Jaka płeć?

Hejka mamusie. Powiedzcie mi jak myślicie jaka płeć? Na każdym usg słyszę co innego raz chlopiec raz dziewczynka. Tak naprawę, ważne żeby było zdrowe, ale ta niepewnosc jest męcząca. Usg z 13 tygodnia. Usłyszałam wtedy że synek w 17 też podobno syn w 20 córka.

Ja od 12 tygodnia co wizytę słyszałam inną wersję , ale dopiero w 22 tygodniu była pewna płeć , więc ja już nie wróżę z fusów :d bo nawet lekarze co wizytę mówili co innego :d może to być chłopak bo tak to wygląda, ale to może też być pępowina :D więc chyba należy poczekać na usg połówkowe w tedy już raczej jest pewność 

Jak dla mnie chłopak :D Ale może byc tak jak pisze maziulek :D

Ja nie umiem interpretować zdjęć haha. Miss 13 tygodnie odpowiedział lekarzy dziewczynka i się sprawdziło

Ja też się na tym nie znam Nie jestem lekarzem na pierwszy rzut oka powiedziałabym że chłopak ale w sumie jak tak przeglądnęłam się dłużej to pewna nie jestem Myślę że faktycznie nie ma co wróżyć z fusów czasami do rozwiązania niektórych zagadek potrzebny jest czas Najważniejsze aby dzieciątko było zdrowe a ty będziesz miała niespodziankę

Mi się wydaje że chłopak wiadomo lekarzem nie jeden i 100 % pewności nie mam ale według mnie zdecydowanie chłopak to będzie :) zdrówka dla was 

Oj ja to się nie znam na tym. Znaczy wiem teorię, ale po tych zdjęciach ja nie określę. Szczególnie, że nawet lekarze różnie mówią. Trzeba czekać i tyle. 

prawda taka, że skoro lekarz mówi co innego ,a on się zna najlepiej, a już słyszałaś dwie opcje nasze opinie to będą strzelanki :D mamy 50% szans haha 

no może to być pępowina, a może to być siusiak . Mi najpierw mówili, że to pępowina, ale potem był chłopakiem potem znowu dziewczynka. To sie zakrywał i nic nie było widać i też lekarz mówi, że może strzelać w sumie :D no, ale był chłopak 

Hehe coraz wiecej takich pytan sie pojawia na forum ;) tez to zauwazylyscie?

Ja nie potrafię ocenić że zdjęcia. Niby lekarz zawsze na USG pokazuje co i jak ale dla mnie to jest mało czytelne. Szczerze teraz, w trzeciej ciąży mając parkę w domu, stwierdziłam że się na nic nie nastawiam bo to różnie może być. Najważniejsze to aby poród był szybki a dzieciątko zdrowe. Pamiętaj że lekarz zawsze się może mylić co do płci i 100 % gwarancji raczej nie da tak więc ja że swojej strony życzę zdrowej pociechy �

Aniska, tak, to już któreś. Jak dla mnie to bez sensu, bo strzelać to sobie mogę. Ja bym teraz strzelała chłopak, ale mam 50% szans na trafienie. Forum to jednak nie miejsce na takie rzeczy.

Trzeba się uzbroić w cierpliwość i poczekać aż lekarz powiedział Ci co dokładnie widzi, niektóre dziewczyny do końca porodu nie wiedzą co będą miały bo dziecko nie zawsze współpracuje i chce wszystko pokazać 

Lepiej kupic uniwersalne ubranka;)

Najważniejsze żeby zdrowe było 

Jeśli wybierasz się na 2 badanie prenatalne to tam na pewno powiedzą Ci czy chłopiec czy dziewczynka i będzie to z bardzo dużym prawdopodobieństwem prawda ;) jak jesteś w 20tc to jakoś niebawem są robione te 2. badania prenatalne;) 

Ja to też nie wiem i nie chce Ci powiedzieć się ale wydaje mi się że synek, ale czasami tak się obkreci że nie widać. Musisz czekać na kolejne badania chyba ;)

Zdrówka dla Was :*

Musisz poczekać do kolejnego badania USG, może tym razem dzidziuś będzie bardziej współpracował ;P Najlepiej, żeby lekarz pokazał Ci dokładnie co gdzie jak i dlaczego, a nie strzelał, bo tyle to my też możemy ;) Mi lekarz za każdym razem na USG pokazywał, każdą część narządów płciowych argumentując swoją "diagnozę", że to dziewczynka ;)

Jesli lekarze nie mają pewności to i tu na forum ile osób tyle powe jaka płeć ja na 100% wiedziałam dopiero na 2 badaniach prenatalnych się  poczekaj cierpliwie wiem łatwo się mówi bylam w tej samej sytuacji wiec nie pozostaje ci nic innego:)

o ile nie zapomni zapytać;) ja paietam jak przed wizytą niemogłam sie doczekać w zasadzie potwierdzenia moich myśli;) a w efekcie w domu sobie uświadomiłma ze nie spytałam o płeć;0

Aniska ja tak samo, ale dobrze, że lekarz zadał to pytanie :D bo pewnie bym wyszła i się nie dowiedziała;D

ja też bym poczekała do następnego badania, bo my mamy 50 procent szans, że strzelimy czy co syn czy córka:p 

hehehe;) no niby tak ;) najlepsze jest to że jak już znasz płeć to potem co wizyta lekarz pyta czy chcemy wiedziec jaka płeć;) ale zanim sie człowiek dowie to musi dopytywać;)