Ciekawe jak sprawdza się w praktyce takie urządzenie. Czy dobrze sobie radzi zarówno z odciąganiem mleka jak i zalegającej w nosie wydzieliny.
Dziekuje za rady na szybko kupilam jakis w aptece i niestety jest slaby, ma slaba moc zeby wyciagnac wydzieline takiemu 3 latkowi moze dla niemkwlaka by sie przydal
Dla.noworodka miałam aspirator do ust. Że ja wciągałam a wydzielina lądowała w pijemniczku. Niestety im dziecko starsze tym wydzieliny wiecej. I zainwestowalam w katarek do odkurzacza. Rewelacja. Noe było nic lepszego do usuwania gilów. Synek tak polubił, że sam chciał sobie odsysać.
U nas taki aspirator do odkurzacza się nie sprawdził, ponieważ córka bała się dźwięku samego odkurza jak była malutka, więc tym bardziej odciąganie kataru nie wchodziło w grę.
Ewelka to napisz jaki konkretnie, bedzie wiadomo czego nie kupować:)
Ja mam z canpola i sprawdził się
My mamy z firmy novama , elektryczny aspirator ale tak jak pisalam nie polecam
Widziałam na TEMU aspiratorki w dobrych cenach. Może przypadną do gustu
My mamy aspirator z firmy katarek, dobrze się sprawdza, ale czy jest cichy? Ciężko stwierdzić…
Mamy też bezprzewodowy aspirator z Canpolu, jest cichy i bardzo wygodny, bo nie trzeba go podłączać do odkurzacza, ale moim zdaniem lepiej sprawdzi się do codziennej higieny noska niż gdy dziecko ma infekcję i tego kataru jest sporo.
A jaki aspirator elektryczny polecacie do takiej codziennej higieny nosa? Czy macie po prostu jeden w przypadku higieny i infekcji?
Ja mam z canpol taki wkładany do ust, ale nie ukrywam męczy mnie to wciaganie, płuca można przy tym wypluć
Może któraś z was ma ten i poleca?
Miałam Sopelek ale tylko raz używałam, nie chciało mi się wyciągać odkurzacza a buzia nie byłam przekonana żeby używać.
Elektryczny z Canpol u nas sprawdził się fajnie, dawał świetnie radę z katarem, na gęstszy stosowałam najpierw isonasin septo i dopiero potem odciągałam (wg zaleceń pediatry).
Ja mam Canpol elektryczny i mi bardzo pasuje
Ja też mam taki i polecam
Zastanawiałam się właśnie między tym a baby ono, ale widzę że większość z was poleca Canpol, także zamawiam ten!
My też mamy z firmy Canpol i polecam
Dokładnie. U mnie się sprawdza. Bateria trzyma prawie 2 tygodnie przy codziennym używaniu
Ja również polecam ten z canpol
Ja jeszcze nie miałam okazji używać, ale też mam z Canpola. I wydaje mi się, że mimo wszystko większość aspiratorów dostępnych na rynku przynosi porównywalne efekty.
No pewnie że tak. Jedynie co mogą się różnić mocą ssania