Iwona Bardzo ciekawe pomysły :)
DaNutka Dziękujemy za sugestię, zobaczymy co da się zrobić :)
Drogie mamy, bardzo dziękujemy za podzielenie się wspaniałymi pomysłami :)
Ogólnie jeszcze co do zabawek to jest tego tyle że nie wiadomo co wybrać. I ciuszki dla chłopców jest ich znacznie mniej niż dla dziewczynek to takie nie sprawiedliwe haha
A moim zdaniem wybór jest chyba aż za duży, ale to też zależy czego. Laktatorów jest do wyboru mnóstwo, przez co dalej nie mogę wybrać swojego :D Dosyć mały wybór jest ubrań, które będą dobre skladowo, bo niestety w znacznej części króluje poliamid, poliester i akryl.. :( jak już są dobre, to ceny takich ubrań są kosmiczne, ale w takiej sytuacji warto sprawdzić wyprawkę ubranek z drugiej ręki. Spory jest też wybór smoczków i butelek, przez co ciężko się zdecydować I wybrać najlepszy
Mi brakuje np. kubków termicznych dla dzieci. Albo coś w co dziecko mogło by wziąć ciepłe picie na spacer zimą czy jesienią.
Plus zgadzam się, że za mało jest spioszków na swuwak, a to przy dziecku jest naprawdę najwygodniejsza opacja. Ciężko jest czasem zapiąć aż tyle guziczków przy wiercącym się maluchu.
Brakuje mi też odblasków na wózek, coś np. na stelaż aby ciemny wózek był odpowiednio widoczny wieczorami.
Paula przyłączam się, faktycznie porą jesienno-zimową ciężko utrzymać picie w odpowiedniej temperaturze. Przypadłoby się coś w czym można spokojnie zabrać picie na spacer bez obaw że będzie zimne.
Ja akurat mam dużo śpioszków na suwak, i to w obie strony, w moim osiedlowym lumpku takie cuda;)..
Tak,mam z allegro termosik ze słomka i to jedyny który się moim zdaniem nadawał, więc Lovi mogliby zrobić taki.
Malo też z lovi jest naczyń są kubeczki i bidony a talerzy i miseczek mało, a ja już myślę powoli o kompletowaniu
Jeszcze czekam na przyjście maluszka na świat, więc dopiero zaczynam poznawać ten świat produktów dziecięcych. Wydaje mi się, że wybór jest ogromny, ale jednocześnie trudno zorientować się, co faktycznie się sprawdzi.
Jeszcze jedna fajna rzecz by się przydała od Lovi. A mianowicie dyfuzor z olejkami eterycznymi bezpiecznymi dla niemowląt oraz zwierząt. Olejki na katarek, na dobry sen itp. Jakoś to ładnie nazwać, zrobić jakiś śliczny mały dyfuzor i sprzedawać. Sama bym chciała mieć coś takiego w sypialni i może jest tego na rynku trochę ale ciężko sprawdzić czy naprawdę to bezpieczne, a gdyby firma produkującą rzeczy dla dzieci oraz rodziców się tym zajęła byłoby mi łatwiej bo Lovi ufam
A ja bym chciała kamerkę NIanię od LOVI - na pewno byłaby idealna!