Jakie buty na sezon jesień zima

Stylowe kobietki:

Jakie butki na sezon jesienno-zimowy? Szukam inspiracji, dla pracujacej w biurze mamy - czyli coś wygodnego i eleganckiego.

Botki zawsze zdadzą egzamin :)

Ja zawsze mialam takie na obcasie "klocek" Wygodnie i elegancko ale odkąd mam dzieci to póki co wolę na płaskim ale na pewno wrócę jeszcze do butów na obcasie 

Ja w zeszłym roku kupiłam super botki na Born2be. Często mają też duże rabaty, a buty lepsze jakościowo niż ccc chociazby

A może po prostu dwie pary butów a nie jedna?

Jakieś wygodne buty sportowe na co dzień.

Plus ładne eleganckie buty do biura. Wiele kobiet  w innych butach idzie do pracy . A na miejscu przebiera się w inne ;)

Od siebie polecam na co dzięń wygodne kowbojki:

https://zapato.com.pl/botki-damskie-skorzane-kowbojki

Są bardzo wygodne i dodaję troche pazura stylizacji. 

Pytanie czy skórzane czy nie? Polecam markę Noevision polska marka z pięknymi i wygodnymi butami w każdym stylu. Timberland buty też fajne I na lata.  Zapatto też ma fajne buty. Marek jest dużo pytanie czego szukasz i za jaką kwotę.

No właśnie jakiej jakości szukasz butów też jest wana kwestią. Ja np stawiam i twierdzę że wolę wydać więcej i na klasykę gdzie będą pasować do dużo stylizacji niż gorszej jakości buty i co chwilę zmieniać 

Ja mam dwie pary a mianowicie  na wyższym klocku no i takie zwykłe płaskie botki.Nie jakieś ekstra,  tylko takie zwykłe z sieciówki. Do sukienki zawsze można założyć takie wyższe i  jest elegancko a na płaskim obcasie też będą do wszystkiego pasować zwykłe czarne klasyczne botki. Mam w sumie jeszcze takie kozaczki na obcasie za kolano ale w sumie to zakładam i może raz w roku bo są strasznie niewygodne mimo że mega fajnie wyglądają 

Mi strasznie podobały się oxfordy i tak chodzilam koerzylam az w koncu kupilam ;) na płaskim wygodne  w moim kolorze  ale ze lakierek lakierek tez trzeba uważać na wierzchnia warstwę buta ;)

Pytanie czy w biurze w zamkniętym pokoju, czy jednak komuś się pokazujesz? 

Tak jak dziewczyny mówią, można przyjść w "wygodnych" a założyć na pokaz inne w biurze. 

Ja pod biurkiem w pracy z 3 pary miałam 😂😂😂

Nie u każdego się tak da. Znam jedna osobę która pracuje w banku i to że ma zamknięte i ocudiwane biurko nie zwalnia jej z noszenia eleganckich butów. Druga osoba pracuje w urzędzie miasta i przychodzą jednak osoby w różnych sprawach i podobnie siedząc nawet przy biurku musi mieć do tego odpowiednie buty. 

Także zalezy od wymogów w pracy a nie swojego mniemania :) 

U mnie w pracy tak samo. Siedzialam za zasłoniętym biurkiem, gdzie nawet na dole szpary nie było, a  i tak musiałam zmieniać obuwie ;/ 

U mnie też czas na zakup nowych butów. Muszę kupić jakieś ładne klapeczki, które będę mogła szybko założyć mając dziecko na rękach a będą się nadawały na spacer a nie tylko wkoło domu.

Ja teraz latem uwielbiam japonki. Lubię też ogólnie koturny.  I jeszcze nie spotkałam sie z fajnymi Japonkami na koturnie. A marzą mi sie jakieś fajne.

Jakie buty nosicie jesienią – bardziej sportowe, półbuty czy może botki?

To zalezy od pogody. Jak jest ciepla piekna zlota jedien to sportowe adidaski. Ale mam tez swoje oficerki o ktorych zawsze marzylam, klasyka :heart: uwielbiam je. A kupilam je w CCC

Dla dzieci kupuję trekingowe, pełne buty. Pogoda mokra to są wytrzymałe i się nie rozkleją szybko. Są też cieplejsze a grubsza podeszwa daję izolację od ziemii. Wiadomo jesień rano to już zimno jest.
Sama noszę adidasy. Najlepiej się sprawdzają na każdą pogodę.

Teraz obecnie noszę espadryle, ale również mam adidaski. Jesienią jednak szukam już czegoś cieplejszego i wygodnego na chłodniejsze dni. Możesz zerknąć tutaj: https://suzana.pl/category/buty-damskie – mają sporo modeli, które dobrze pasują na jesień.

Odnawiam :wink:
Jakie buty wybieracie na jesień ? Macie kilka par i w zależności od pogody zakładacie ?