Jaki smartwatch kupić>

Jak w temacie. Aktualnie mam Iphone 11, niedługo będę robiła upgrade do Iphone 12. Zastanawiam się nad smartwatchem ;)

Co sądzicie o Apple watch? Czy może jednak szukać czegoś innego? 

Jak dla mnie to Apple watch to dobry wybór. Pytanie czego oczekujesz od tego Smart watcha ;)

Dla mnie super są smartwatche huawei, jednak jeśli masz iPhone to na pewno Apple watch będzie opcją kompatybilną 

Też uważam, że jeśli używasz, IPhone to kupiłabym apple  watch dla lepszego funkcjonowania sprzętów 

Jeśli masz I phone to pewnie Apple będzie lepszy, dużo dobrych opinii ma też Huawei.

Jeśli masz iPhone to tylko Apple watch bo wtedy będziesz mogła korzystać z wszystkich funkcji.

Zależy ile chcesz wydać na zegarek. Apple watch nie jest tani a jeżeli nie skonfigurujesz go z systemem to nie będzie można korzystać z wszystkich funkcji i wtedy nie ma sensu przepłacać.

Tylko iphone jak dla mnie 

Ja miałam iphone ale wyszłam z niego i jestem na androidzie i kupiłam do niego zegarek redmi 2 jakoś tak... nawet się sprawdza, minus taki że jak trzymam rączkę wózka to nie liczy mi kroków ;(

dla mnie apple watch to fajna opcja 

Myslę, że apple to najlepsza opcja, gdyż będzie najbardziej kompatybilny jednak. 

Ja mam huaweia i mam smarta i liczy mi kroki nawet jak trzymam za rączkę wózka, ale chyba dlatego że jest połączony z gps i km zczytuje. 

Ja zdecydowałabym się na Apple Watch. Jest tyle różnych modeli i to w różnych cenach, więc jestem przekonana, że każdy coś odpowiedniego właśnie dla siebie znajdzie. Polecam Ci stronę https://lantre.pl/apple-watch/rozmiar-koperty.html . Tam wybór Apple Watch jest spory. Ja rzuciłam okiem na kilka modeli.

ja mam z appla https://lantre.pl/apple-watch/rozmiar-koperty.html dobre ceny teraz a jakosc nie ma sobie rownych

Mąż ma xiaomi mi watch lite jest kompatybilny z iphonem. Mąż zadowolony

Kupiłam mężowi smartwatch Garett sport tactic i jest zadowolony. Najlepsza funkcja to to,że może rozmawiać przez zegarek,gdy biega lub jest w pracy.

Mój ma Huawei watch GT 2 przeszło 2 lata i jest z niego bardzo zadowolony

ja swój oddałam o serwisu bo się zepsuł 

Nie jestem iphonowa więc cięzko mi doradzić, ale myślę, że w sklepie na pewno doradzą co się lepiej sprawdzi:)