3d zdjęcie, a 4d dodatkowo widać ruchy.. mój ginekolog niestety nie ma opcji 4D, jestem już w 27 tc i zastanawiam się właśnie czy się wybrać 😊
Dla mnie to duży wydatek, więc się nie zdecydowałam
hmmm... ja miałam wykonywane w 3 d ale jeśli piszecie że widac ruchy to sie zastanawiam czy jednak 4d nie było;)
3d a 4d jest duża różnicą jeśli dzidziuś jest większy ładnie widać twarz rączki jest wyraźniejsze
Ja byłam przekonana że moja gin ma 3d a było widać na nim ruchy
4d lepiej widać ja miałam za każdym razem 4d robione zdjęcia cudowne
Przede wszystkim USG 4d bardziej szczegółowe pomiary i obraz . Ja dostałam płytę nagraną z USG z filmikiem synka .
Fajne to musi być, ja chodzę na NFZ do lekarza więc nawet nie ma takiej funkcji, musiałabym iść prywatnie
USG 4d jest szczegółowe więcej na nim widać jest lepszy obraz i można dostrzec więcej szczegółów :) wszystko jest wyraźniejsze można zrobić ładniejsze zdjęcie ,zobaczyć ruchy , buźkę z blizsza
Zdjęcia świetne wychodzą
W dzisiejszych czasach to już i 5 d jest sprzęt technika idą do przodu i fajnie bo dzięki takim sprzętom we wczesnym etapie rozwoju można wykryć wady
Jeśli są na forum dziewczyny które chodzą na NFZ, pomyślcie o przynajmniej jednej wizycie u gina który ma przynajmniej 3d :) fajna pamiątka, jak się uda jeszcze złapać ładnie buzię to jest to później porównywać :) chyba że lekarze na fundusz dysponują takim sprzętem?
Warto przynajmniej raz iść zrobić takie zdjęcie
paiątka na pewno jest fajna ja mam starszej i młodszej ;) zawsze do albumu mozńa wżucić na pierwsza strone;)
Dokładnie obraz o wiele wyraźniejszy jest w 4d i 5d
No moja Pani doktor nie ma takiego sprzętu, niestety finanse mi na to nie pozwalają więc nie będziemy mieli takiego zdjęcia
Na NFZ takie standardowe robią ale to zawsze jakaś pamiątka
paula, to w sumie zalezy jaki sprzet ma gin na nfz.
ja chodzilam do takiej, co normlanie miala 4d :D niby odplatnie a mi robila ahaha :D bo jej nie zalezalo na hajsie
To dobrze trafiłaś
Anabana bo ty fajna babka to ci za free zrobiła;D