Jak odplamić niemożliwe do doprania

Ja mam teraz problem z plamą z farbki witrażowej. I chyba ciężko będzie się jej pozbyć. 

a ja mam pytanie, wybielacz który naprawdę potrafi zdziałać cuda, już nie chodzi o ubrania dziecięce? jaki polecacie ?

Miałam kilka ale I tak polecam mydełko odplamiające 

Moje najnowsze odkrycie to spray do odplamiania Amway. Czyni cuda, bo odplamia to, co inne środki mi nie odplamiły.

A gdzie go kupić ?

Nie słyszałam o nim :) zaraz poszukam 

mydelko gallasowe, soda, proszek do pieczenia.

Pomaga, ale i tak z czasem wyjda plamy :)

No właśnie ja tez nie slyszalam

Odplamiacz z loveli chyba jest dość delikatny mało skuteczny na trudniejsze plamy :) 

Co do wybielacza to jeszcze nie odkryłam cudownego środka ,który sprawi że biel stała się jeszcze bielsza :) A szkoda :)

Też mam ten odplamiacz , ale jakoś jak dla mnie cudów nie robił. Bardziej pomaga mi mydełko szare od Dr Beckermann czy jakoś tak. Kupuje w Rossmanie 

Mydełko glassowe z Rossmana , czyni cuda 😁

chyba niemożliwe do odplamienia plamy najlepiej... wyciąć;D

Aniss hahah to zdecydowanie najlepsza metoda bo skuteczna :D 

Później taka dziurę załatać innym materiałem jak kiedyś na kolanach :D

Patrycja  takie cuda to tylko w reklamie :D 

Ewentualnie na plamę można naprasowac jakiś motyw ;) 

Kiedyś łatanie dziur i naszywanie specjalnych naszywek to była norma na dziurawe ubrania. Pamiętam jak za dziecka mama tak robiła. W sklepie był duży wybór można było coś ładnego wybrać,a teraz każdego stać na ubrania dla dzieci i zaraz kupuje się nowe. Poza tym te ubrania tak szybko się niszczą,że byśmy chyba tylko naszywali 

Gdy dziura np na kolanie jest mała a ubranie w dobrym.stanie to ja naszywam i wykorzystuje. Chociaż czasami te naprasowanki są droższe niż nowe ubranie na promocji:D

To prawda ;) teraz ubrania w promocji można kupić naprawdę tanio ;)

Latko ;) fajnie sie sprawdzaja ale w okresie kiedy dziecko jest moze w wieku przedszkolnym kiedy juz tak szybko nie rosnie a spodnie w stanie dobrym;) 

Ja pamietam jak  vorka dolatwiala kolana w getrach lub spodniach cienszych i naszylam jej pluszowe laty wyciete juz nie pamietam z czego;) dzieciakom sie podobaly i pytaly gdzie takie kupilismy;) hehe

a gdzie kupujecie takie naszywki ?