Jaka Pogoda u Was?

Są ciężkie chmury, mnie dziś dopadła migrena.

Ale oby padało słyszałyście o tym pożarze lasu pod Bilgorajem

1 polubienie

My mamy drzemkę i czekam na pobudkę bo będzie kawka z ciasteczkiem :upside_down_face:

To może w tygodniu się wypada i na weekend będzie ciepło :slight_smile: u nas już w ten weekend zapowiadają ciepło :smiling_face:

1 polubienie

Slyszalam… od nas strazacy jechali wczoraj tam :slight_smile: akurat corka byla z przedszkolem w strazy i mowila ze sie pakowali i jechali

1 polubienie

@Anetteso_gmail.com akurat ja mam całkiem niedaleko Biłgoraj i faktycznie ogromna tragedia takie zniszczenia, biedne zwierzęta :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Jestem w wielkim szoku na szczęście spadł deszcz więc to ugasi ale ile zastępów z całej Polski przyjechało

1 polubienie

O kurczę

Masakra , dobrze że deszcz spadł

Niestety niewiele spadło

No niestety, ale zawsze cos

Dziś wyjątkowo piękna pogoda od jutra już deszcze i po max 14-15 stopni. Południe Polski :smiling_face_with_tear:

A dziś przyjemnie na spacerek i plac zabaw

1 polubienie

U nas wczoraj i dzisiaj po 20 stopni i sloneczko… jutro ma byc tez 20 ale burzowo potem to 2 dni po 15 i od czwartku deszcze ale czy sie sprawdzi zobaczymy

U nas piękne słońce ale w cieniu chłodno

U nas dziśiaj ciepło , dużo spacerków było

Wczoraj było słoneczko ale zimno bez niego. Zrobiliśmy sobie szybki spacer po osiedlu

Ja czekam na takich kilka słonecznych dni żebym mogła w końcu zabrać się za ubranka :sob:

Ja cieszę się że zabrałam się za ubranka chyba jakoś na początku 7 miesiąca bo od 8 dopadł mnie straszny ból rwy kulszowej i ciężko mi było cokolwiek zrobić, no ale dostałam bardzo dużo ubranek od rozmiaru 56 do 74 więc przed włożeniem wszystkiego do szafy chciałam wszystko wyprać i przeprasowac bo część ubranek była też z second handu.
Wiem że w razie czego mąż ogarnąłby ubranka, no ale jednak sama chciałam to zrobić :smiley:

Wyprałaś i od razu prasowałaś ? Jeszcze nie mam komody żebym mogła do sonie poukładać . Dlatego się zastanawiam czy to ma sens żeby wyprać jak się pojawia cieple dni a dopiero później prasować żeby były takie „sterylne „

Ja wszystkie prałam od razu i rozdzielałam na pudła z podpisami który to rozmiar i jakie ubranka. Ja ani razu ubranka nie prasowałam. Bo nie było takiej potrzeby. Jak się dobrze rozwiesi to są jak wyprasowane.

Lepiej od razu wyprać bo nie wiadomo jakich będziesz potrzebować. A na prasowanie po porodzie nie będziesz mieć czasu :face_with_peeking_eye: