Pomału przygotowuje wyprawkę dla swojego chłopczyka. I co jest dla mnie najważniejsze poszukuje dobrego laktatora. Nie ukrywam, że wcześniej miałam problemy z KP dlatego laktator to moje zbawienie. Może macie jakieś sprawdzone, które możecie mi polecić??
Miałam lovi expert 3d pro i sprawdzil się genialnie 💕
Nie za wiele może i mogę się wypowiedzieć. Na swój pierwszy wybrałam pojedynczy z Philips Avent. Z opinii wypadał doskonale. W maju przetestujemy
Też gdzieś o nim czytałam i się nad nim zastanawiam. Tylko muszę zobaczyć czy działa tylko na kabel czy też może baterie. Bo ostatnio w sali szpitalnej mieliśmy tylko jedno działające gniazdko.
Jeśli zależy ci na lokatorze również z możliwością działania bez kabla to polecam ci lovi pro expert który może działać na kabel jak również i bez niego po naładowaniu;)
jest to bardzo dobry laktator wg mnie naprawdę godny uwagi ma kilka trybów pracy kompatybilny z butelkami lovi czy canpola ;)
Więcej na temat laktatora możesz też poczytać w dziale opinni testerów pod nazwą laktatora ;)
My mamy Lovi 3d Expert. I to jest cudo. Mega polecam.
Dziękuję 😊 a na tą promocje poczekam 😊 bo przyznaje że nie które ceny laktatorow są dość wysokie
Zależy co oczekujesz od laktatora. Ja odciągam mleko rzadko, tylko jak gdzieś wychodzę i mi się świetnie sprawdził laktator marki Esperanza, nie jest drogi a swoją funkcję spełnia. Ma możliwość z kablem bądź bez wtedy są baterie. Jeśli będziesz dużo odciągać polecam na pewno jakieś muszlowe, które nie zajmują Ci rąk, a przy okazji wykonują swoją pracę jak należy. Dużo dziewczyn polecało mi BabyOno Shelly.
Od pierwszego dziecka zawsze miałam laktator elektryczny lovi i nigdy się nie zawiodłam :) Aktualnie lovi 3D pro expert i jestem bardzo zadowolona :)
Ja najbardziej jestem zadowolona z laktatora LOVI 3D pro i pod każdym względem jest PRO. Bardzo polecam
Moja siostra była bardzo zadowolona z elektrycznego z lovi :)
Przy pierwszym synu miałam reczny i to była tragedia
Wyobrażam to sobie. Elektryczne laktatory są dużo wygodniejsze.
Ja nawet nigdy nie próbowałam ręcznego laktatora
oj jak reczny :) to juz przezytek :P
Też miałam ręczny przy córce i powiem tak jak by nie wymyślili elektrycznych to jechały byśmy wszystkie na ręcznych i było by dobrze. Człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego co nie zmienia faktu że laktator elektryczny jest to straszna wygoda
Ja akurat miałam z Canpol i ręczny i elektryczny. Jeden i drugi był bardzo dobry, chociaż do dluzszego używania to jednak elektryczny, bo przy częstym odciąganiu bolały mnie ręce. ;)
Z tymi laktatorami to trochę jakby przesiąść się z malucha do mercedesa - jest wygoda ,ale i też na odwrót z komfortu ciężej się przechodzi ;)
Laktator ręczny ma ten plus, że jest tani. I można go używać bez prądu. Ale tu tak naprawdę plusy się kończą.
Też zależy jak będziemy korzystać z tego sprzętu;) bo np. jak na wyciągnięcie brodawki aby podać pierś maluchowi jak są wklęśnięte, od czasu do czasu ściągnąć mleko to ręczny wystarczy ale jak chcemy robić większe zapasy będziemy wychodzić często z domu a mleko chcemy mieć w butelce to wtedy już bym na elektryczny postawiła lepszy komfort ;)