Jak ubieracie niemowlaki

Ooo a z jakiej firmy ? Ja mam z amumu i zadnych zaciagniec poki co a targamy go codziennie :sweat_smile: o jestem naprawde mega zadowolona . Zamowilam tez z colorstories i jutro ma byc to sobie porownam

A ja też mam otulacz z amumu i faktycznie on ma tak miły materiał , że ciężko go zaciągnąć . Choć ja oczywiście zaciągnęłam pierścionkami ale jest to jeden z najmilszych jakie mam plus z la millou też mam i jest to bardzo podobny materiał prawie identyczny . Wszystkie inne pieluszki , które mam muślinowe / bambusowe już nie są takie miłe .

Ja kupiłam taki śpiworek dla maluszków w Kicku ale mały ani razu nie spał w nim. Nie jest przyzwyczajony do spania pod czymś

Ja mam z Lionelo, ale bambusowy, a nie muślinowy. To zupełnie inny materiał więc pewnie dlatego stąd te zaciągnięcia.
Muślinowe mam tylko pieluszki :slight_smile:

Ja wlasnie nie mam porownania , no raz pisza bambusowy a raz muslinowy i znam roznice w pieluszkach ale w tycj otulaczach to jakos inaczej jest :sweat_smile: dzis ma dojsc paczka to dam znac o moich doznaniach

My bambusowy mamy kocyk z marki maya moo i jest przecudowny!!! Wlasnie musze poszukac, czy ta marka produkuje większe, bo ten dostaliśmy w prezencie narodzinowym :rofl:i już jest ciut malusi dla córki

1 polubienie

Tkanina bambusowa jest chyba jeszcze delikatniejsza niż muslinowa ? Dobrze kojarzę ?

Zdecydowanie tak. Dlatego też tak łatwo ją zaciągnąć.

1 polubienie

W dotyku lepiej pasuje mi wlasnie ten otulacz muslinowy . Wlasnie odebralam paczke . Oba ogolnie daja efekt chłodzenia przy 1 kontakcie i oba w sumie moge polecic z czystym sumienien . Otulacz bambusowy bardziej przypomina mi delikatniejsza pieluszke (jak mala wstanje to wrzuce fotke)

1 polubienie

My zamówiliśmy wkładkę antypotową do fotelika z colorstories :blush: i czekam, ciekawe jak się sprawdzi

Koniecznie daj znać bo jestem sama ciekawa

Ja się zastanawiałam, ale mi w sklepie odradzili i w sumie słusznie, bo sama bym o tym nie pomyślała.
Fotelik i tak jest ze sztucznych materiałów, większość materiału to poliester, a wypełnienie coś jak styropian, do tego plastikowe łupiny itp, więc chcąc nie chcą i tak nie będzie to oddychać, bo nie będzie odpowiedniej cyrkulacji powietrza, przez sztuczne materiały, które tą wkładkę będą otaczać

Jaki wybrałaś kolor? Pokażesz jak się prezentuje?