Hejka mamusie. Powiedzcie mi jak myślicie jaka płeć? Na każdym usg słyszę co innego raz chlopiec raz dziewczynka. Tak naprawę, ważne żeby było zdrowe, ale ta niepewnosc jest męcząca. Usg z 13 tygodnia. Usłyszałam wtedy że synek w 17 też podobno syn w 20 córka.
Ja od 12 tygodnia co wizytę słyszałam inną wersję , ale dopiero w 22 tygodniu była pewna płeć , więc ja już nie wróżę z fusów :d bo nawet lekarze co wizytę mówili co innego :d może to być chłopak bo tak to wygląda, ale to może też być pępowina :D więc chyba należy poczekać na usg połówkowe w tedy już raczej jest pewność
Jak dla mnie chłopak :D Ale może byc tak jak pisze maziulek :D
Ja nie umiem interpretować zdjęć haha. Miss 13 tygodnie odpowiedział lekarzy dziewczynka i się sprawdziło
Ja też się na tym nie znam Nie jestem lekarzem na pierwszy rzut oka powiedziałabym że chłopak ale w sumie jak tak przeglądnęłam się dłużej to pewna nie jestem Myślę że faktycznie nie ma co wróżyć z fusów czasami do rozwiązania niektórych zagadek potrzebny jest czas Najważniejsze aby dzieciątko było zdrowe a ty będziesz miała niespodziankę
Mi się wydaje że chłopak wiadomo lekarzem nie jeden i 100 % pewności nie mam ale według mnie zdecydowanie chłopak to będzie :) zdrówka dla was
Oj ja to się nie znam na tym. Znaczy wiem teorię, ale po tych zdjęciach ja nie określę. Szczególnie, że nawet lekarze różnie mówią. Trzeba czekać i tyle.
prawda taka, że skoro lekarz mówi co innego ,a on się zna najlepiej, a już słyszałaś dwie opcje nasze opinie to będą strzelanki :D mamy 50% szans haha
no może to być pępowina, a może to być siusiak . Mi najpierw mówili, że to pępowina, ale potem był chłopakiem potem znowu dziewczynka. To sie zakrywał i nic nie było widać i też lekarz mówi, że może strzelać w sumie :D no, ale był chłopak
Hehe coraz wiecej takich pytan sie pojawia na forum ;) tez to zauwazylyscie?
Ja nie potrafię ocenić że zdjęcia. Niby lekarz zawsze na USG pokazuje co i jak ale dla mnie to jest mało czytelne. Szczerze teraz, w trzeciej ciąży mając parkę w domu, stwierdziłam że się na nic nie nastawiam bo to różnie może być. Najważniejsze to aby poród był szybki a dzieciątko zdrowe. Pamiętaj że lekarz zawsze się może mylić co do płci i 100 % gwarancji raczej nie da tak więc ja że swojej strony życzę zdrowej pociechy �
Aniska, tak, to już któreś. Jak dla mnie to bez sensu, bo strzelać to sobie mogę. Ja bym teraz strzelała chłopak, ale mam 50% szans na trafienie. Forum to jednak nie miejsce na takie rzeczy.
Trzeba się uzbroić w cierpliwość i poczekać aż lekarz powiedział Ci co dokładnie widzi, niektóre dziewczyny do końca porodu nie wiedzą co będą miały bo dziecko nie zawsze współpracuje i chce wszystko pokazać
Lepiej kupic uniwersalne ubranka;)
Najważniejsze żeby zdrowe było
Jeśli wybierasz się na 2 badanie prenatalne to tam na pewno powiedzą Ci czy chłopiec czy dziewczynka i będzie to z bardzo dużym prawdopodobieństwem prawda ;) jak jesteś w 20tc to jakoś niebawem są robione te 2. badania prenatalne;)
Ja to też nie wiem i nie chce Ci powiedzieć się ale wydaje mi się że synek, ale czasami tak się obkreci że nie widać. Musisz czekać na kolejne badania chyba ;)
Zdrówka dla Was :*
Musisz poczekać do kolejnego badania USG, może tym razem dzidziuś będzie bardziej współpracował ;P Najlepiej, żeby lekarz pokazał Ci dokładnie co gdzie jak i dlaczego, a nie strzelał, bo tyle to my też możemy ;) Mi lekarz za każdym razem na USG pokazywał, każdą część narządów płciowych argumentując swoją "diagnozę", że to dziewczynka ;)
Jesli lekarze nie mają pewności to i tu na forum ile osób tyle powe jaka płeć ja na 100% wiedziałam dopiero na 2 badaniach prenatalnych się poczekaj cierpliwie wiem łatwo się mówi bylam w tej samej sytuacji wiec nie pozostaje ci nic innego:)
o ile nie zapomni zapytać;) ja paietam jak przed wizytą niemogłam sie doczekać w zasadzie potwierdzenia moich myśli;) a w efekcie w domu sobie uświadomiłma ze nie spytałam o płeć;0
Aniska ja tak samo, ale dobrze, że lekarz zadał to pytanie :D bo pewnie bym wyszła i się nie dowiedziała;D
ja też bym poczekała do następnego badania, bo my mamy 50 procent szans, że strzelimy czy co syn czy córka:p
hehehe;) no niby tak ;) najlepsze jest to że jak już znasz płeć to potem co wizyta lekarz pyta czy chcemy wiedziec jaka płeć;) ale zanim sie człowiek dowie to musi dopytywać;)