Ja mam teraz problem z plamą z farbki witrażowej. I chyba ciężko będzie się jej pozbyć.
a ja mam pytanie, wybielacz który naprawdę potrafi zdziałać cuda, już nie chodzi o ubrania dziecięce? jaki polecacie ?
Miałam kilka ale I tak polecam mydełko odplamiające
Moje najnowsze odkrycie to spray do odplamiania Amway. Czyni cuda, bo odplamia to, co inne środki mi nie odplamiły.
A gdzie go kupić ?
Nie słyszałam o nim :) zaraz poszukam
mydelko gallasowe, soda, proszek do pieczenia.
Pomaga, ale i tak z czasem wyjda plamy :)
No właśnie ja tez nie slyszalam
Odplamiacz z loveli chyba jest dość delikatny mało skuteczny na trudniejsze plamy :)
Co do wybielacza to jeszcze nie odkryłam cudownego środka ,który sprawi że biel stała się jeszcze bielsza :) A szkoda :)
Też mam ten odplamiacz , ale jakoś jak dla mnie cudów nie robił. Bardziej pomaga mi mydełko szare od Dr Beckermann czy jakoś tak. Kupuje w Rossmanie
Mydełko glassowe z Rossmana , czyni cuda 😁
chyba niemożliwe do odplamienia plamy najlepiej... wyciąć;D
Aniss hahah to zdecydowanie najlepsza metoda bo skuteczna :D
Później taka dziurę załatać innym materiałem jak kiedyś na kolanach :D
Patrycja takie cuda to tylko w reklamie :D
Ewentualnie na plamę można naprasowac jakiś motyw ;)
Kiedyś łatanie dziur i naszywanie specjalnych naszywek to była norma na dziurawe ubrania. Pamiętam jak za dziecka mama tak robiła. W sklepie był duży wybór można było coś ładnego wybrać,a teraz każdego stać na ubrania dla dzieci i zaraz kupuje się nowe. Poza tym te ubrania tak szybko się niszczą,że byśmy chyba tylko naszywali
Gdy dziura np na kolanie jest mała a ubranie w dobrym.stanie to ja naszywam i wykorzystuje. Chociaż czasami te naprasowanki są droższe niż nowe ubranie na promocji:D
To prawda ;) teraz ubrania w promocji można kupić naprawdę tanio ;)
Latko ;) fajnie sie sprawdzaja ale w okresie kiedy dziecko jest moze w wieku przedszkolnym kiedy juz tak szybko nie rosnie a spodnie w stanie dobrym;)
Ja pamietam jak vorka dolatwiala kolana w getrach lub spodniach cienszych i naszylam jej pluszowe laty wyciete juz nie pamietam z czego;) dzieciakom sie podobaly i pytaly gdzie takie kupilismy;) hehe
a gdzie kupujecie takie naszywki ?