dwie pary skarpet.

u nas mała jak nie chodziła to butów nie kupowałam bo bez sensu gube skarpetki wystarczył albo niechodki do tego koc wiec uwazałam że po co  płacić za coś co jest zbedne;) no chyba z etylko po to aby wygladało fajnie;) 

pierwsze buty takie do chodzenia kupiliśmy teraz czyli jak mała ma przeszło rok ale juz drepta w wózku nie chce siedziec wiec but musi być;) 

Mimo iż miałam sporo pantofelków od kuzynki to też ich nie zakładałam;) bo uważam ze lepiej jak stopa sobie odpoczywa niż sie męczy zbednie w buciku zwłaszcza jak dziecko nie chodzi jeszcze, ale to wybór kazdego indywidualny;)

Zima dobrze, że są kombinezony w których jest ciepło w nozki jak i rączki dziecka ;) kupiłam synowi kombinezon z I love milk i przyznam, że nałożyłam 2 razy kiedy było w miarę ciepło bo tam nie ma zakrytych rączek ani nóżek chociaż u takiego maluszka ich nie widać.. mam taki sam o rozm 86/92 i jest świetny.. jednak dla noworodka nie nadaje się.. ;) 

Teraz kupiłam drugi kombinezon z "Pinokio" bo jest miękki, ciepły i wygodny bo z 62 juz syn wyrasta;) 

Ola ja swojej nie zakładałam butow jak nie chodziła, są takie fajne wełniane niechodki albo grubsze skarpety wystarczą:p 

Ola polub sobie profil Sensifi ona tam dużo o tym opoiwada. 

idziemka dzieki. już polubione :D 

Olaleksandra ogólnie to bardzo fajna dziewczyna, chodziłam do niej do fizjo i byłam bardzo zadowolona. 

U nas też buty dopiero jak dziecko chodziło. Po domu skarpetki antypoślizgowe.