Ooo a z jakiej firmy ? Ja mam z amumu i zadnych zaciagniec poki co a targamy go codziennie
o jestem naprawde mega zadowolona . Zamowilam tez z colorstories i jutro ma byc to sobie porownam
A ja też mam otulacz z amumu i faktycznie on ma tak miły materiał , że ciężko go zaciągnąć . Choć ja oczywiście zaciągnęłam pierścionkami ale jest to jeden z najmilszych jakie mam plus z la millou też mam i jest to bardzo podobny materiał prawie identyczny . Wszystkie inne pieluszki , które mam muślinowe / bambusowe już nie są takie miłe .
Ja kupiłam taki śpiworek dla maluszków w Kicku ale mały ani razu nie spał w nim. Nie jest przyzwyczajony do spania pod czymś
Ja mam z Lionelo, ale bambusowy, a nie muślinowy. To zupełnie inny materiał więc pewnie dlatego stąd te zaciągnięcia.
Muślinowe mam tylko pieluszki ![]()
Ja wlasnie nie mam porownania , no raz pisza bambusowy a raz muslinowy i znam roznice w pieluszkach ale w tycj otulaczach to jakos inaczej jest
dzis ma dojsc paczka to dam znac o moich doznaniach
My bambusowy mamy kocyk z marki maya moo i jest przecudowny!!! Wlasnie musze poszukac, czy ta marka produkuje większe, bo ten dostaliśmy w prezencie narodzinowym
i już jest ciut malusi dla córki
Tkanina bambusowa jest chyba jeszcze delikatniejsza niż muslinowa ? Dobrze kojarzę ?
Zdecydowanie tak. Dlatego też tak łatwo ją zaciągnąć.
W dotyku lepiej pasuje mi wlasnie ten otulacz muslinowy . Wlasnie odebralam paczke . Oba ogolnie daja efekt chłodzenia przy 1 kontakcie i oba w sumie moge polecic z czystym sumienien . Otulacz bambusowy bardziej przypomina mi delikatniejsza pieluszke (jak mala wstanje to wrzuce fotke)
My zamówiliśmy wkładkę antypotową do fotelika z colorstories
i czekam, ciekawe jak się sprawdzi
Koniecznie daj znać bo jestem sama ciekawa
Ja się zastanawiałam, ale mi w sklepie odradzili i w sumie słusznie, bo sama bym o tym nie pomyślała.
Fotelik i tak jest ze sztucznych materiałów, większość materiału to poliester, a wypełnienie coś jak styropian, do tego plastikowe łupiny itp, więc chcąc nie chcą i tak nie będzie to oddychać, bo nie będzie odpowiedniej cyrkulacji powietrza, przez sztuczne materiały, które tą wkładkę będą otaczać
Jaki wybrałaś kolor? Pokażesz jak się prezentuje?
My kupiliśmy też z colorstories, akurat mieliśmy dłuższą trasę jak były te upały w czerwcu i stąd ten zakup.
Czy zdało egzamin? W sumie to chyba średnio, ale może faktycznie mały był miej upocony niż miałby siedzieć bezpośrednio w foteliku.
Wybraliśmy tą wkładkę z Colorstories bo pasowała nam kształtem do fotelika, bo zamówiliśmy też drugą z Infantilo i tą odesłaliśmy bo jest na większy fotelik. Z tego co pamiętam to skład podobny i cenowo 2x mniej niż Colorstories.
A u Was jak się sprawdza?
Byłam ciekawa tych wkładek czy są warte swojej ceny i zdają egzamin . Wiadomo colorstories jest mocno rozkreklamowane i co wprowadzają to się sprzedaje bo to z „colorstories „. Mam kocyk i faktycznie jest super jakościowy , od dwóch miesięcy w użytku i nic z nim się nie dzieje .
Ja tą firmę colorstories dopiero tu ma forum poznałam…. Wcześniej nie znałam tej firmy więc nie wiem czy taka znana … albo ja jakaś ignorantka
Mi kiedyś mignęła , ale się w nią nie zagłębiałam
Ja w ciąży nie byłam i mi się wyświetlała na instagramie. I tak jak wiedziałam ich rzeczy to sobie myślałam , jak będę w ciąży to będę u nich kupować ![]()
Ja już dawno słyszałam o tej marce , bardziej o ich kocykach
Z kocyków to chyba słyną najbardziej. Cały Instagram jest w tych kocykach .