Jestem w ciąży z bliźniaczkami i zastanawiam się, jakie produkty marki Lovi będą najbardziej pomocne w opiece nad dwójką maluszków. Macie jakieś sprawdzone akcesoria, które ułatwiły Wam życie przy dwójce dzieci? Podzielcie się swoimi doświadczeniami! 👶👶💖
Koniecznie podgrzewacz i sterylizator ! Nawet jeśli będziesz kp to można też mrozić pokarm i wtedy to się bardzo przydaje. Jak mm to już w ogóle nie wspomnę, mi przy jednym dziecku te dwa sprzęty ratują zycie
Zgadzam się, przy jednym ratuje to życie, a co dopiero przy dwójce :) z Lovi także butelki Mammafeel, sprawdza się idealnie. A dla Ciebie z pewnością wkładki laktacyjne. Duuużo wkładek
Laktator -pomoże w nawale odciągnąć mleko do uczucia ulgi
podgrzewacz i wkładki laktacyjne również będą pomocne
smoczki z lovi są chyba najlepsze na rynku ale to już Twoja decyzja czy podasz ;)
Smoczki z Lovi zgadzam się z mamą Kingą - najlepsze dla nas także się okazały
Dla mnie podgrzewacz to must have. Nawet przy kp używam, a to do dokarmienia, albo jak zostawiam maluszka z mężem żeby móc wyskoczyć na zakupy itp.
Sterylizator bardzo Ci się przyda, od razu dla dwóch maluszków możesz wyparzyć smoczki czy butelki. Dla mnie urządzenie niezastąpione.
Dokładnie tak jak dziewczyny piszą sterylizator i podgrzewacz robią robotę i bardzo nam pomagają.
Smoczki lovi najlepsze i zarazem piękne.
Gratuluję podwójnego szczęścia 🤗
U mnie laktator lovi ,który z pewnością Ci się przyda :)
Podgrzewacz ,który przyda się również do szybkiej sterylizacji smoczków :)
A smoczki u mnie również lovi :) Dla nas najlepsze już od lat :) Bo już pierwsza córka je używała jak się urodziła ,a ma już 11 lat :D
Butelki również u nas były właśnie lovi :) Teraz rewelacyjna jest mamafeel :)
Wkładki laktacyjne świetne są descreet elegance :) Zarówno cieńkie i niewyczuwalne ,ale też chłonne :)
Podgrzewacz ten 4w1.
Pojemnik na smoczek a najlepiej kilka my mamy przy wózku i w aucie bo często zapominamy zabrać smoczek, a tam zawsze są awaryjne
Jak będą większe to miseczki na prawdę są super wykonane uwielbiam
Butelki , nasz mały 37 kg i 2500 g maluszek tylko akceptował butelki z Lovi i smoczki od tego zaczęła się nasza przygoda z tą firmą i trwa do dziś.