Jaka bielizna dla dziecka

Czesc mamuski:) Kiedys juz tu pisalam, pytalam o swojej czekoladeczce, mam synka mulatka:) Ale.. tu nie o tym. Moje pytanie takie, Czy kturas z was cos slyszala o tych sprawach slipkach i bokserkac? to jest o pierwszej bieliznie dla dziecka.. jaka wybrac? do jakiej przyzwyczajać?  mm chyba juz kazda z was cos slyszala o tych slipkach ze sa wredne, nie modne, wredne dla nasionka:) czy to prawda? Ja to wogóle mam jakiś uraz do bokserek. Nie umiem sobie wyobrazić jak w tym mozna chodzić. Kiedyś mój chodził w bokserkach i jak zdejmował spodnie to czasem jedną nogawkę z bokserek miał całą zrolowaną. Mi by to przeszkadzało. Tak więc jak na razie małemu zakładam slipki Jak będzie starszy i będzie chciał bokserki to mu wtedy kupię.

Ja malemu dziecku bym kupowała slipki bokserki chyba jak dziecko jest juz starsze

Ja moim starszym chłopcom od małego kupuje slipki. Kiedyś mieli parę bokserek, ale fakt nie było im w nich wygodnie więc już nie kupuje. 

Syn używa slipki. OD momentu odstawienia pampersów używa i nie narzeka. Wygodnie mu

chyba sobie sama napisałaś odpowiedz.Jezeli według ciebie slipki sa lepsze to takie ubieraj...syn uzywa bokserek i nigdy nie miał zwinietych nogawek.ja kupuje na smyk albo z moraj'a i sa bardzo dobre.

Mysle ze Weronika ma racje, dobrej firmy boxerki nie piwinny byc nie wygodne, jak kazda czesc bielizny zresztą;) 

Mój Synek na początku nosił slipki, teraz ma 8 lat i uwielbia bokserki. :) 

Mój synek nielubi bokserek tylko majtki no cóż chciałam inne fajne ale jednak nie:) 

Sprawdź bieliznę dla całej rodziny w https://www.sklep-biustonosze.pl. Rozmiarów dużo, właściwie dla każdego. Różna kolorystyka, więc bielizna pasuje do każdej kreacji. Jak chcesz urozmaicić trochę swoją bieliznę to nawet erotyczne biustonosze się znajdą. No i duży wybór polskich producentów. 

Ahhh te reklamy