Jaki kubek skoro nie butelka?

Wiecie te kubeczki to swietna sprawa latem kiedy do tych soczkow herbatek czesto owady podlatują tutaj jest jednak to zabezpieczenie tam nic nie wpadnie

Mleko tłuste? Ja podaje mleko we wszystkim i nie mam problemu z domyciem. Wszystko ładnie schodzi płynem do mycia naczyń. Potem mozna wysterylizować lub wygotowac. 

A nie tłuste??;)

Jak bym miala czyścić male elementy typu rurka czy uszczelki  to myślę że lepiej doczyscila by się po wodzie czy soku ;)

Nie pamiętam  już jakie mają szczeliny te kubeczki w miejscu uszczelek jednak mleczko wszedzie dojdzie a potem trzeba to dobrze doczyscić

Dziękuję dziewczyny za wszystkie polecajki, u nas od dwóch dni jest okropne przeziębienie, mała ma katar i gorączkę, przez katar nie może pić z piersi więc dałam jej mleko z butelki i wzięła bez protestu, gorzej było w nocy bo zawsze dostawała pierś ale po 1,5godzinie płaczu zasnęła i po przebudzeniu znów wzięła butelkę. Zostawię jej narazie tą butelkę a do kubka wrócę za jakiś czas

U nas nie ma problemu picia ze szklanki, mała pije już tez tak wodę oczywiście musze jej trzymać tą szklankę bo nie mamy jeszcze plastikowej 

Takie od krowy to tłuste ale ze sklepu to raczej nie ma problemów z domyciem tak mi się wydaje przynajmniej

No pewnie, jak wyzdrowieje to spróbujesz. Dużo zdrówka 

Anita ja mam takie szczoteczki specjalne do mycia słomek więc spokojnie się wsztsko doczyszcza. Te uszczelkę z kubka 360 też można wykaz, cały kubek się rozkręca, na spokojnie się doczyści :) 

Ll!a Oj to zdrowia dla Małej. 

nie no ja nawet trochę tłuszczu do mleka dodatkowo córce dodaję bo miała mało tłuszczu  w diecie przez to, że nie je wszystkiego co podam to nawet jak dodam parę kropel oliwy to doczyszczę wszystko 

Tak są niedrogie takie szczoteczki do słomek i są nie drogie więc warto zakupić

Beata tez mam, tylko ja w tych kubkach nie podaje mleka akurat 

Ja wodę podaję w kubkach a mleko z butelki, ale mimo wszystko te słomki trzeba czyścić ponieważ wychodzi dziwny nalot w nich 

Ja też podaje wodę, herbatę w nich

. Mleko normalnie w butelce 

Właśnie ostatnio gdzieś pisaliśmy o tych slomkach i tez je szukałam specjalnie w sklepie stacjonarnym i wyglądają faktycznie na bardzo praktyczne

Bardzo fajne mi też się podobają, może kiedyś będę mogła użyć 

Ja ta szczoteczke osttanio dostałam nawet w gratisie do wymiennych wkładów do kosza na pieluchy :D

Gdzie był taki gratis ?

Beata na allegro u sprzedawcy wymiennych wkładów do kosza na pieluchy. 

Ale od kiedy to wgl można używać 

A to już pewnie nie ma :)

Moja pierwsza córka była na mm więc mleko piła z butelki że smoczkiem. Ale wody z niej nie chciała pewnie dlatego że z mlekiem kojarzyła. A jak podałam w butelkę że słomka od razu załapała i pola bez problemu