Nie miałam nigdy dużych piersi, jednak lubiłam to co mam. Potem w czasie ciąży i karmienia bardzo się powiekszyły jednak z czasem wrócily do poprzedniej wielkości ale jedrność już nie taka…
Co polecacie do biustu? Czy jest jakiś krem, który będzie w stanie zadziałać dobrze? Tylko nie polecajcie tutaj eveline. Chcę coś porządniejszego ![]()
Z kosmetyków polecam Perfect Bust. Serum nie widziałam stacjonarnie ale można zamówić przez internet. Poleciły mi go dziewczyny na innym forum, postanowiłam sobie kupić, przetestować i byłam bardzo zadowolona. Lepsze niż osławione serum esotiqa czy nawet vitchy jakiego używalam wczęsniej, fajnie się wchłania, nawilzyło skóre, biust wyglada zdecydowanie lepiej. Pamietaj również , że jeśli chodzi o jędrność to bardzo wazne jest utrzymanie w dobrym stanie skóry właściwej, do której kosmetyki nie docierają. Polecam masaże oraz ćwiczenia siłowe. W koncu i tak z grawitacją nie wygrasz ale stan się poprawi.
Używałam kremu do biustu z serii sexy mama z Bielendy. Jest dla ciężarnych i karmiących. Jestem zadowolona. Faktycznie pomaga na obrzęki, swędzenie i ogólnie dyskomfort
No włąsnie nad vichy się zastanawiałam ale czytam sobie opinie i są takie sobie.Tego perfect bust na pewno nie da się dostać stacjonarnie?
Serii Perfekt Bust nie spotkałam stacjonarnie, nie stosowałam bo jestem w trakcie KP, ale zamierzam po zakończeniu kupić. Ma fajny skład, m.in. kolagen i dobre opinie. Wydaje mi się, że na Ceneo najtaniej można znaleźć.
No ja zamawiałam przez internet. Nie jest tanie, ale warto polować na oferty bo wtedy można kupić sobie kosmetyk o wiele taniej. W serii są jeszcze tabletki na powiększenie biustu i zastanawiałam się czy sobie ich rówineż nie kupić, ale na razie przetestowałam sam krem Z którego jestem zadowolona jak pisałam. A i jeszcze jedno. Przy okazji nakładania kremu warto jest stosować od razu masaż piersi. Dzięki temu działanie kremu będzie bardziej skuteczne.
Ja mam krem do biustu z Nacomi i jest całkiem fajny. Na pewno ma b. dobry skład.
Do biustu miałam krem z orquanique i byłam zadowolona. Z bielendy również był fajny, ten specjalny dla kobiet w ciąży.
Tabletki? Gdzieś tam czytałam o tabletkach ale nie jestem przekonana czy to działa czy nie
Ja miałam serum liftingujace biust z toply ale słabe więc mogę odradzić.
Właśnie ja też o tabletkach P. Bust czytałam, ale ciężko mi jakoś uwierzyć w te ziołowe doustne preparaty działające cuda. Może to dodatek działający na zasadzie placebo do kremów.![]()
W tabletki nie wierzę. Krem działa na skore i pod nią, dodatkowy efekt daje masaż, ujędrnia. A tabletka jak zadziała?
Ja też nie wiem, ale wiele dziewczyn sobie te tabletki chwali i ponoć da się rzeczywiście nimi biust powiększyć. Samo serum zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie, tak więc co do tabletek to liczę również, że też coś zdziałają.
Ja nie dość, że nie wierzę, to i trochę bałabym się brać takie tabletki, choć pewnie niepotrzebnie. W każdym razie bardziej postawiłabym na kremy, jakieś serum, masaż i ćwiczenia.
Uważam, ze takie tabletki mogą przynieść więcej szkody niż pożytku
balsam do ciała z evree regeneracyjny. W składzie jest olej arganowy,ceramiki,olej migdałowy, witamina A, E i F .balsam + ćwiczenia i u mnie pozytywnie ten balsam się sprawdził. Teraz już jest nawet dostępny w rossmanie.