Jak myślicie, czy to ciąża?

Cześć :)

Mam taki "problem". Otóż mam cykle miesięczne, które wahają się od 28 do 31 dni. W tym miesiącu cykl wynosił 28 dni, więc według kalendarzyka owulację powinnam mieć 8.09. Natomiast 11 września odbyłam stosunek bez zabezpieczenia, z finałem w środku. Wczoraj, 22.09 miałam dostać miesiączkę, jednak nie przyszła. Nie mam żadnych objawów wskazujących na jej nadejście a zawsze 2-3 dni przed bolał mnie brzuch. Śluz jest kremowy, raz gęsty, niekiedy też bardziej wodnisty i jest go raczej nie dużo. Myślicie, że jest szansa na ciążę?

poczekaj jeszcze kilka dni i spróbuj zrobić test ciążowy :)

Sysiaa Twój cykl bardzo przypomina mój. I te bóle brzucha miałam tak samo :) co do ciąży oczywiście ze jest szansa za zajście w ciążę. Ze tak powiem sex bez zabezpieczeń zawsze może być zakończony ciążą :) poczekaj do jutra albo do niedzieli i zrób test ciążowy ;) będziesz miała pewność. 

Czyli gdybym jutro nadal nie dostała miesiączki, to powinno już coś wyjść na teście? :)

Zrób test z krwi bo na płytkowy to chyba za wcześnie 

Też wydaje mi się że na test płytkowy za szybko, ja zrobiłam po dwóch tygodniach kiedy miałam dostać miesiączkę a i tak nie wyszedł, więc lepiej zrobić test z krwi będziesz miała większą pewność 

Albo zaczekaj chwile wszystko się wyjaśni 

Szansa na ciążę jest, ale tak jak piszą dziewczyny na test jest jeszcze za wcześnie. Poczekaj jeszcze może do niedzieli albo nawet poniedziałku żeby go zrobić. Teraz jedynie mogła byś zrobić test z krwi. Teoretycznie w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki powinien wyjść test, ale im później zrobisz test tym będzie pewniejszy.

Tak jak dziewczyny piszą, poczekaj jeszcze kilka dni na test. Nawet jak zrobisz za 2-3 dni to jeszcze mogą być jakieś cienie drugiej kreski. Natomiast beta już powinna wyjść :) 

Tak najlepiej u mnie kreski były blade a ciążę potwierdzały mi przede wszystkim objawy ☺️

Na objawy to tu też chyba za szybko, znaczy jedynie tylko brak miesiączki. 

Myślę że jest zdecydowanie za wcześnie by jednoznacznie stwierdzić ciążę poczekaj jeszcze parę dni i zrob test ciążowy jak się pospieszysz za szybko wynik może nie być miarodajny :) 

Najwcześniej z krwi też wychodzi mi zawsze objawy i wyostrzony węch i mdłości dawały znać że to jednak ciąża 

Ja nie miałam żadnych objawów, test był slabo wyraźny a jednak betaHCG dała potwierdzenie więc ja uważam że warto robić ten test 

No tak najwcześniej z krwi ale trzeba też patrzeć na czułość testów bo mają one różna czułość i jedne mogą nie wykryć wcześnie ciąży a drugie już tak :)

U mnie przed każdym testem z 2 ciąż jakoś tak nachodzilo mnie przeczucie że jestem w ciąży . Nie wiem czy któraś z was tak miala

Ja też to czułam . Jak zaczął mi się spóźniać okres to przeczucia się sprawdzil6 

Najlepiej zrob test albo badanie z krwi co z pewnością potwierdzi wczesna ciążę albo jej brak.

ja tych przeczuć miałam sporo ale tylko2  x test był pozytywny ;) wiec nie wiem czy wczesniej robiłam zbyt wczesnie czy poprostu sie nie udawało

I zawsze potwierdzały mi ciąże zachcianki i brak okresu no i reszta objawów