Jak w temacie. Aktualnie mam Iphone 11, niedługo będę robiła upgrade do Iphone 12. Zastanawiam się nad smartwatchem ;)
Co sądzicie o Apple watch? Czy może jednak szukać czegoś innego?
Witaj na forum #teamLOVI!
Jak w temacie. Aktualnie mam Iphone 11, niedługo będę robiła upgrade do Iphone 12. Zastanawiam się nad smartwatchem ;)
Co sądzicie o Apple watch? Czy może jednak szukać czegoś innego?
Jak dla mnie to Apple watch to dobry wybór. Pytanie czego oczekujesz od tego Smart watcha ;)
Dla mnie super są smartwatche huawei, jednak jeśli masz iPhone to na pewno Apple watch będzie opcją kompatybilną
Też uważam, że jeśli używasz, IPhone to kupiłabym apple watch dla lepszego funkcjonowania sprzętów
Jeśli masz I phone to pewnie Apple będzie lepszy, dużo dobrych opinii ma też Huawei.
Jeśli masz iPhone to tylko Apple watch bo wtedy będziesz mogła korzystać z wszystkich funkcji.
Zależy ile chcesz wydać na zegarek. Apple watch nie jest tani a jeżeli nie skonfigurujesz go z systemem to nie będzie można korzystać z wszystkich funkcji i wtedy nie ma sensu przepłacać.
Tylko iphone jak dla mnie
Ja miałam iphone ale wyszłam z niego i jestem na androidzie i kupiłam do niego zegarek redmi 2 jakoś tak... nawet się sprawdza, minus taki że jak trzymam rączkę wózka to nie liczy mi kroków ;(
dla mnie apple watch to fajna opcja
Myslę, że apple to najlepsza opcja, gdyż będzie najbardziej kompatybilny jednak.
Ja mam huaweia i mam smarta i liczy mi kroki nawet jak trzymam za rączkę wózka, ale chyba dlatego że jest połączony z gps i km zczytuje.
Ja zdecydowałabym się na Apple Watch. Jest tyle różnych modeli i to w różnych cenach, więc jestem przekonana, że każdy coś odpowiedniego właśnie dla siebie znajdzie. Polecam Ci stronę https://lantre.pl/apple-watch/rozmiar-koperty.html . Tam wybór Apple Watch jest spory. Ja rzuciłam okiem na kilka modeli.
ja mam z appla https://lantre.pl/apple-watch/rozmiar-koperty.html dobre ceny teraz a jakosc nie ma sobie rownych
Mąż ma xiaomi mi watch lite jest kompatybilny z iphonem. Mąż zadowolony
Kupiłam mężowi smartwatch Garett sport tactic i jest zadowolony. Najlepsza funkcja to to,że może rozmawiać przez zegarek,gdy biega lub jest w pracy.
Mój ma Huawei watch GT 2 przeszło 2 lata i jest z niego bardzo zadowolony
ja swój oddałam o serwisu bo się zepsuł
Nie jestem iphonowa więc cięzko mi doradzić, ale myślę, że w sklepie na pewno doradzą co się lepiej sprawdzi:)
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.