Jaka Pogoda u Was?

Az Wam zazdroszcze… u nas od kilku dni tylko slizgawica… mozna sie zabic na parkingach czy jakis nie posypanych chodnikach… ale sniego jak nie bylo tak nie ma :frowning:

To nie sprawiedliwe :rofl::rofl::rofl: u nas nic :rofl::melting_face::melting_face::melting_face:

Mogę wam wysłać kurierem części do bałwana :sweat_smile::sweat_smile:

U nas dalej śnieżyca, nieodśnieżone drogi od wczoraj , chodniki tak samo , dzisiaj jeszcze bardziej sypie :snowflake::snowflake:

A u nas slonecznie i sniegu ledwo co napadla :see_no_evil: za to na termomentrze -9 :see_no_evil:

A u nas tak :heart_eyes:

Nareszcie też się doczekaliśmy trochę śniegu :smiling_face:

1 polubienie

W telewizji pokazali Województwo mazowieckie i śniegu pełno. U nas na południu brak (przynajmniej w małopolsce)

Widziałam że ładnie na zdj , że samochody nawet w zaspach leżą :see_no_evil::cloud_with_snow: niezła zima zaskoczyła w tym roku :smiling_face:

1 polubienie

Pod Mławą zator byl na 14 godzin czaicie to ?! Byla burza sniezna i kilka tirów stanęło w poprzek i auta stały a snieg sypal i sypal i zaspy powstaly. Masakra !
A tak wygladala dzis rano stacja PKP Mława

Widziałam to :see_no_evil: kto by pomyślał , że to tyle śniegu napada

U nas cały czas pada :blush::smiling_face:

A u nas prawie nie ma śniegu :face_with_peeking_eye:

U Nas śniegu brak. Przychodziły alerty i powiadomienia, że ma sypać. Ale sypało takim puchem troszkę który zaraz topniał.

A skąd jesteście ? U nas trochę stopniało ale dalej sypie

W Warszawie dalej sypie :star_struck: dawno nie bylo tyyyyle sniegu :grinning:

U mnie juz chlapa sie zrobiła :face_with_peeking_eye:

U nas nareszcie zrobiło się biało :heart_eyes::snowflake:

U nas też dawno nie było tyle śniegu, jest przepięknie

U nas dolnyslask nadal pięknie i biało, na spacerze minęłam kilka bałwanów :sweat_smile: i nie chodzi tu o ludzi :sweat_smile:

1 polubienie