Jakie biustonosze nosiłyscie podczas karmienia?

Jakie biustonosze nosiłyscie podczas karmienia? Takie specjalne czy normalne - https://www.kinga.com.pl/biustonosze/plunge ? Te specjalne są dość drogie i tak zastanawiam sie czy jest sen je kupowac? Jak uwazacie?

Ja na początku używałam biustonosza do karmienia ale tylko przez kilka tygodniu. Później wróciłam do normalnego i tak już dziewiąty miesiąc karmię dzieciątko. Dla mnie zakup specjalnego biustonosza jest zbędnym wydatkiem, ponieważ w zwykłym też można spokojnie karmić. No ale to sprawa indywidualna dla każdej z nas. Jedna będzie chwalić takie rozwiązanie inna krytykować.

Ja mam biustonosz do karmienia :slight_smile:
Ale podobno też się dobrze sprawdza sportowy :slight_smile:

Najważniejsze żeby nie uciskaly nasze piersi te biustonosze i nie powodowały dyskomfortu.

Z pierwszym dzieckiem używałam stanika do karmienia ale był nie wygodny. Niby popasowany gdyż kupowałam u bargotek, ale jednak czułam straszne odciążenie na piersiach. Teraz przy drugim dziecku używam zwykłych sportowych staników i jestem bardzo zadowolona.

U nas też sportowy się sprawdza.

Sportowe i typowe do karmienia z HM.

Ja uzywam stanikow do karmienia, wiekszosc mamz Hm bardzo fajnie rozpinane. U mnie sie swietnie sprawdzaja i bardzo latwomozna przystawic dzieciatko.:0polecam zakup, ale to sprawa indywidualna dla kazdego.