Jaką prostownicę wybrać?

Hej! Powiedzcie mi dziewczyny jaką prostownicę polecacie? Z jonizacją czy bez? A może na podczerwień? Co Wam się sprawdziło a co niekoniecznie? Mile widziane konkretne modele. Szukam prostownicy na prezent a sama nie prostuje włosów prawie wcale, więc nie jestem zorientowana w temacie.

Używam od x czasu z remington , nie prostuję oczywiście codziennie bo włosy mam mocno kręcone ale jak już to daje radę . Jeśli coś mogę podrzucić to do prostownicy dokup jakąś fajną termoochrone na włosy :wink:

Ja mam Remington i naprawdę polecam, dobrze prostuje, szybko się nagrzewa i nie niszczy tak włosów. U mnie super się sprawdza

1 polubienie

A jaką termoochronę polecasz?
Widziałam właśnie kilka ciekawych modeli z Remongtona, zastanawiam się tylko który konkretnie model wybrać.

Ja na bank nie polecę takiej z olejkami , włosy sa tluste jak diabli i okaplniete przy tym bardziej ;(

Ja tez mam prostownice Remington. Uwazam ze jest swietna. Nie wyrywa wlosow, nie pali ich. Ma regulacje temperatury. Dodatkowo ma piekne opakowanie. Dostalam ją na urodziny

https://allegro.pl/oferta/prostownica-keratynowa-do-wlosow-remington-pro-s8590-17380618390

A jak jest z ruchomymi płytkami ? Nie drażnią Cie ze np nie wyprostują którejś partii włosów?

Ja mam jakąś starą Remingtona i naprawę jest dobra. Nie wiem jakie są nowoczesne modele bo moją mam już z 6 lat ale firmę jak najbardziej polecam

Ja też mam remington

One nie sa az tak ruchome i to wlasnie ma zapobiegac wyrywaniu wlosow, kazda partia jest wyprostowana

Ja mam z rossmanna z onlybio teraz
Wcześniej miałam też bardzo fajna ale nie pamiętam jak się nazywała , kupiłam ją w sklepie fryzjerskim

Mi wpadł w oko taki model, ale jak tak teraz patrzę to cenę ma wyższą a nie wiem czy ma więcej funkcji niż Twoja. W Twojej jest piękne etui, wygląda bardzo elegancko!

również polecam z remington.

Moim zdaniem nie ma sensu przeplacac.

O tak maminy wygląda elegancko ale pewnie prostuje podobnie :rofl: i jest tańsza

Ja mam Philipsa z jonizacją i plytkamj keratynowawymi. U mnie najbardziej sie sprawdzaja te wibracje, lepiej prostuje.

aleee teraz jest duży wybór , nawet ie słyszałam ze jest z wibracjami

Ja też o tym nie słyszałam

@Lea_Leo i jaką wybrałaś ?

Wibrace w lokówce? Hahaha no producent to zaszalał :wink: