Jaką butelkę Lovi polecacie?

Pati może szklane butelki będą w testach bo chyba dawno nie było i przy zestawie Retro ostatnio chyba też nie było chyba, że po prostu nie było na zdjęciu

Agnieszka chyba długo nie było szklanych butelek bo ja prawie od roku na forum i jeszcze nie widziałam :smiley: ale planuje kupić taką większą .

Nie jestem do końca pewna, ale chyba teraz w maju jest w testach miedzy innymi szklana butelka. Pati Tobie by się przydała, jesteś pomocna na forum także trzymam kciuki. ?

Lalka dzięki może się uda , ale z tego co kojarzę to ta buteleczka z trends jest plastikowa ?

Lalka butelka trends jest plastikowa, ale Pati większa tzn 250 ml? bo ja taka miałam właśnie z testów i jak ładnie poprosimy Redakcję to na pewno niedługo szklane butelki będą w testach :slight_smile:

W testach jest plastikowa butelka

Teraz się dopatrzyłam, że jednak na zdjęciu przy kolekcji retro była butelką a ona na pewno jest szklana wiec jednak szklaną butelką nie była w testach tak dawno

Agnieszka ja na forum jestem już jakiś dłuższy czas i odkąd jestem to szklanej nie było . Ale może tak jak mówisz trzeba poprosić redakcję . Chociaż poluje już od jakiegoś czasu ale u mnie w Rossmanie nie ma :confused:

Pati, a miałaś zestaw Retro do testów? Bo jak nie to skąd wiesz, że nie było w nim butelki? Ja miałam chyba ponad rok temu ze szklaną butelką, która mi się zbiła po 3 dniach użytkowania ;( Ja w moim Rossmannie już od dłuższego czasu też nie mogę czegoś dostać ale nawet jak pojechałam do większego to też braki ;/

Przy pierwszym synku miałam okazję przetestować kilka rodzajów butelek z Lovi i zarówno plastikowe, jak i szklane są super. Nadruki się nie ścierają, osad się nie zbiera w zakamarkach, nie nagrzewają się (szczególnie o szklaną się obawiałam) i nie, nie jest to reklama, tylko stwierdzony fakt. Mój 5 letni syn do tej pory nie chce się rozstać z poranną porcją mleka w butelce (Aktualnie szklanej z kolekcji Marines ). Przy drugim dziecku też chciałabym mieć którąś z butelek w razie w.

Agnieszka nie miałam a tam nie były wtedy do testowania butelka 360, niekapek smoczki i zawieszka ?? Ja testowałam te nowe butelki trends i były plastikowe

Pati w zestawie Retro nie ma niekapka, tylko jest kubek treningowy choć na początku też myślałam, ze to niekapek ale z niekapkiem to za wiele wspólnego nie ma, rok temu było razem z butelką i jak wchodzę w aktualności w konkursach to w tym roku w lutym na zdjęciu jest butelka wiec dlatego przypuszczam, ze zestaw byl z butelką. O magicznypazur czyli jeszcze szklana butelka jest w kolekcji marines a odkąd tu jestem czyli jakieś 1,5 roku to ja tej kolekcji w testach nie widziałam…

Agnieszka -1989 bo ja jestem na forum zarejestrowana od 5 lat, to może dlatego :slight_smile: Dawniej były do testów właśnie te szklane m.in z kolekcji Marines i naprawdę są fajne i ładne :slight_smile: Nie wiem, jak teraz te butelki, mam nadzieję, że przetestuję którąś kolekcję przy drugim dziecku w październiku :slight_smile:

Pati w sumie jasność by była, gdyby się wypowiedziała któraś mama co miała teraz do testowania ten zestaw ? magicznypazur to już niezły staż :smiling_face: